icon

Social Services v Anglicku a vlastné skúsenosti

slavik79
10. dec 2012

Ahojte, najdu sa tu mamicky, ktore maju skusenosti ci uz negativne alebo pozitivne so Social Services v UK? S mojou 3 a pol mesacnou dcerou som totiz v nemocnici, ma zlomenu klucnu kost a my s partnerom nevieme ako, ani kedy sa to mohlo stat. Hned v ten vecer sme mali pohovor s pracovnikmi SS, s policiou, s uradom na ochranu tyranych deti, boli u nas doma pozriet ako zijeme, museli sme podpisat ze ostaneme v nemocnici minimalne 3 dni. Sice nam kazdy hovori ze sa nemame coho bat, ale viete...ked uz clovek pocul o Ivane Boorovej a ostanych pripadoch odobratia deti, tak je zrejme, ze nas strach je opravneny. Poprosim o prispevky mamicky, ktore nieco podobne zazili na vlastnej kozi, nie o tom ze niekto nieco cital alebo pocul. Toho som sa uz napocuvala za posledne 3 dni az az. Dakujem.

slniecko77
12. dec 2012

@slavik79 vela stastia prajem 😵
..verim, ze ked je do toho zaangazovana aj slovenska strana (p. Cisarova, Ambasada) a aj pravnik tak uz nebudete ''lahka korist''

wewus1234
12. dec 2012

@slavik79 az mi mraz presiel po chrbte.,drzte sa,cely cas na vas myslim.,dufam,ze vsetko dobre dopadne

leishmania
12. dec 2012

@slavik79 drzim palce nech malicka ostane s vami!!!! je mi tazko co i len pomysliet ako vam je ☹

slniecko77
12. dec 2012

@andie25 Andie keby len ''trosku'' mylne informacie..podaktore vyslovene zavadzaju 😝 😠

liave
12. dec 2012

@slavik79 Ja ti velmi vam drzim prsty aby ste boli v poriadku ale neda mi nereagovat...Ty si bola ta skepticka a ta ktora z nejakeho dovodu chcela pozitivne informacie...moja rada znela kontaktuj sk stranu.uprimne si zelam aby ste nemuseli zazivat tu moru ktorej si sama neprokladala vaznost...

jabadaba
12. dec 2012

@slavik79 boze slavik, tak to je hrozne. Takze fajn, SS ide nadalej po detickach! Svine su to hnusne. Drz sa, nedaj sa a bojuj. Skoda strasna, ze si necitala stranku na FB venovanu pripadu I. Boorovej, su tam doslova instrukcie, take male desatoro ako jednat s UK SS v pripade, ze zaklopu na dvere. No je mi to strasne luto, takyto zvrat som v kontexte tvojich predoslych prispevkov necakala, hoci podozrenie som mala vediac o tom co je Britania zac.

slavik79
autor
12. dec 2012

@briketa v ziadnej normalnej krajine ta NEMOZU drzat nasilu v nemocnici, ked je tvoje dieta sposobile ist domov a ked nepotrebuje lekarsku starostlivost v zdravotnickom zariadeni. A to moje je vesele, smeje sa, papa a vsetko je v poriadku. Kost sa zahoji takisto doma ako v nemocnici.

sirinka
12. dec 2012

@slavik79 to je dobre, ze sa v tom vrtaju este kym ste s malou spolu. Vybavte rychlo pas, SS dokazu vybavit zakaz vycestovania aj bez akychkolvek dovodov, mali by ste sa cim skor dostat mimo UK.... Velmi drzim palce a malinku nespusti ani na sekundu z dohladu!!!

slavik79
autor
12. dec 2012

@zexi bobuzial ale nemozeme utekat, nepustia nas z nemocnice s dietatom!! hovori sa o nahradnej rodine, kde bude moje dieta pokial prebehne sud a urci komu bude dieta zverene do opatery(!) CHOREEE

leishmania
12. dec 2012

@slavik79 to vas tam sleduju?? neda sa utiect na slovensku ambasadu?

liave
12. dec 2012

@slavik79 nemyslim to v zlom aby si ma.nemala za neempaticku mrchu.naopak od toho DNA ako si pisala by som to rada pomohla viacej :( no nemozes sa hnevat kedze Ty sama si mechcela verit :( dufam ze to nezajde dalej ako to uz je :(

sirinka
12. dec 2012

@slavik79 😕 takze uz vam ju vlastne oficialne odobrali??? To je zle, sk strana nech si ziada slovenskeho obcana domov, mate tu niekoho, kto by sa o nu staral, kto by mohol ziadat o docasne zverenie do opatery?

wifina
12. dec 2012

@slavik79 skúsila teda zobrať malú na liečenie domov? Ja som v zásade proti nejakému predčasnému úteku, keď tam máte korene, ale je pravda, že vy ste mali zlomeninu a tu by som asi aj ja brala nohy na plecia. To už teraz asi nejde ísť na dovolenku na SVK?

