Stratím energopomoc bez trvalého pobytu v byte?
Vlastním byt, do ktorého chodím kvôli zamestnaniu vzdialenému od môjho bydliska cez dva okresy. V byte nemám prihlásený trvalý pobyt. Trvalý pobyt mám na dedine v rodinnom dome, kde bývam s rodinou. Doteraz bola na tento byt energopomoc priznávaná aj bez registrácie trvalého pobytu v nej. Teraz mi prišiel list, že mám k bytu doplniť trvalý pobyt. Ak trvalý pobyt v byte nedoplním, prídem o energopomoc?
Mam dom len s prechodnym pobytom tam,nijaky list neprisiel. Myslim,ze zas naseru kopu ludi tymi babrackymi vymyslami. Velke reči ako oni " pomahaju" a pritom robia vsetko preto,aby sa človek tej pomoci vlastne nedočlal a inde inak zaplatil 10x viac ako mu oni podhodia.
Nieco menili ohladne pobytov,lebo bol v tom chaus.Je mozne,ze pomoc bude iba tam,kde mate trvaly a prechodny pobyt.
Ano zrusia. Aj mne prisiel ten list. Trvaly pobyt mam vo svojom byte, ktory vladtnim a v ktorom byvam a vlastnim aj polovicu rodicovskeho bytu a na ten mi energopomoc zrusia, ked tam nebudem mat TP, co logicky nebudem. Ako mne to je jedno, ja som ani necakala povodne, ze aj na ten dostanem energopomoc.
Ja som bola nahlásiť číslo bytu ešte pred 2 mesiacmi a energo pomoc mi už nevyplatili. Dokonca som bola na klientskom centre, podávala som mimoriadne dovolanie. Ale prišlo mi, že mi to neuznali už... že nemám nárok. Na prvú som mala.

@anonym_autor Nám pár dni dozadu prišiel ten istý list.