icon

Musím nahlásiť počet obyvateľov kvôli energopomoci?

Dnes o 15:20

Ahojte, na svojom byte bývam sama. Nikoho tu nemám prihláseného.
V Q1 som dostala energopomoc. Dnes mi prišiel list, že asi som si nevšimla, že som mala doplniť údaje o trvalom pobyte všetkých osôb žijúcich v byte, vrátane čisla bytu. Bez doplnenia údajov, osoby žijúce v byte neobdržia energošek. U mňa sa nič nemenilo. Otec, ktorý tu so mnou žila zomrel v roku 2022. Teda nechápem toto. Prišlo to niekomu?

anonym_204a15
Dnes o 15:28

@anonym_autor su to zmrdi... to iste... a teda nemali sme si co vsimnut, kedze nic nedoslo pred tym... toto je prvy krat...a obycajne postou...

sara07
Dnes o 15:53

mna by zaujímalo načo máme matriku a rodné čísla , ak je v tom bordel ok mali najst iny spôsob takto je len chaos
skus zavolat alebo chod na tie centra , možno budu vediet čo s tým

autor
Dnes o 16:09

Nahlásenú mám na SBD - 1 osobu, za jednu osobu platím odpad a dane. Rovnako tu platím elektrinu. Chodí mi tu pošta, akákoľvek komunikácia so ZP, SP apd. Trvalý pobyt tu má iba jeden človek - a to ja. Dokelu čo potrebujú ešte vedieť? Volala som dnes na linku 16:10. Keď som prišla z práce - smola, pracujú do 16.00h.

anonym_69c154
Dnes o 17:00

Je v tom bordel, nam prisiel sek za Q 1 min tyzden, ze zistili, ze sme sek vtedy nedostali. Sek prisiel napisany na muza, pritom na LV som len ja a aj vsetky energie su pisane na mna.