icon

Telekom Magio TV M viazanosť zmena výšky faktúry počas viazanosti

miamia04
16. júl 2023

Telekom Magio Tv M s viazanosťou.
Chcem Vás poprosiť žienky máte niekto túto službu teraz? Platili sme doteraz (1rok) 12,40eur +1.94 magio box, spolu 14.34eur. Teraz pozerám faktúru vystavenú na ďalší mesiac vo výške 17,53EUR???! Viete mi niekto, prosím poradiť, prečo sa zmenila výška faktúry, keď máme viazanosť a cenu danú na 2roky? Budem tam zajtra volať, len či niekto nevie, prečo sa zmenila výška faktúry bez upozornenia? Ďakujem všetkým za názory.

Strana
z2
0silvia0
16. júl 2023

@miamia04 aha, tak toto tam nebude naratane.

miamia04
autor
16. júl 2023

@patka06 faktúra príde mužovi poštou, asi 20-teho, len ja tam aj tak radšej zajtra zavolám, že za čo tam je pridaný poplatok.

miamia04
autor
16. júl 2023

@0silvia0 skúšala som si preposlať tu faktúru na mail cez Telekom stránku, ale akosi neprišla. Uvidíme čo to bude.

miamia04
autor
16. júl 2023

@maranco práve mi písali na stene, ze im zvyšoval telekom ceny pri viazanosti bez upozornenia, že vraj môžu, ale podľa mňa by to mali oznámiť predtým, teda ako si písal, mám právo odstúpiť od zmluvy aj pri viazanosti bez pokuty, keď zvýšia. No uvidím, čo mi zajtra povedia.

maranco
16. júl 2023
miamia04
autor
16. júl 2023

@maranco a za oznámenie sa chápe čo? Že to len zverejnia na svojej internetovej stránke? lebo manželovi o zvýšení ceny nikto nič priamo nepovedal, nenapísal, neoznámil.

maranco
16. júl 2023

@miamia04 Telekom naposledy poslal SMS, že menia podmienky na predplatenej karte, alebo v minulosti myslím že bolo na faktúre spomenuté že sa niečo mení

miamia04
autor
16. júl 2023

@maranco na faktúrach som si nevšimla nič, ani sms, no zajtra zavolám, uvidím, čo povedia k tej faktúre, už tak je to dosť veľa. Vďaka za rady. Zajtra snáď budem vedieť viac .

maranco
16. júl 2023

@miamia04 kúpiť bytovú anténu a máš zadarmo DVB-T

miamia04
autor
16. júl 2023

@maranco
A tá anténa môže byť v byte alebo musí byť v okne? Lebo do okna nesmieme dávať. A ak by bola v byte, neviem koľko staníc by sme chytili?. A k tomu treba mať TV s s tým dvb-t tunerom, či ako sa to volá? My máme len dvb-c na kábel.

maranco
16. júl 2023

@miamia04 spýtaj sa susedov aké programy chytia na anténu, alebo si požičaj anténu a daj vyhľadať stanice. anténa môže byť v byte, pri okne podľa toho kde máte vysielač
Každá novšia telka bude mať dvb-t.
V Senici máte regionálny vysielač, a celoštátne vysielanie je najbližšie BORSKÝ MIKULÁŠ - Dubník a TVP Brezová pod Bradlom
Teoreticky na väčšiu anténu na balkóne by si mohla chytiť aj české stanice.

maranco
16. júl 2023

@miamia04 ak máš v byte dotiahnutý internet po kábli, tak môžeš skúsiť TV aj cez internet napríklad niečo takéto https://antiktv.sk/sk/

miamia04
autor
16. júl 2023

@maranco uvidím, či tu má niekto anténu neviem, balkóny tu nie sú.
@maranco internet je sice dotiahnutý, ale platíme len za to magio, nemáme balík aj s internetom. Uvidíme, musím si to zasa pozisťovat bližšie všetko, čo si mi popísal. Zatiaľ vďaka.

miamia04
autor
17. júl 2023

@martuska413 ahoj, tak som ráno písala do telekomu cez chat, a v tej faktúre urobili chybu, je tam položka navyše, že požičanie filmu +3,20eur a pritom sme žiadny film z videopožičovne nepožičiavali. Tak nám dajú dobropis a v budúcej faktúre nám tú sumu odrátajú. Takže ceny nezvyšovali. Proste chybička se vloudila. Prajem pekný deň.

miamia04
autor
17. júl 2023

@maranco už je to vysvetlené, bola tam položka za požičanie filmu 3,20eur, pričom my sme žiadny film v tom období nepožičiavali. Pani z telekomu povedala, že budúci mesiac nám o tú sumu znížia faktúru prozákaznícky dopropisom. Som rada, že sa to vysvetlilo . Ceny teda nezvyšovali za tv. Pekný deň.

martuska413
17. júl 2023

@miamia04 no to požičiavanie je také zradné, tam si raz dva čosi pozicias ani nevieš, stačí ze postláčaš na ovládači. Som rada ze sa to vyriešilo 🙂

miamia04
autor
17. júl 2023

@martuska413 Som tiež rada, to je pravda, ten ovládač je citlivý, tak dávame na to pozor, hlavne pri tých filmoch na požičanie 🙂

miamia04
autor
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2