icon

Som tehotná, evidovaná na úrade práce. Môžem ísť na maródku?

katarinka243
15. jan 2013

Dobrý den chcela by som sa spýtat som v 18tom týždni a som evidovaná na úrade práce. chodím každý mesiac na podpis a chcela by som sa spýtat . kedže do mesta to mám zhruba 20km cestovania a býva mi stále nevolno môžem íst na pn ? ak hej kto mi dá pnku gynekolog alebo obvodný doktor?? dakujem

Strana
z2
billam
15. jan 2013

@katarinka243 ok 🙂

vefi89
15. jan 2013

nie je pravda, môj starý bol na úp, zabudol sa ísť hlásiť, na margo toho si vybavil PN-ku aby ho nevyradili a do týždňa sme tu mali "buzerantka" či je doma 😉

lenkabuckova
16. jan 2013

@katarinka243 Môžeš, pnku ti vystaví obvodný lekár. Ja som to mala tak isto keď som mala teraz úraz bola som evidovaná na urade prace a ovodný mi dal pnku, treba tam napísať že je to pre úrad práce.

katarinka243
autor
16. jan 2013

áno môžem dakujem už ju mám . dakujem kočky :p

evaeviita
28. máj 2013

@sissy27
@sissy27 NECHáPEM PREčO MAS takyto negativny pristup k tehulám... naozaj to neni žiadna sláva, trepať sa busom plnom ludí (iste vieš o čom vravím, kedže cstujes denne) a je ti pri kadžom zatrepaní sa na grc! a teraz otravuj šofára s tym aby ti zastavil hm? ja tiez dochadzam 20km.. a nebyva mi chvááálaBohu zle, no poznam baby ktorým áno a žial raz mesačne musia voliť alternatívu.. požiadať niekoho o odvoz autom... a frakt si nechaj svoje komentáre ktoré tu asi nemaju čo hladať... milujem ludi ktorí ta miesto podpory ešte vedia nakopnuť so slovami,. aa moja sak si neni chora ale tehotná.. toto váážne milujem! treba si uvedomiť, že nie každa že znaša dobre tehotenstvo.. 😖

evaeviita
28. máj 2013

@katarinka243 tu dolu ten super komentár od tej sissy... si asi netreba všímať.. ak máš možnosť si raz za mesiac nejak poriešiť odvoz autom mala by si s polovie po starosti s tou PN to možno nie je dobrý nápadík .. prajem vela zdravíčka a nech ta tie nevolnosti prejdúúú čo najskor ;)

sissy27
28. máj 2013

@evaeviita nemám negatívny prístup k tehulám, len nemám rada špekulantov... sama zakladateľka témy píše, že 3x do mesiaca chodí do mesta -to už jej problém nerobí, to je v poriadku, ale že by mala ísť na ÚP tak to už je buzerácia... aj na ÚP sa dá dohodnúť na zmene termínu a zariadiť si to tak, aby som si obehla viac vecí za ten jeden deň, kedy tak či tak do toho mesta ide... 20 či 30km nie je cesta na niekoľko hodín alebo celý deň, do hodiny to aj odcúva...
a ty keby si sa pozrela do kalendára, tak by si si možno všimla, že si už tak trochu mimo termín 😎

dana415
6. júl 2014

ahojte ja bi som sa chcela spitat som tehotna a som na pn a teraz budeme mat v praci celozavodnu dovolenku a ja bi som chcela ukoncit pn lebo ideme na dovolenku ci sa to da a ci ma nemozu vihodit v praci

wilagrande
8. okt 2014

@sunny170 ahoj mozes mi prosim ta do IP napisat ako je to s tym dobr.poistenim??da sa to este vybavit??dakujem

kristinagyetvenova
29. aug 2019

ahojte chcela by som sa spítať že teraz som sa prihlásila na úrad práce a povedala som jej že mám rizikove tehotenstvo a povedala že mám priniesť papier a niečo take vravela že mám to doniesť do 3 dní ak dobre som jej rozumela a to znamená že ked aj mi dala ternín na podpísanie tak nemusím už ten termín tam isť?? a fakt mám na to 3 dni na odozdávanie PNky???

Strana
z2