Testovanie - objednanie
Prosím vás, ako to funguje u vás s časom? Mávam, žial neg.skusenost. Objednám sa, prídem 5 min pred a tam xy ľudí s časom 2-3 hodiny pred testovaním. Teda, ja sa vždy pýtam, kto má aký čas a idem dopredu. Vždy sa to stretnem az s agresivitou ľudí, ktori sú predomnou. Ako to máte? Určite sa to deje aj inde. Idete dopredu, či čakáte v rade? Ja vždy slušne sa pýtam ale teda, odpovede sú: ide, kto ako príde. Je k tomu dajake usmernenie, neviete?
@weronika171717 vypoved kvoli testom a ruskam ked si na rodicovskej? Nejaka si akcna, ved kym sa vratis z rodicovskej, situacia moze byt uplne ina
@xantipkaaa ja chodím tiež na objednanie ale tam to je že ľavá rada čakajú a prava rada sú objednaný a to idú hneď.
@weronika171717 ved chapem, niekde asi moc buzeruju...., nas sef to nekontroluje, respiratory nenosime, kedze sme tu asi tak 3 kazdy den ti isti ludia ale na test aj tak musim kvoli detom do skoly a aj policajti ma uz stopli. aj ked uz dufam, ze to testovanie skonci
@0silvia0 hahahá že sa zmení situácia? Áno k horšiemu, takže som povedala, že o pár mesiacov podávam výpoveď, aj keď napríklad mohla by som nastúpiť bez testu, bez handry na ústach a nech sa páči nech ma vyhodia sami.... Ale nechcem sa rozísť v zlom a nechcem to ťahať kvôli tomu po súdoch, tak radšej odídem sama.
@viestta nikto nie je za hrdinku, sa spamätaj..... Len nebudem zo seba robiť cvičenu opicu..... Ty si dávaj sprtat do nosa aj každý deň, mňa nezaujímas....
@katuska19 tak to máš super prácu, tu si treba vážiť, ja som tiež bola spokojná v mojej, ale nebudem zo seba robiť to čo nechcem, tak preto odídem radšej sama.... A áno, chodíš kvôli detičkam, ale nemusela by si aj tak, vždy sa to dá spraviť a aj mňa už policajti stopli aj cez ten trápny lockdown a nič, žiadna pokuta, žiadny test, mimo okres, a to som chodila takmer každý týždeň a vidíš, všetko je neplatné, len treba v tom vedieť chodit....
@weronika171717 tak ja napriklad som v kancelarii s kolegynami, ktore maju z korony strach, su v preddochodkovom veku a maju za sebou rozne diagnozy, vratane skaredeho zapalu pluc, cize sa boja. A kedze sa boja, tak sa chrania a nosia nonstop respiratory. Ak by si bola na mojom mieste, normalne by si bojkotovala nosenie respiratora/ruska, nebrala by si na ostatnych ohlad? Akoze ty s tym nesuhlasis a ty to nosit nebudes? Clovek predsa zije v spolocnosti inych ludi, s roznymi nazormi a postojmi, takze nemoze presadzovat len svoje zaujmy.
@0silvia0 ja ti poviem jedno, korona tu bude navždy tak ako chrípka, každý jeden človek na svete si prejde tou chorobou a ak by kolegyne chceli nosiť respiratori nech si nosia, ja by som sa v tom nedusila a vieš prečo? Lebo veď ti zapredanci co klamú ľudí hovoria ako respiratori chránia.... Tak potom čoho by sa kolegyne mali báť? Ved sú respiratormi chránené.... Ze to nedáva logiku????? Už sa ti otvorili oči? Veď tak neskutočne ľudí klamú, že to je do očí bijuce.... Ja radšej odídem z naozaj super roboty ako mám robiť to čo nechcem. Takže skus sa aj ty nad tým zamyslieť, že kde je asi pravda. Toto všetko ti píšem v dobrom, naozaj, lebo ja už neviem ako ľuďom otvoriť oči. A tí vo vláde prečo nerešpektujú pravidlá? Prečo ľuďom kazu a robia úplný opak?
@weronika171717 ale ja respektujem strach inych ludi. Tak ako respektujem aj tvoj nazor, tak respektujem strach mojich kolegyn. Oni prezili strach z choroby, ja nie. Nikdy som nebola tak chora, ze by som musela byt vobec niekedy na PNke. Oni maju odzite nieco ine ako ja, tak sa vobec necitim kompetentna niekomu otvarat oci. Kazdy ma pravo na svoj postoj, na svoj strach, ja rozhodne nebudem chodit po pracovisku a agitovat tam. Clovek moze len respektovat druheho a zariadit sa podla toho, ty si sa zariadila po svojom, je to tvoje pravo a tvoja vola.
