icon

Social Services v Anglicku a vlastné skúsenosti

slavik79
10. dec 2012

Ahojte, najdu sa tu mamicky, ktore maju skusenosti ci uz negativne alebo pozitivne so Social Services v UK? S mojou 3 a pol mesacnou dcerou som totiz v nemocnici, ma zlomenu klucnu kost a my s partnerom nevieme ako, ani kedy sa to mohlo stat. Hned v ten vecer sme mali pohovor s pracovnikmi SS, s policiou, s uradom na ochranu tyranych deti, boli u nas doma pozriet ako zijeme, museli sme podpisat ze ostaneme v nemocnici minimalne 3 dni. Sice nam kazdy hovori ze sa nemame coho bat, ale viete...ked uz clovek pocul o Ivane Boorovej a ostanych pripadoch odobratia deti, tak je zrejme, ze nas strach je opravneny. Poprosim o prispevky mamicky, ktore nieco podobne zazili na vlastnej kozi, nie o tom ze niekto nieco cital alebo pocul. Toho som sa uz napocuvala za posledne 3 dni az az. Dakujem.

slavik79
autor
18. dec 2012

@alice107 nevidim odpoved na moju otazku.

martina005
18. dec 2012

@alice107 Bola si vyzvaná samotnou dotknutou,ktorú tu očierňuješ a prekrúcaš fakty aby si napísala ako to bolo. Máš teraz príležitosť všetkým nám ukázať,zač je toho loket.....aká si právnička. A si v Slávkinej téme, ona to tu číta a Ty sa tu vyjadruješ ako keby neexistovala. Stále svoje tvrdenia adresuješ ostatným.

zuzana581
18. dec 2012

@alice107 a čo slovenský lekári? Tí sú samozrejme podla tvojho názoru tiež neobjektívni, hej?

elena100
18. dec 2012

Alica vsetkym je jasny, len Tebe nie

yukki
18. dec 2012

@slavik79 , ste odvážni rodičia. Nech sa Vám všetkým, najmä dievčatku, v živote už len dobre vodí.

zuzka1.
18. dec 2012

Dievčence, človek je veľký veľkými činmi. Preto skúsme trošku empatie a prejavne porozumenie a súcit aj jedincom/jedincami, ktorých vyskyt je na tejto planéte zatiaľ povolený. Pozdvihnime srdcia a naplnme ich láskou a úsmevom😀 cmuk vám

sirinka
18. dec 2012

@alice107 http://www.employment.gov.sk/kontakty.html
Inak skus kontaktovat pani Cisarovu, ona bola pritomna na sude, pokial mas nejake pochybnosti, istotne ti rada yvsvetli, ako sa veci maju.... Ale mozno ti bude stacit, aj ked niekde vygooglis jej vyjadrenie pre TV.... Ona ma pravnicke vzdelanie a dokonca bola osobne pritomna na pojednavani.... 😉 ked uz tak velmi bazirujes na presnych info, zisti si ich....

zuzka1.
Odpoveď bola odstránená
zuzka1.
18. dec 2012

@sirinka toto si nemala, pootvoreni linku som si zase pripomenula, kolko zbytocných ludi pracuje v statnej sprave 😝

elena100
18. dec 2012

@zuzka1. Keby boli co k comu, tak by mali co riesit, vraj tam maju 80 otvorenych pripadov

zuzka1.
18. dec 2012

@elena100 predpokladam, ze minimalne polovica z nich neovlada ani zakladne principy verejnej spravy 😝 a to im este fandim.keby mali uviest rozdiel medzi urovnami verejnej spravy, mali by ulohu na peknych par chvil.

elena100
18. dec 2012

@zuzka1. Vsak p. Cisarova od zaciatku hovorila, ze treba vymenit tychto ludi, lebo s nimi spolupracovat nevie, resp. neda sa

alice107
18. dec 2012

@zuzka1. ten vulgarizmus a nadavka je mimo akejkolvek slusnosti na verejnom fore.ako sa to chovas?

zuzka1.
18. dec 2012

@elena100 ma to tažke, ale v tejto republike je bežne ,že jeden schopny v spoločenstve "vyvolenych" robi čo može, len to sa neda takto robit donekonečna .

zuzka1.
18. dec 2012

@alice107 ako sa mi chce. Postavim sa do kuta a zamyslim sa nad sebou.

natas4
18. dec 2012

@zuzka1. 😀 😀 😀 😀 😀

alice107
18. dec 2012

@sirinka mna zaujima stanovsko sudu a socialneho servisu ake maju dovody na to aby dieta bolo odbrate.pokial viem este sud nemal moznost rozhodnut vo veci. takze ani cisarova to nemoze vediet.
a co sa tyka konania tej rodiny o dieta ktorejsa jedna tak som citala stanovisko cisarovej kde povedala ze mali pockat na rozhodnutie sudu.co si myslim aj ja samozrejme aj kazdy sudny clovek.

