Tehotenská dávka - môj gynekológ nemal tlačivo
Ahojte baby akurát som prišla od gynekológa a pýtala som sa na to potvrdenie..on že o ničom nevie že nemá žiadne tlačivo tak neviem..asi na sociálke alebo na stránke sa bude dať stiahnuť možno od zajtra🤷
@mamusa34 pýtala si si niečo čo ti ešte potvrdiť nemôže - je marec...zákon je v platnosti od 1.4. Žiadosti budú na stránke SP a budú ich mať k dispozícii aj v ordináciách - majú čas, veď prvý krát sa bude vyplácať za apríl teoreticky máji.....aj na vydanie tohto rozhodnutia o priznaní tehu dávky má SP 60 dní - rovnako ako pri materskej čiže kľudne ti príde prvá dávka spolu s druhou v júni.
@mamusa34 mne dnes bolo povedane, ze po 1.4 .... a lekar si ma ist pre tlacivo na soc poistovnu .... aspon v TN je tomu tak .... ale stale dost casu, kedze davka bude vyplacana spatne
Dúfam že aj na nete na stiahnutie ako som počula 🤷
@mamusa34 to netusim ci bude aj volne dostupne ....
Ani moja dr. Nemá ešte tlačivo. Podľa mňa v priebehu apríla budú mať tlačivá. Aj tak vyplácajú aj spätne.

Ahoj, potvrdit ti ho bude musiet gynekolog. Mne hovorila sestricka, ze dostali aj nejake instrukcie, ale ze tlacivo samotne bude k dispozicii az od 1.4.