Som pedagogický zamestnanec a nechcem sa dať očkovať. Môže ma zamestnávateľ k tomu donútiť?
Môže ma zamestnávateľ k tomu donútiť? Prípadne vyvodiť nejaké sankcie? Mám k svojmu rozhodnutiu zdravotné aj osobné dôvody. Je mi z toho do plaču, ten nátlak je enormný.
Ja by som sa spýtala, že keby ste mali rodičov v DSS, či by ste sa nezaujímali všetci, či majú personal zaočkovaný alebo sa len modlili či to niekto neprinesie do zariadenia.
@ina7 mam starku (83r.) v DSS, v oktrobri takmer cely DSS bol pozitivny (samozrejme od opatrovateliek, kedze ani noha, ani ovocie nemohlo ist na anvstevu...)......nastastie vsetci starki to prezili len s miernymi priznakmi...aktualne 2 tyzdne dozadu ich ockovali (starkych, kt. uz su viac ako 3mes. po prekoani, pod vyhrazkami, ze ich vyhostia)....personal, z kt. polovica sa zaockvoat dobrovolne nedala......realita.....

@sara07 tiež myslím že aj s mutáciami sa dá pracovať. Celkovo očkovaniu verím. Ale zas môže sa stať niečo prečo nevyjde. Osobné myslím že sa budeme preockovat ako pri chrípke.