icon

Sťahovanie do zahraničia

2013lea
26. jan 2017

Dobry den mamicky chcsla by som sa trochu informovat a ujstit ako to chodi v nemecku stahujeme sa tam aj so syncekom a dcerkou no vacsinou po uvam ze mi tam mozu zobrat deti ze je to podobne ako v anglicku ☹ na nete som sa nic take nedocitala bolo to len par pripadov ale to sa o dieta poriadne nestarali a vacsinou ich udali susedia tak neviem
😕

cawes
26. jan 2017

@2013lea prosim ta to kto ti hovori take hluposti? Ja neviem, staras sa o deti? Su spokojne ciste najedene? Alebo ich tlcies od rana do vecera, zatvaras do pivnice atd? Vobec neries. Kam sa stahujete myslim mesto

2013lea
autor
26. jan 2017

Pravda ciste spokojne smeju sa no sem tam musim aj skriknut maju dobry vek vacsinou z rodiny ale skor si myslim ze to prwto lebo nechcu aby sme osisli prec mam zo vsetkeho velku hlavu 😲 ja si tiez myslim ze je to blbost len som sa potrebovala ujstit predca je to cudzia krajina ine zviky a je to pri deggendorfe

mpg
27. jan 2017

Tam ide skôr o to, či tam budete mať prácu, bývanie a pod. a budete schopný s manželom tie deti vychovať.

2013lea
autor
27. jan 2017

@mpg byvanie mame manzel ma pracu a ja budem na rodicovskej s mladcim a po case do prace samozrejme ak sa bude dat a starsiu chcem dat do skolky