SOS dotácia - spätné požiadanie
25. jan 2021
Zdravim,,chcel by som sa vas spytat odoslal som si ziadost o SOS dotaciu 7 januara, co mi bolo schválene 16 januára...som v evidenci uchadzaca o zamestnanie od jula 2020,schválene mi to bolo od mesiaca januar kedze som si podal ziadost v januari 7,avsak som si vsimol dnes ze dá sa sos dotacia do konca januára poziadat aj spatne aj od oktobra 2020, aky je prosim postup poziadania spatne od mesiaca oktober ??dakujem
Predošlá
Strana
z3
@petus998 no pokial ti to len vcera posunuli dalej tak to ti spracuju, a vyplatia az v aprili k tomu 15temu, ale radšej si tam volaj kazdy tuzen ci nemas nieco dolozit a ci je uz schvalene a ci to pojde do toho 15teho v aprili a tak :D ja sice neviem ci poslu jan/feb ale pomoze aj ked poslu len január...
Predošlá
Strana
z3

@majka199530 mne v piatok volali aby mi to stihli spracovat ze pondelok utorok je uzavierka 21-22, penize zatiaľ neprišli 🙂 predtym mali uzavierku v piatok 12teho a pondelok bolo 15. a 15teho je vraj prvy tak asi 24-25 to vychadza 🙂 ale mne pani povedala ze nie vzdy je ten druhý ze to závisí od okolností 🤷♀️