icon

Som na maródke a musím niekoho zaviesť do nemocnice. Prídem o peniaze?

mimimiruska
4. sep 2020

Ahojte baby mam surnu otazku ked som na Pnke...nemocenske .... a musím nekoho odvezt do nemocnice na operaci a pak s operace domu a prijde kontrola aj tak mi seberu penize ? Ked jim vysvetlim ze to bolo akutni odvezt aj privezt na operaciu ?....

Strana
z2
karinka1986
8. sep 2020

@mimimiruska sestra si nemoze vybavit volno aby ju zaviezla?

mimimiruska
autor
8. sep 2020

@fokuska pozeram ze jste se aspon dobre vykecala :D

fokuska
8. sep 2020

@mimimiruska To je nejaky hybrid medzi vykanim a tykanim? Pokusala si sa mi vykat?

mimimiruska
autor
8. sep 2020

Uz vyresene pokril nam to doktor na operacii .... ahy nebol problem .... operace bola ze dna na den takze ked ve stredu povedal sobota nie prepac ked sem tu sama len ja a ona nemala som ako a koho nahanet ked tu bohuzial nikoho nemam ;) ....'' ale to s nekym kdo ma na vse odpoved chytrou podotykam nebudem rozebirat ...doktor moj to vie povedala som mu to hned v pondelok a ejhle jsou aj doktori aj lidi nektere chapave ;) ... len tak ti to poviem ....

mimimiruska
autor
8. sep 2020

@fokuska pokud jste chytra prijdete na to ;)

fokuska
8. sep 2020

@mimimiruska Ok, necudujem sa, miesas aj cestinu aj slovencinu, tak je bezpredmetne ze to bol mix tykania a vykania.
Inak podla pravidiel si na fore vsetci tykame ;)

simca06022011
8. sep 2020

Uz ste to vyriesili, len som chcela napisat, ze nie je problem to rieist, najviac pomozu lekari. Samozrejme clovek na PN nie je automaticky odpisany od zivota, aj tu sa stavaju situacie kedy z domu proste musi. Ja som rieisila statnice, cize ten den lekarka moja vykryla nejak a vraj kludne nech idem (a to som doliecovala zapal stredneho ucha alebo daco taketo). MOj chlap si vybavil vychadzky na cas, aby vedel ak treba zbehnut po dceru, kedze byvame daleko od skoly a ja bez auta niekedy nevykryvam.. rovnako ked potreboval surne nieco, vzdy sme to cez lekara riesili. Nie kazdy ma armadu ludi co pridu, budu sa starat, nakupia, donesu, prinesu, vybavia.. a nie kazda diagnoza je taka, ze clovek sa nemoze pohnut z domu. A nie su slahnuti ani na socialke, to sa tu uz rozoberalo, nam bola kontrola pred par rokmi akurat v ten moment co som odisla do obchodu pod oknom a vlastne sme sa obisli. Chlapa takto obisli, lebo musel na 20minut z domu, lebo sa nam stratil kamion :D proste isiel dobehol k autu, vysikoval ho z mesta ako doprovod a isiel domov. A v klude to prezili vsetky strany. Iste zalezi aj od kontorlujuceho, ale kedze u nas sa to hemzi urazmi a chorobami poslednych par rokoch tak som si ich uzila az az a nikdy nebol problem s nicim, v 99%sme doma. O tom, ze nechodia na kontrolu kazdemu a kazdu chvilu ani nehovorim. Tym nezlahcujem, ak je niekto vazne chori a ma lezat v posteli, tak sa nema promenadovat kade tade. Ale vela ludi prste je na PN lebo nemozu ist do prace alebo vykonvat tu pracu s danou chorobou, nie ze su infekcni alebo nevladni...

mimimiruska
autor
8. sep 2020

@fokuska slusnost je slusnost a ze micham cz a sk se omlouvam pouzivam oba jazyky a micha se mi to to je moja vec.... pravidla nepravidla ked chce byt nekdo slusny a robi to aj v realu ;)

mimimiruska
autor
8. sep 2020

@simca06022011 presne ako hovorite ....

fokuska
8. sep 2020

@mimimiruska Iste, pravidla su na to aby sa porusovali...

mimimiruska
autor
8. sep 2020

@fokuska tak vy je neporusujte budte vyjemecna chytra a tak a budete mit klid vy je prece neporusujete :D

mimimiruska
autor
8. sep 2020

Vyjimecna

mimimiruska
autor
8. sep 2020

Jak nekoho dokaze nastvat vykani :D

fokuska
8. sep 2020

@mimimiruska Neviem preco mas pocit ze ma to nastvalo :D :D

mimimiruska