icon

Titul na občianskom

8. jún 2023

Po svadbe som si bola na polícii meniť občiansky, vodičský aj cestovný. Doma som to potom mužovi rozprávala, že si zvykám na nové priezvisko a podobne a on sa ma zrazu pýta - a vzala si tam aj diplom, nech máš aj titul na dokladoch?? A ja, že nie, lebo mi to úprimne ani nenapadlo a co ja viem, proste mi to nepríde dôležité, ani ma to nijako netankuje. A on, že to som mala spraviť, a prečo som si to tam nedala, že ten titul mam atď. Obaja sme inžinieri a on svojho Ing. dokladoch aj ma. Aj ma to prekvapilo, nikdy v živote dovtedy neprejavil, že na tom lipne. Zo zvedavosti, dali ste si vy tituly do dokladov? Co si o tom myslite?

Strana
z6
dexemposupoplex
8. sep 2023

Nie, nedala, nepovazujem to za dolezite, i ked som si odmakala vsetky. Najma, ak si uvedomim, ze drviva vacsina co ma VS sa sprava horsie ako "ten v monterkach" a taktiez detto co sa tyka vedomosti.

ankare
8. sep 2023

Áno, dala som si.

betulinka1
8. sep 2023

Ja som si dala az po doktoráte, mala som čerstvý diplom a menila som trvaly pobyt. Kvoli titulu by ma to ani nenapadlo behat a menit OP.

aandrejussa
8. sep 2023

Občianske mam v práci v ruke stále a nikdy som sa k nikomu s titulom nechovala inak ako bez titulu. Podstatne je to len pre toho, kto si to tam dá , verte že všetkým ostatným je to úplne jedno. Ako sa k vám chovajú záleží na tom, ako sa chovate vy, o titule to nieje.

dajda_01
30. jan 2024

@ascotka pani inžinierka je aspoň pekne 🤣 Ja som nastúpila do novej prave a keď ma môj nadriadený oslovil pani bakalárka XY nevedela som či sa mám smiať ci plakať 🤣🤣🤣

ascotka
30. jan 2024

@dajda_01 tieto oslovenia sú mega divné 🤷‍♀️🤣

Strana
z6