Testovanie - objednanie
Prosím vás, ako to funguje u vás s časom? Mávam, žial neg.skusenost. Objednám sa, prídem 5 min pred a tam xy ľudí s časom 2-3 hodiny pred testovaním. Teda, ja sa vždy pýtam, kto má aký čas a idem dopredu. Vždy sa to stretnem az s agresivitou ľudí, ktori sú predomnou. Ako to máte? Určite sa to deje aj inde. Idete dopredu, či čakáte v rade? Ja vždy slušne sa pýtam ale teda, odpovede sú: ide, kto ako príde. Je k tomu dajake usmernenie, neviete?
@0silvia0 nie ste ani sprostí ani tupci, len veríte klamstvam....a áno máš pravdu, neoplatí sa presviedčať ťa. Pekný deň.
@weronika171717 nuž, ono je to tak, pre každého je klamstvo niečo iné. Ale ešte horšie ako klamstvo je vnucovanie svojho pohľadu niekomu, kto o to nestojí. A veď aj ja ti želám pekný deň, dokonca celý pekný víkend😘
@0silvia0 Trefny sarkarzmus, ale to mas tak, rozum nie je obocie, nedokreslis. 🙂 Aj moja 5-rocna chape sarkazmus, ale ocividne to nie je pre kazdeho. 🙂

@0silvia0 áno, niektorí to pred kamerami majú, ale keď ich nikto nenataca, tak to majú ťažko v.....