icon

Som pedagogický zamestnanec a nechcem sa dať očkovať. Môže ma zamestnávateľ k tomu donútiť?

9. feb 2021

Môže ma zamestnávateľ k tomu donútiť? Prípadne vyvodiť nejaké sankcie? Mám k svojmu rozhodnutiu zdravotné aj osobné dôvody. Je mi z toho do plaču, ten nátlak je enormný.

Strana
z4
ajka0207
10. feb 2021

@sara07 tiež myslím že aj s mutáciami sa dá pracovať. Celkovo očkovaniu verím. Ale zas môže sa stať niečo prečo nevyjde. Osobné myslím že sa budeme preockovat ako pri chrípke.

ina7
10. feb 2021

Ja by som sa spýtala, že keby ste mali rodičov v DSS, či by ste sa nezaujímali všetci, či majú personal zaočkovaný alebo sa len modlili či to niekto neprinesie do zariadenia.

teleskop
10. feb 2021

@ina7 ja by som sa pytala ako casto je nutnost dat rodica do DSS a ako casto je to lenivost a vychcanost, to len k DSS, na vakcinu cakam ako na spasenie...

sorciera24
10. feb 2021

@ina7 mam starku (83r.) v DSS, v oktrobri takmer cely DSS bol pozitivny (samozrejme od opatrovateliek, kedze ani noha, ani ovocie nemohlo ist na anvstevu...)......nastastie vsetci starki to prezili len s miernymi priznakmi...aktualne 2 tyzdne dozadu ich ockovali (starkych, kt. uz su viac ako 3mes. po prekoani, pod vyhrazkami, ze ich vyhostia)....personal, z kt. polovica sa zaockvoat dobrovolne nedala......realita.....

ina7
10. feb 2021

@teleskop toto ja neposudzujem, sú ľudia čo potrebujú celodennú starostlivosť a rodina im ju nevie zabezpečiť bez toho aby sa niekto vzdal komplet zamestnania/života.

Strana
z4