icon

Ako priniesť thajskú ženu na Slovensko?

michalminich
3. mar 2024

Zdravím v skratke chcem sa opýtať chcel by som si na Slovensko doniesť Thajsku ženu , chcel by som aby so mnou žila na Slovensku no keďže ma Thajsku národnosť a môže tu byt príklad len 90 dni v roku čo musí urobiť ako sa pri tomto postupuje prosím vás ? Aby mohla mať slovenské občianstvo a žiť tu. Hmmm?

macatt
3. mar 2024

@lakebabe ďalsiu, čo mu porodila černoška😀😀😀

lakebabe
3. mar 2024

@macatt táto mu neporodila nič 🙈 akonáhle bola tu začala ho mat v paži a hneď ako sa dalo zdrhla za lepším životom na juh Európy 😁 ešte jed na vec keď ju tu dotyčný volal povedal ze podnikateľ z Európy. Predstavila si asi vilu pri mori a Geissena, nie byt v Petržalke a jednoosobovu srocku😄😄😄 Bola z toho veľmi sklamana😄

macatt
3. mar 2024

@lakebabe áno, vždy zdrhnú za lepším, zbytočne rozprávať o morálke, zásadách, chochmese.. biznis je to, nie láska☝️ a rodina je na ňu ešte hrdá☝️ je to pocta, nie hanba..
Ani jemu neporodila, nie je černoch, len tam mal takého nájomníka 😀

luccija
3. mar 2024

@macatt my sme tak boli u jedného chalana v Tatrách v penzióne a mal Thajku, ktoru spoznal na potulkách.Tak bola milá, až mi to bolo nepríjemné.
Ďalší čo si otvoril reštauráciu a bol tam na rozumy ohľadne kuchyne tiež doniesol takú, ale to nebolo Thajsko krásne dieťa z toho vzišlo🙂obidvaja su s nimi roky
Tak, keď išiel po velvyslancovej dcére tá mala látku vysoko nastavenú🙂)

macatt
3. mar 2024

@luccija áno, ja nehovorím, že sa to nemôže stať, len odpisujem ako ťažké to mal ten známy… je pravda, že nie sú náročné, naši chlapi sú z nich odpadnutí, hrajú to lásku, pomaly nič nechcú, o chlapa sa starajú a potom keď chlap zamilovaný robí kroky a ide do tuhého tak pravda je krutá.. pre Thajku je vydať sa za Európana zlatá medaila od rodiny.. aj pre veľvyslancovu dcéru.. len ona je panovačná princezná 😀 pre nich je to ,,záruka,, že sa všetci budú mať dobre..

macatt
3. mar 2024

A teda ten známy bol dobrá partia pre každú ženu😀😀😀 len už sa minul..

luccija
3. mar 2024

@macatt tak to nemusí byť ani Thajka🙂)veľa chlapov je jednoduchých a naivných a ženy vedia ako na nich

lenkakravcova
3. mar 2024

@macatt Osobne nepoznám nikoho, kto si doniesol ženu priamo z Thajska, Ázijčanky áno - ale nie Thajku konkrétne. Čo viem, tak skôr do Indonézie a Somálska chodia vyberať panny 🙂

@autor asi sa obráť na cudzineckú políciu, tam ti poradia najlepšie.

tundra
3. mar 2024

Kolega v praci - nemec,ma za zenu Filipinku.Presne ako pisu dievcata,vsetky prachy co zarobi,posiela rodine na Filipiny.Nechala si tam postavit dom,byva v nom jej rodina.Rodicia,sestry,bratia.On je trochu taky jednoduchsi,upratuje vo firme,cize financne,ziadne terno,napriek tomu, ona posiela, velmi vela penazi rodicom.Toto je moja skusenost.Niekedy,ked pocuvam,ako funguju,tak nechapem...

stela01
3. mar 2024

@luccija ale oni taký sú

Ja keď som tam bola prvý týždeň som mala silný sok , som kukala čo sa tak usmievajú že o čo im ide o ďalšie 2 týždne som sa usmievala aj ja . 🙃

stela01
3. mar 2024

@jovka neboli to Tranz ? Tak to si tam asi trpela každý večer , čo ulička to iný odvar 😄 ja som nechápala ale človek časom to už nerieši .
Ale celkom sranda pozerať na Európanov aký sú unesení z toho .

jovka
3. mar 2024

@stela01
@cukorfalat tu neslo o to ci chlapec ci baba , ale to ako su to fakt len akoby kusy masa , prosto pachut v ustach

stela01
3. mar 2024

@jovka ale práveže ide o to . Je to rozdiel .

Kde je dopyt tam je ponuka
A stoja tam zväčša tranzvestiti .

jovka
3. mar 2024

@stela01 v com je rozdiel , ze pre nich je to pomaly jedina cesta ako prezit ? nie je to rozdiel , som si ista , ze by radsej robili nieco ine ..o tom ze je dopyt bez debaty ,

stela01
3. mar 2024

@jovka A čo by nie ? Veď každá môže robiť čo chce , je tam kopa pracovných príležitosti na Phukete je roboty a roboty .
Čím by bol potom Phuket zaujímavý ? Bez uličky ?

