icon

Stratím energopomoc bez trvalého pobytu v byte?

Včera o 18:52

Vlastním byt, do ktorého chodím kvôli zamestnaniu vzdialenému od môjho bydliska cez dva okresy. V byte nemám prihlásený trvalý pobyt. Trvalý pobyt mám na dedine v rodinnom dome, kde bývam s rodinou. Doteraz bola na tento byt energopomoc priznávaná aj bez registrácie trvalého pobytu v nej. Teraz mi prišiel list, že mám k bytu doplniť trvalý pobyt. Ak trvalý pobyt v byte nedoplním, prídem o energopomoc?

anonym_ce9bd6
Včera o 19:11

@anonym_autor Nám pár dni dozadu prišiel ten istý list.

anonym_d93acc
Včera o 19:13

Mam dom len s prechodnym pobytom tam,nijaky list neprisiel. Myslim,ze zas naseru kopu ludi tymi babrackymi vymyslami. Velke reči ako oni " pomahaju" a pritom robia vsetko preto,aby sa človek tej pomoci vlastne nedočlal a inde inak zaplatil 10x viac ako mu oni podhodia.

anonym_d290c2
Včera o 19:17

Nieco menili ohladne pobytov,lebo bol v tom chaus.Je mozne,ze pomoc bude iba tam,kde mate trvaly a prechodny pobyt.

anonym_b1ec1c
Včera o 20:30

Ano zrusia. Aj mne prisiel ten list. Trvaly pobyt mam vo svojom byte, ktory vladtnim a v ktorom byvam a vlastnim aj polovicu rodicovskeho bytu a na ten mi energopomoc zrusia, ked tam nebudem mat TP, co logicky nebudem. Ako mne to je jedno, ja som ani necakala povodne, ze aj na ten dostanem energopomoc.

anonym_de9587
Dnes o 05:17

Ja som bola nahlásiť číslo bytu ešte pred 2 mesiacmi a energo pomoc mi už nevyplatili. Dokonca som bola na klientskom centre, podávala som mimoriadne dovolanie. Ale prišlo mi, že mi to neuznali už... že nemám nárok. Na prvú som mala.