Telekom Magio TV M viazanosť zmena výšky faktúry počas viazanosti
Telekom Magio Tv M s viazanosťou.
Chcem Vás poprosiť žienky máte niekto túto službu teraz? Platili sme doteraz (1rok) 12,40eur +1.94 magio box, spolu 14.34eur. Teraz pozerám faktúru vystavenú na ďalší mesiac vo výške 17,53EUR???! Viete mi niekto, prosím poradiť, prečo sa zmenila výška faktúry, keď máme viazanosť a cenu danú na 2roky? Budem tam zajtra volať, len či niekto nevie, prečo sa zmenila výška faktúry bez upozornenia? Ďakujem všetkým za názory.
@miamia04 pozri § 87 ods. 9 zákona 452/2021
https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy/SK/ZZ/2...
@miamia04 spýtaj sa susedov aké programy chytia na anténu, alebo si požičaj anténu a daj vyhľadať stanice. anténa môže byť v byte, pri okne podľa toho kde máte vysielač
Každá novšia telka bude mať dvb-t.
V Senici máte regionálny vysielač, a celoštátne vysielanie je najbližšie BORSKÝ MIKULÁŠ - Dubník a TVP Brezová pod Bradlom
Teoreticky na väčšiu anténu na balkóne by si mohla chytiť aj české stanice.
@miamia04 ak máš v byte dotiahnutý internet po kábli, tak môžeš skúsiť TV aj cez internet napríklad niečo takéto https://antiktv.sk/sk/
@martuska413 ahoj, tak som ráno písala do telekomu cez chat, a v tej faktúre urobili chybu, je tam položka navyše, že požičanie filmu +3,20eur a pritom sme žiadny film z videopožičovne nepožičiavali. Tak nám dajú dobropis a v budúcej faktúre nám tú sumu odrátajú. Takže ceny nezvyšovali. Proste chybička se vloudila. Prajem pekný deň.
@maranco už je to vysvetlené, bola tam položka za požičanie filmu 3,20eur, pričom my sme žiadny film v tom období nepožičiavali. Pani z telekomu povedala, že budúci mesiac nám o tú sumu znížia faktúru prozákaznícky dopropisom. Som rada, že sa to vysvetlilo . Ceny teda nezvyšovali za tv. Pekný deň.
@miamia04 no to požičiavanie je také zradné, tam si raz dva čosi pozicias ani nevieš, stačí ze postláčaš na ovládači. Som rada ze sa to vyriešilo 🙂
@martuska413 Som tiež rada, to je pravda, ten ovládač je citlivý, tak dávame na to pozor, hlavne pri tých filmoch na požičanie 🙂

@miamia04 aha, tak toto tam nebude naratane.