SOS dotácia - humanitárna pomoc v čase Covidu
Ahojte..chcela by som sa spýtať či sa niekto rozumiete sos dotácie(humanitárna pomoc) v čase korony.
Nárok by mal mať človek ktorý prišiel o prácu a je zaevidovaný na urade prace. Avšak ma zaujíma či má niekto skúsenosť ak si o to žiadam ako slobodná matka ktorá prišla o prácu a ktorej jediny prijem je výživne na dieťa..či sa od tej sumy sos dotácie odrátava suma výživného🤔 lebo niekto tvrdí že hej a niekto že nie. Ďakujem
Ahojte píšte ak budú chodiť peniaze lebo neviem či mi prídu dnes alebo až v Pondelok
Neviete mi fakt niekto povedať či prídu peniaze dnes lebo súrne by som potrebovala vedieť? 😏
@blablabla12345 ja si myslím, že áno. Kedy ti prišli v ostatné mesiace? Mne vždy najneskôr do 15teho, takže dnes si myslím, že prídu určite.
@vandica no v Januári 14 vo Februári 16 v Marci 16 apríl 15 tak neviem 😏
@blablabla12345 v pondelok je už 17, podľa mňa dnes ti prídu.
@vandica tebe už prišli či ako alebo niekomu?
@blablabla12345 nie, mne maju prísť prídavky, ale chodia rovnako ako SOS. Ale zatiaľ nič. Dám vedieť keby prišli.
@vandica to už asi v Pondelok až už by to cinklo si myslím
@blablabla12345 ja sa už nedržím na čas, lebo niekedy príde o 10, niekedy o 11, a uz dvakrat mi prislo az o 13tej.
Volala som s tou pani čo vypláca povedala že stredu mali uzávierku a že splatnosť je 14.5. Tak som zvedavá zatiaľ stále nič.
@blablabla12345 som nervózna potrebovala by som peniaze už dnes kurník a oni asi neprídu pani má oklamal 😏
@blablabla12345 neviem prečo by ťa mala pani klamať. Ved vydrž, je 11hodín, ešte prídu.
@vandica mne ešte tak neskoro nikdy neprišli ak neprídu do 12 tak neprídu to viem možno nesklamala mali splatnosť 14.5. Len prevod sa zdržal alebo niečo nevadí už nejak to vymyslím už a v Pondelok mi už nabehnú..
@blablabla12345 prave mi nabehla mam slsp..
Prosim Vas do koľko dni Vám dajú vedieť ci Vám schválili SOS dotáciu. Mne dnes odpísal jeden pán, že zaevidoval moju žiadosť a správne bola vypísaná. Ďakujem
@mesiacik12 mne prišiel papier tri týždne po podaní žiadosti.
@mesiacik12 ja som dávala začiatkom maja a došiel mi až dnes papier. Inak info pre všetkých kto ešte nevie posledná sos bude vyplatená v july za jún. Od 1.7. Sa to ruší
Ahojte už prišli peniaze niekomu za máj alebo prídu až zajtra?
@blablabla12345 mne pred chvilou
@chrissssss2727 akú máš banku?
@blablabla12345 ani mne nedošli ešte kukám ako puk vždy už boli na účte 🙈🙈🙈
@blablabla12345 mbank,
Ahojte, pri sos dotácii sa píše, že max výška je 1800€ v príslušnom kalendárnom roku, to znamená čo? viem že to už končí, len sa informujem, ďakujem

A este aby som nezabudol,teraz odklepli detske pridavky za 333€ co budu davat detom ktorych rodicia su v HN,a dalsia cast dostane od Augusta,no vsetko do seba pekne zapada nie? Preco by zrusili nejake prispevky ked zase rozdavaju? Takze tak