@0silvia0 samozrejme, to už je na každom človeku, ja si stojím za svojím a NIKDY názor nezmením.... Ale keď sa zamyslis.....Aka je teda pravda, že RESPIRÁTORY (označujem veľkým písmom pre dôležitú dámu z koníka, ona už vie, že ide o ňu) chránia ľudí? Veď to je do očí bijuce, že chcú, aby mali ľudia z respirátorov zdravotné problémy.
@viestta tak toto nie je pravda, ja len hovorím aký mám názor..... 100 ľudí, 100 názorov, tak netrep hlúposti.... Ty sa v každej diskusii navazas do mňa.... Co ma sleduješ???? Mne je jedno aký má kto názor, ja sa vždy len snažím ľuďom otvoriť oči, lebo nevidia pravdu aká je v skutočnosti..... Alebo nechcú vidieť...... Mne je veľmi ľúto tých ľudí a práve preto vždy píšem co píšem, tak nerozsiruj to co nie je pravda!
@viestta ja teba???? V žiadnej diskusii som ti nepísala prvá, to stale ty vyryvas, nič iné na koniku nevieš a to sme si už viaceré žienky všimli co sme si písali...... Tak keď nabudúce natrafis na môj koment roluj nižšie prosím ta a nekomentuj, ďakujem. A tým pádom nemusím ani ja odpovedať na tvoje hlúpe komentáre.
@weronika171717 oni chcu, aby mali ludia z respiratorov zdravotne problemy, kto su to oni?
@weronika171717 Nenapadlo ta, ze mozno, ked si tu jedina, co si mysli, ze ma pravdu a my ostatni mame otvorit oci... ze prave ty jedina si ta slepa?
@ruzasipova nestihla som precitat, co si mi napisala😔
@0silvia0 vo vláde....
@ruzasipova ja nehovorím, že mám vždy pravdu, ale v tomto áno a o tom som na milión percent presvedčená.... Radšej by som bola keby to pravda nebola.... Ale ťažko vysvetľovať niekomu kto verí tomu co povedia v televíznych novinách a tlačovkach....
@weronika171717 tak potom musia aj oni chcieť aby sami mali zdravotné problémy, lebo ako sme si všimli, respirátory nosia aj tí vo vláde. Žeby sebadeštrukcia?
@0silvia0 a ešte som zabudla, nepríde ti blbé, že 28. decembra mali poslanci výnimku a hlasovali o zmene Ústavy SR aj napriek tomu, že boli v karantene? Ze na fotkách, ktoré na internete mazu sú tí, ktorí všetko toto prikazuju bez rusok, respirátorov, odstupov? Ze všetko zatvorili, ale kvôli sebe nezakazali dovolenky a cestovali letom-svetom, tak ako aj Čap utka, ktorá bola na Maldivach vládnym špeciálom z našich peňazí? Ale vy ktorí nemáte známych v zahraničí a nie ste v správnych skupinách sa nemáte ako dozvedieť pravdu, lebo všetko vydrží na nete pár minút! Prečo bol včera Lip sic v kaderníctve bez respirátora, keď to jeho spoluzapredanci prikázali? A to je len kvapka z tych veci, ktoré nedávajú logiku. Ale ako som písala vyššie nemá to už význam otvárať oči niekomu kto je už stratený a NIKDY pravde neuverí.
@weronika171717 Opat sa zopakujem, ty tu ako jedina mas pravdu a my ostatne sme akoze tie hlupe? Fakt ta nenapadlo, ze mozno, ked si sama, bolo by dobre sa na to pozriet z ineho pohladu ako mas teraz? Co ked my mame pravdu a ty nie?
@0silvia0 Ty nevies, kto su ONI? Ked sa ti nedari v zivote, ONI za to mozu, ked ma dieta zle znamky v skole, ONI to tak spravili, aby dieta neprispievalo. Ked ta muz bije/zena papuluje, ONI za to mozu.... ONI su vsetci, ktory mozu za tvoje prikoria, lebo ty si bez chyby. 🙂 A teraz to neber, ty ako ty doslovne, ale ako vseobecne stazovanie plebsu naroda.
@weronika171717 naozaj nemá význam otvárať oči nám strateným, neveriacim pravde a sprostým, sak my ničomu nerozumieme. Ano, aj korona tu bola vypustená tými ONÝMI, aby sme boli prostriedkami na ich hru a manipuláciu. Len čo s tým budete robiť vy, tí osvietení a vediaci pravdu obkolesení zaslepenými tupcami? Máte to ťažké...

@katuska19 lenže ja mam zamestnanie v štátnej správe, momentálne som na rodičovskej a neplánujem sa vrátiť a zohnala som si zamestnávateľa (aj keby som ho nezohnala dám výpoveď), ktorý má rozum a nepýta testy a ani ruska, respirátory nenosia vo firme.