icon

Social Services v Anglicku a vlastné skúsenosti

slavik79
10. dec 2012

Ahojte, najdu sa tu mamicky, ktore maju skusenosti ci uz negativne alebo pozitivne so Social Services v UK? S mojou 3 a pol mesacnou dcerou som totiz v nemocnici, ma zlomenu klucnu kost a my s partnerom nevieme ako, ani kedy sa to mohlo stat. Hned v ten vecer sme mali pohovor s pracovnikmi SS, s policiou, s uradom na ochranu tyranych deti, boli u nas doma pozriet ako zijeme, museli sme podpisat ze ostaneme v nemocnici minimalne 3 dni. Sice nam kazdy hovori ze sa nemame coho bat, ale viete...ked uz clovek pocul o Ivane Boorovej a ostanych pripadoch odobratia deti, tak je zrejme, ze nas strach je opravneny. Poprosim o prispevky mamicky, ktore nieco podobne zazili na vlastnej kozi, nie o tom ze niekto nieco cital alebo pocul. Toho som sa uz napocuvala za posledne 3 dni az az. Dakujem.

bettynka222
15. dec 2012

@arnika48 ved trestné na SS - za pokus o únos dieťaťa. Pochopila si to takto, ci inak? Pisala som to v príspevku vyššie, ten druhý bol strucnejsi.

U nás je ochrana rodiny na prvom mieste, takze na sk by v takomto prípade postupovali inak. Ale samozrejme nie som právnik, s tým sa musí poradit v prvom rade.
Alebo môže prísť istá nemenovaná a poučiť nás, ci radšej nie? 😅

jankahn
15. dec 2012

@bettynka222 radšej nech nechodí, lebo tie bludy, čo písala, aj tak nie sú minimálne spolovice pravdivé...

maartinkaa
15. dec 2012

@fra ano, ano ano alica ziskala titul!!!!!! toť pocta, jak svina 😀 😀 😀 😀 😀

arnika48
15. dec 2012

@bettynka222 neviem o koho ide, kto tu radil, a zavádzal, lebo aj takých je všade veľa a ja som tu krátko...fakt neviem, či sa to dá...ak áno, treba veľa dôkazov...možno na medzinárodný súd....ale nie som právnik, treba tu vyšetrovateľa, alebo právnika.....pochopila som Tvoj príspevok, čítala som oba.....ona z toho nemôže nič mať...maximálne niečo malé......vieš za čo...nebudem to tu rozpisovať....... na to jej tu urobíme zbierku, ak to bude tak..🙂 záleží na úradníkovi....nakoniec o tom ani nemusí vedieť......Mne UK môže dať zákaz vstupu, ale to neva........mne sa na SR nič nemôže stať, aj ked nepodám trestné oznámenie....jasné? netreba to tu rozoberat viac...držim palce....🙂)))

bettynka222
15. dec 2012

@arnika48 ja som neradila nic (na take niečo som nemala odvahu - radšej som len čítala 😉 ), toto boli moje príspevky. Na FB darius písal, že ak utecu, hrozí im zatykač. A pred vydaním ich môže ochrániť práve to trestne. Nemusíš sa na mna za to hnevat, je to môj názor 😉

bettynka222
15. dec 2012

@arnika48 oprava - v texte chyba moje prvé príspevky v tejto téme 🙂 a nie pred medzinárodným zatykacom, ale pred vydaním.
Co sa týka medzinárodného súdu, na ten môžu az ked britské sudy prípad uzavrú 😒

segesta
15. dec 2012

novemberova studujem anglinu mali sme to na anglickej sociologii ktoru nam prednasal anglican sociolog ten nam ukazal presne statistiky na projektore

strawberry17
15. dec 2012

@bettynka222 urcite darius nepisal nic o zatykaci, citam vsetky jeho prispevky, mozno nieco v tom style ze by to nebolo riesenie, ale urcite nie o zatykaci...a ani nie je dovod na zatykac ked neboli (este) z nicho obvineni

nattal1
15. dec 2012

@strawberry17 pisal ,,,ale v tom zmysle ze tam niekto radil odist z UK na SK : a napisal toto :

Dárius Haraksin TV JOJ : zajtra by ich mohli oboch zavriet ...

kto vie co sa tam vcera udialo ... ci sa to vobec dozvieme ....

strawberry17
15. dec 2012

@nattal1 ano, uz som si to aj ja vyhladala, ze ako to presne pisal, ale pisal aj ze sud bol neuveritelna krutost 😝

bettynka222
15. dec 2012

@strawberry17 presne to som myslela...

natas4
15. dec 2012

prosim vas nepiste tu o slavikovi a nepodlozene neoverene info nekopirujte z FB...PROSIIIIIIIM...moze to velmi uskodit 😉

tatrankamoja
15. dec 2012

ahojte kočenky, čo je nové? vyzerá to, že všetko sa na dobré obracia...či sa mýlim? stále sú to len dohady.....

pepa10
15. dec 2012

@natas4 Nechcem vyryvata ani odsudzovat ale tato tema je o slavikovi aj, tak by sa sem malo prestat pisat uplne pokial sa nepise o skusenostiach s SS . Pripada mi trochu smiesne ako sa pise, ze nepiste, nekopirujte lebo to moze uskodit. Pritom kazdy pozera co sa deje na FB a potom sa snazite akoze v sifrach pisat, co uz kazdy ma precitane, ci uz je to pravdiva info alebo nie. Slavik nie je ziadny zlocinec, ale silny bojovnik a nech vedia vsetci, ako bojuje. Myslite si, ze niekto sleduje MK a teraz bude kazdeho za radim vypocuvat alebo co? Rovno nasadia niekoho na Slavika alebo nasasili tu v UK hned po pojednavani, aby bola sledovana,alebo ti, co davaju prispevky na FB by uz boli vypocuvani.