naja94
18. dec 2012

@alice107
Ach jaj... Svojim prispevkom (mne adresovanemu) si ma utvrdila v tom, ze urcite nie si pravnicka... Tolko balastu v jednom prispevku... Maj sa

elena100
18. dec 2012

@alice107 Mysliet si mozes, ale rozhodovali na stastie rodicia a rozhodli sa super. Nemusia tam plakat ako place Katka, Marianna, Benjaminkovi rodicia a dalsich mnozstvo ludi, ktori stratili deti. Ale tesia sa zo svojej usmiatej dcerky doma a krasne si ju uzivaju. Howgh

kalifa28
18. dec 2012

@svetllana Ano presne si vystihla pomenovanie pre príspevky @alice107....... vložky 🙂 a každemu je určite jasné, že ide prinajmenšom o vložky použité...

alice107
18. dec 2012

@slavik79 ani ja nevidim odpoved na moju otazku.a este pridam par ak dovolis.
preco stee nesli k dobremu pediatrovi na prehliadku ked sa dieta narodilo? ak ta zlomenina bola sposobena pocas porodu tak by to pediater bol zistil. tak ako to bolo? blo rvoje didta v starostlivosti dobreho pediatra?
tak ak si mala dobreho lekara a dieta bolo v jeho starostlivosti ako to ze nevidel zlomeninu? dobry padiater ma aj röndgen aj laboratorium a cela prislusenstvo na dobru diagnostiku a liecbu.
aak ste to zistili ste to az na pohotovosti ako si sa k veci postavila? zalovali ste toho lekara za zanedbanie starostlivosti ci podali na neho trestne oznamenie?
tak,das mi odpoved na moje otazky prosim? ako to teda bolo?

mishka0508
18. dec 2012

@katarina6 Si NEUVERITELNA 🙂 Dakujem ti krasne 🙂

kvietocek7
18. dec 2012

@slavik79 urcite je, sak ona je bez chrbtovej kosti (tvari sa ze co vsetko ovlada a pritom to ktovie kde z netu kopiruje) vse - urcite pripad minimalne pre psychiatra 😀 😀 😀 stretnes ju kdekolved sa riesia adopcie a pravne veci, kazdy vie ze ju treba preskakovat zeby tu bol priestor pre zakladatelku - teda teba a prispevky na temu.

sisa1975g
18. dec 2012

Ako môže alice107 pristupovať a vyjadrovať sa tak neľudsky a nevedomo. To noazaj verí, že tísicky rodín a množstvo hnutí a organizácií v UK opisujú a bojujú proti skorumpovaným praktikám súdov a neadekvátnej moci SS, že toto všetko je len nejaký žart? A čo stránka poslanca Johna Hemminga? Ten predsa v TV Channel 4 tu v UK len pred týždňom verejne priznal, že on rodinám ako je Slávkina rodina pomáha utiecť. Alice107 by si mala najskôr poriadne naštudovať, čo a aké nekalé veci sa tu v UK začali diať, lebo ináč bude čím ďalej tým viac znieť ako netvor - niekto, kto sa človekom nemôže nazývať. Veď práve preto sa na svete dejú toľké neprávosti, pre príliš veľký nárast výskytu netvorov na našej planéte.

kvietocek7
18. dec 2012

@alice107 lebo v UK dobry pediater neexistujeeeee 😀 😀 😀 😀 😀 😀 su to vsetko general practice, no ale co sa pytas to by si mala ovladat ci??
kamaratka si z porodnice doniesli chlapceka a zistili AZ doma ze ma zlomenu klucnu kost!!!! no ale vtedy asi este nebol taky hon ss na slovenske deti, takze z toho vyviazli bez ujmy takze aj take by si mala vediet, ze sa to stava a ze na to pridu az samotny rodicia, aj po vysetreni lekara v nemocnici ktory je skutocne slepy!!!

alice107
18. dec 2012

@elena100 je orzhodujuce ako to vyhodnotia organy v uk. 😉

alice107
Odpoveď bola odstránená
zuzka1.
18. dec 2012

Alicka protirečiš si, na jednej strane sa každého , kto ti argumentuje informáciami, pýtaš, či boli prítomné na súde. Keď ťa odporuania na pani cisárovú. ktorá tam bola, už nepotrebuješ vyjadrenia niekoho, kto tam reálne bol.
Faktom je, že im pasy odobraté neboli, zákaz vycestovania nebol nariadený súdom, súd iba odporučil ostať v krajine, súd je ten, ktorý im povolil odísť s malou domov - cháp v UK.
To že oni si po skúsenostiach z inych prípadov, na stránke detivsieti.sk myslím, ich nájdeš z UK judikatúry niekoľko, sa rozhodli voliť radšej cestu odchodu z UK, no realne mali čakať - čo sa rozumu tyka.
Vo veci srdca a citov, volili odchod na Slovensko. Nie útek, nemajú im ani ako dokázať, ze išli domov,kvôli SS. Čo ak, náhle museli odísť, kvôli chorej umierajúcej príbuznej, ktorá chcela malú vidieť. napríklad.
Systém SS evidentne neovládaš, tvoje domnienky vychádzajú z ideálnych knižných príkladov, terminológii- to neovládaš, často terminy zamienaš a neinterpretuješ správne - odporúčam doštudovať.
Čo sa týka práce právnikov v UK, poznáš ich? zažila si ich? mala si súdne pojednávanie v UK ? či posudzuješ len podľa maturitných otázok a teórie v nich, prípadne z inej literatúry, lebo teória a prax aj v prípade dokazovania na súde,súdneho konania, je úplne odlišná ako sa môže zdať.

sirinka
18. dec 2012

@alice107 nemas odvahu pokecat si s nou 😉