Social Services v Anglicku a vlastné skúsenosti
Ahojte, najdu sa tu mamicky, ktore maju skusenosti ci uz negativne alebo pozitivne so Social Services v UK? S mojou 3 a pol mesacnou dcerou som totiz v nemocnici, ma zlomenu klucnu kost a my s partnerom nevieme ako, ani kedy sa to mohlo stat. Hned v ten vecer sme mali pohovor s pracovnikmi SS, s policiou, s uradom na ochranu tyranych deti, boli u nas doma pozriet ako zijeme, museli sme podpisat ze ostaneme v nemocnici minimalne 3 dni. Sice nam kazdy hovori ze sa nemame coho bat, ale viete...ked uz clovek pocul o Ivane Boorovej a ostanych pripadoch odobratia deti, tak je zrejme, ze nas strach je opravneny. Poprosim o prispevky mamicky, ktore nieco podobne zazili na vlastnej kozi, nie o tom ze niekto nieco cital alebo pocul. Toho som sa uz napocuvala za posledne 3 dni az az. Dakujem.
Baby, je to vsetko strasne zvlastne.. comu verit.. ale asi by sme sa fakt mali ukludnit, lebo aby sme tym detom len neuskodili nasou nedockavostou.. vsetko sa dozvieme, ked bude moct daro informovat. aj ked je to na nervy.. ja som kvoli rebeke ako som sa to dozvedela celu noc nespala.. strasne to prezivam, neviem sa ani trosku odosobnit.. ☹
*****************************************************************************************************************************************
Kočky, hlavne už nič nekopírujme, hlavne čo sa tohoto prípadu týka.. Ok?? Aspom na čas.. kým nebude nejaké oficiálne info..
****************************************************************************************************************************************************
veru, treba to nateraz nechat tak, lebo zvedavost a nedockavost vzbudzuju nervozitu a tak sa to vsetko zamotava a nic sa neriesi. Treba sa na dalsi den dobre vyspat. A pravdou je, ze radsej pisat do IP alebo sukromnych lebo takto to fakt nikomu nic - hlavne zainteresovanym neprida, prave naopak 😖
@danika12 deli sa to na civilne a kriminalne sudy a najprv su magistrate/county courts, kde sa vacsinou riesia 'mensie' priestupky, ako napr male kriminalne skody, motoristicke priestupky a tiez alimenty, otcovstvo atd, potom je myslim High court of justice a Crown court, tam uz je to o vaznejsich veciach- vrazdy, znasilnenia, prepadnuta atd a pokial je to 'family division, tak prave aj tieto boje o zverovanie starostlivosti atd. A este sa tam riesia odvolania voci rozsudkom z tych nizsich sudov (magistrate a county).
Neviem, ci som vsetko dobre napisala a pouzila spravne vyrazy, ale takto to aspon chapem ja, kludne ma niekto opravte 😅
nezoberajte tu verejne niektore veci, chodi tu alice a ktovie kto 😝
@douglas nahlaste to viaceri nech sa to rychlejsie vymaze
@strawberry17 ja uz to odklikavam vkuse a furt to tu je.
Nahlaste ma VSETKY nech to zmizne...
ok, nikto nekomentujte uz, lebo inac to bude nazaciatku a bude to az velmi vsimave
@zuzana581 no veru admini uz o takejto hodine asi aj spia ci? alebo kde je ten co sa tu lopotil pred nejakym casom, ze to sleduje? ja ludi zmazavat nedavam tak sa ho musim spytat ako na to...
ze vraj cez vikend nechodia
@strawberry17 minulu sobotu tu bol admin.stopol nejaku spravu nejakej babe co sa rozculovala.takze chodia a snad tu rano budu.
@winipega klikala som, aj som dala dôvod iný a napísala urgent.. No dúfajme, že to už nijak nemôže nič ovplyvniť..
Inak na každom fore sa dá príspevok vždy zmazať aj po čase.. neviem prečo to nezavedú aj tu.. Niečo napíšem a po čase si to rozmyslím, tak by som mala mať pri svojom komente tlačítko delete. Nechápem, prečo si tu nemôžeme aj samé redukovať svoje témy a správy.. Veď na iné by sme nemali kompetencie, ale na svoje, prečo nie?
@winipega zas az tak sa netrap
toto pisala kocka,ktora je z Oxfordu a chcela ist na sud Ja som dorazila na sud po nieco pred 4pm a nikto mi nic nevedel povedat ani sa tam nebolo koho opytat. Drzim palce obom devam

@winipega už to je zmazané.. Nechaj to zmazať aj tu... baby, myslím, že už to zachádza niekam, kde by sme to mali prestať rozoberať, lebo narobíme viac škody, ako osohu.. to že nikto nič neinformuje je prinajmenšom divné..