natas4
15. dec 2012

@pepa10 ja nemozem nikomu prikazat co moze alebo nemoze pisat, mala som PROSBU...kazdopadne na FB sa daju prispevky ovela lahsie vymazat ako tu...a ako pises kazdy si moze sledovat FB, tak na co to rozoberat este aj tu 😉 moj prispevok a prosbu nechap v zlom 😉 jasne ze Slavik nie je ziaden zlocinec v tom sa spolu zhodneme 🙂

tigra440
15. dec 2012

ahojte stale nieje nic nove info o slavke ? ako dopadol sud a ci je s malinkou ? 😕

pepa10
15. dec 2012

@natas4 Nemyslela som to konkretne na Teba, ale uz viacere tu pisali, prosili o nekopirovanie, ale kde my zeny klebetne :D len moj nazor, ze to nema vyznam , my slavikovi neublizujeme tym, ze kopirujeme nieco ,len si podavame info , kto co zistil. Ublizuje jej UK SS a ak by boli neprajnici, co pocybujem a ak aj nejake info padne, nie je to iste alebo len dohad.Kazdeho z nas zaujima, ako to dopadlo a ked sem niekto nieco zverejni, tak to sem nedavajte lebo to uskodi. Nemyslim. Toto je forum a malokto asi vie, ako to dopadlo a my len netrpezlivo cakame lebo z tich info, co sa tu objavi nie je ziadne 100% podlozene.

majusqwa
15. dec 2012

@slniecko77 prosim: http://najmama.aktuality.sk/clanok/229189/skand...
http://www.telegraph.co.uk/health/healthnews/91...

este ze ja som ta debilka, co nerozozna aziu a anglicko. myslim, ze akakolvek dalsia diskusia z mojej strany je uplne zbytocna, viac nemam co napisat. pekny vecer

saza007
15. dec 2012

@majusqwa ako som ti uz pisala, ano, stava sa to v UK, u zien z azijskych kultur. Bezne to nie je a priemerna britka rozhodne za sebou nema jeden potrat, nieto uz dva ci tri, ako si tvrdila..

saza007
15. dec 2012

@majusqwa tym potratom myslim umele prerusenie.

domak2
15. dec 2012

@saza007 no ja som citala ze uz jedna z troch zien v GB podstupila potrat a 35% opakovane a 75% su belosky, ja si hlavne myslim ze @majusqwa chcela naznacit, ze robia rozhodnutia, ktore sice potom lutuju, ale uz je neskoro a nedaju sa zvratit a potom musia zhanat deti inym sposobom 🙄

slniecko77
15. dec 2012

@majusqwa pisala zio tom, ze sa go v UK robi bezne, v The Telegrahp pisali o troch lekaroch, mozno ich je viac
..v UK sa pohlavie dietata prezradza a aj to nie na kazdej klinike, az v 20tt, kedy uz je na interupciu neskoro, pokial sa nebavime o interupcii zo zdr. dovodov
..ako saza napisala, robia to urcite kultury, ten zobrazeny lekar z nej pochadza tiez..mozno aj preto to bolo pre neho pochopitelne
..je absolutne scestne hadzat celu UK populaciu do jedneho vreca a robit zavery ake si spravila..a zhadzovat na to neplodnost je priam smiesne

zuzana581
15. dec 2012

@pepa10 tie prosby o nekopírovaní predtým boli len preto, lebo tu bolo skopirované niečo, čo bolo na fb takmer okamžite vymazané, len tu sa už vymazať nedalo.. tak preto.. a inak by si sa divila, ale aj MK je ostro sledovaný 🙂

domak2
15. dec 2012

@slniecko77 ak myslis urcite kultury, tak len 8% aziatiek podstupuje interrupciu . 98% je robenych z dovodu emocionalnej, alebo fyzickej ujmy, z coho ta fyzicka je pol percenta

slniecko77
15. dec 2012

@domak2 mozem niekde najst tie statistiky co tu uvadzas?
Ale bavime sa o niecom inom, niekto obvinil zensku populaciu v UK z genocidy a vraj z toho pochadza neplodnost, preco potom stupa pocet neplodnych parov na SVK? Snad dotycna nenapise, ze z podobnych dovodov..

pepa10
15. dec 2012

@zuzana581 🙂 Jasne, ze je, ale nie ta, ako Fb, to je ale jedno lebo v dnesnej dobe sme sledovani na kazdom rohu. Zazil tu niekto aj prijemnu skusenost so SS?

arnika48
15. dec 2012

@bettynka222 joooooooooooooooooooooooooj, ja som nepísala, že Ty si radila zle......už je to celé domotané.....🙂))), ale jankahn Ti písala "radšej nech nechodí, lebo tie bludy, čo písala, aj tak nie sú minimálne spolovice pravdivé.". Takže tá veta,že neviem o koho ide,bolo k tej, čo už tu nemá chodiť.....🙂)))))) Nie k Tebe,ok? Jasné, chápem, každý píše tu len svoj názor....preto som aj opravila to o azyle..a ostatné.......🙂 ok?

arnika48
15. dec 2012

@bettynka222 už som sa dočítala, že ide o alicu.....(takže to bolo nedorozumenie🙂)