wewe8584
12. dec 2012

@slavik79 och slavik :( drzim prsty, aby to dobre dopadlo... :( je mi to luto....keby si nieco potrebovala napis IP, byvam blizko, ved vies ....

wifina
12. dec 2012

@slavik79 hlavne bez právnika nič nepodpisuj, žiadne "dobrovoľné" zverenie!!!!!!!! Nič iné len súd nech prebehne. 😠 ☹ ☹ ☹ Myslela som na vás celý deň a bála sa, keď ste sa nehlásili. Viem, že nie všetci SS sú zlí, určite sú aj takí, čo pomáhajú, ale nikdy nevieš na koho narazíš a veľmi som sa bála. Držím palce, nech vám všetko dobre dopadne.

calistka
12. dec 2012

baby, pochopte, ze malu jej nepustia z nemocnice domov, takze zbytocne radite akykolvek utek 😨

wifina
12. dec 2012

@calistka baby chápu, len im nezobrazuje hneď všetky príspevky, keď jeden píšu 😀 😀

sirinka
12. dec 2012

@calistka pokial ale este oficialne jej malinka nebola odobrata z vychovy, tak v podstate nemaju pravo jej odmietnut dat vlastne dieta. Museli by po nu ist domov... Ae pokial by nestihli dovtedy zduchnut, tak by to bol pre SS dalsi dovod, nezodpovedna matka, co vzala dieta z nemocnice napriek nesuhlasu lekarov.... Ach jaj, hnusna SS.... Boj z veternymi mlynmi

leishmania
12. dec 2012

@calistka a utiect z nemocnice v nestrazenej chvili na ambasadu? pripadne sa autom "prepasovat" cez hranice?

slavik79
autor
12. dec 2012

najnovsia informacie je taka, ze ostavame v nemocnici dalsiu noc a zajtra nam dcerku odoberu a daju do nahradnej rodiny, ktora sa o nu postara vraj lepsie ako my!! Tym, ktori maju stale pochybnosti, DEJE SA TO...Drzte palce, neviem ako to dopadne

slavik79
autor
12. dec 2012

budeme mat sud !! kvoli nevysvetlenej zlomenine!!!

sirinka
12. dec 2012

@slavik79 je mi to hrozne luto. Ao sa k tomuto postavili slovenske organy? Co ti povedali?

leishmania
12. dec 2012

to je hrozne ☹ ☹ ☹ ☹

wifina
12. dec 2012

@slavik79 je tá nemocnica veľmi strážená, kamery a tak 😕 ? Ja nenavádzam na nič nekalé a trestné, iba sa nevinne pýtam.

sirinka
12. dec 2012

@slavik79 mate potvrdenu pomoc z slovenskej strany? Budu JOJ vas pripad medializovat? Mate dobreho pravnika?

wifina
12. dec 2012

@slavik79 neboj sa, tým, že si stále SVK občianka, bude sa žiadať jeho vydanie na SVK, v tomto máš šťastie v nešťastí, že nie si angličanka. Drž sa!

natas4
12. dec 2012

@slavik79 je mi to luto, ze sa nase predpovede stali skutocnostou ☹ skoda, ze si bola taka skepticka, mozno to mohlo dopadnut inak a este by ste stihli odist...teraz uz je jasne, ze sa neda, ale ak si este nekontaktovala Iana Josephsa, tak ho urcite kontaktuj...on je ten kto ti moze velmi pomoct..dobre ze si dala na radu a mas pravnika a ze si kontaktovala CIPC a JOJku...ste na zaciatku, tak snad to nebude tak dlho trvat ako v inych pripadoch..ale urcite skus kontaktovat Iana Josephsa, ak by bolo najhorsie, on je ten, kto pomaha ujst

natas4
12. dec 2012

@slavik79 teraz citam, ze az zajtra vam ju odoberu..mate este JEDEN DEN....uteka sa zvacsa do Irska

sirinka
12. dec 2012

Len pozor, v irsku v tychto dnoch prebiehali tiez nejake zmeny ohladne adopcii deti.... Neviem co presne ale cosi schvalili....

zexi
12. dec 2012

@slavik79 slavik, teraz ma pozorne počúvaj: NIKTO nemá právo držať vás násilím v nemocnici, obleč malú, seba, manžel nech príde po vás, sadnite na prvé lietadlo a marš domov! So SS už nekomunikuj vôbec!!!! Nie si povinná s nimi komunikovať, nie si povinná nasledovať ich príkazy!!! Utekaj odtiaľ čím skôr! Teraz volaj manželovi a teraz sa aj začni obliekať!!! Spomenieš si na moje slová, keď budeš rok bez dieťaťa a súd stále nerozhodne, komu pôjde do opatery!!! ZA ZIADNYCH OKOLNOSTI nič nepodpisuj a nedavaj dieťa z rúk!! VIEM, o čom hovorím, UTEKAJ!!!!!!!!