Ja som skôr narážala na Thajky ktoré sa vydajú za Európana , nemyslela som tie ktoré si tam vedia prenajat na dni a týždne ….

h2
3. mar 2024

@michalminich Hlavne si daj pozor, aby si nedopadol, ako týpek z tohoto vtipu 🤣:

svetlonos
3. mar 2024

@stela01
cele zle. Tak budem rodit deti aby som mohla mat radost az z vnúčat, to tiez teda nie je ziadne terno.

martinmmartin
4. mar 2024

Tu mas link na youtube kanal co zhromazduje vetky storky co obnasaju vztah z thajkami a podrobne vysvetlene ako tam veci funguju v rodinach a so zahranicnymi manzelmi

https://www.youtube.com/watch?v=5fsVo2peS8Q
mladena
4. mar 2024

@egonsk No vieš, ja by som tiež hrozne rada len vytvárala domov, atmosféru a podporovala muža a nemusela pracovať, ale na slovensku často z jedného platu nevyžijeme a ženy sú potom len v strese keď musia pracovať ako muži a mať aj domácnosť, ale keď tvoja by celý život robiť nemusela nechcel by si sa so mnou zoznámiť? Nie som síce azjatka, ale natiahnem si oči 😀

egonsk
4. mar 2024

@mladena no je to uzas, ale nikde som nepisal o tom, ze nepracuju, o tom pisala ako priklad @lenkakravcova a ta je moslimka, kde vacsinou muz je zivitel a zena je v domacnosti pracujuca. Takze u mna by si musela muklovat tiez, nielen sa postarat o domov a pripadne deti ;) ... kazdopadne kto nemal moznost spoznat trosku azijsku kulturu, ten tazko si predstavi a dokaze pripustit, ze taky zivot dokaze byt stastny a uspesny a aj vo vela smeroch bohatsi ako ten, ktory sa nam tu uz roky podsuva.

mladena
4. mar 2024

@egonsk vyznelo to tak že ho má teda podporovať aby on zabezpečil rodinu, ale ok, tvoje predstavy ti neberiem, možno budeš v ďalšom živote rodený thajčan a uvidíš, ale to sa u nás tiež vlastne neberie lebo tu je rozšírené kresťanstvo a len jeden život....😀

macatt
4. mar 2024

@egonsk nie je aziatka ako aziatka☝️ to Thajsko je odjakživa týmto známe, prostitúciou, na ktorú je hrdá rodina.. vychovávajú sa tak dievčatá po generácie, pokiaľ sa v tom už ako malé dievčatko vidí, tak je zbytočné, aby študovala, biznis má istý..iné je vietnamská, čínska kultúra, tam majú ženy inú úlohu😀a sú neskutočne pracovité..

banderaska29
4. mar 2024

@daniela2202 inak ja to pozerávam každú sobotu 😀 hups 😀

oblecenie99
4. mar 2024

@egonsk Ale európskym dievčatám sa od detstva vštepuje, že musia byť pekné, slušné, milé, šikovné a učiť sa dobre. Mať vysokoškolské vzdelanie, aj prácu a v rámci nej, keďže už máme tú výšku, tak aj kariéru, byť ambiciózne. A keď sme už na sebe makali, tak prečo by sme dokelu neboli? Prečo chlapi berú takéto ženy?
Byť milujúcou a starostlivou manželkou, dokonalou gazdinkou a mamičkou, a zároveň chodiť do práce 5 dní v týždni a v tom všetkom byť sto percentná možné NIE JE. Pri súčasných 30 ročných hypotékach musia makať obidvaja partneri, nielen chlap. Toho mamuta lovíme spolu s chlapmi aj my, dávno nie sme len v pozícii zberačov bobúľ a udržiavania ohňa, dobrovoľne či nedobrovoľne. Som rovnako unavená z práce ako môj manžel, možno niekedy viac. Nemôže odo mňa očakávať starostlivosť na úrovni aziatky, ak našu rodinu nevie finančne zabezpečiť sám. A napíšem to na rovinu: nezdá sa mi, že to tým chlapom nejako prekáža. Nepoznám veľmi takých, ktorí by povedali, že nie, žena moja, ty buď doma a staraj sa o teplo domova, ja budem robiť toľko a tak, aby sme boli zabezpečení celá rodina.

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
michalminich
autor
4. mar 2024

Ďakujem za rady , ale keď si mám vybrať tak radšej dievča z Thajska ktorá bude verná ako Slovenska ktorých 90% muža pri prvej príležitosti podjebe :D môže to urobiť aj thajka ale ona si vás váži už len preto že ju zoberiete z krajiny , a samozrejme viem aj to ze oni sa starajú o svojich rodičov atd ja mám dobrú robotu čiže keby nerátam so všetkým tak do toho nejdem , len som chcel vedieť do budúcna že ako to funguje ešte nieje nič 100% :D ale vďaka

macatt
4. mar 2024

@michalminich ale oni sú vychovávané k prostitúcii, podvedie ťa, ani okom nemrkne a ešte bude na to hrdá..a oddanosť hrajú, aby ťa čo najviac vyžmýkali… evidentne si nečítal všetko… držím ti palce, nech to máš ako si želáš..

lakebabe
4. mar 2024

@macatt to máš zbytočne už založil novú tému kde vo Vietname je najľahšie zohnať sexturizmus takže určite ide o vernost až za hrob co caka😄

macatt
4. mar 2024

@lakebabe čo???? No neuveriteľné😂 dík za info🫶

lakebabe
4. mar 2024

@macatt mi to tu hneď pod tým kdesi vybehlo😃