icon

Trvalý pobyt môjho ex

alena7070
19. jan 2014

Čaute kočky potrebovala by som poradiť v marci budu 3 roky ako som rozvedená a v máji 4 ako nás ex opustil, ale stále ma trvalý pobyt na mojej adrese ako to ja môžem zmenť lebo všetka pošta mu stále chodí tu

luba28
•
19. jan 2014

@alena7070 ak je to tvoja nehnutelnost,zoberies list vlastnictva,pojdes na urad a vypises ziadost o zrusenie trvaleho pobytu,....a i uz,.....postu mu nepreberaj a povedz postarke,ze aby vsetko vracala nazad,.....jemu by som to len oznamila,ze nech si to poriesi,..... 🙂

alena7070
autor
•
19. jan 2014

mame najomny byt

luba28
•
19. jan 2014

@alena7070 tak ist a zrusit najomnu zmluvu pre oboch a dat len na teba a potom ist a zrusit mu trvaly pobyt.

alena7070
autor
•
19. jan 2014

zmluvu uz mam len na seba ale ze trvaly pobyt mu ja zrusit nemozel lebo nema nikde zapisany prechodny

lienka.7
•
19. jan 2014

@alena7070
najomny byt, to znamena ze je obce, nie? pokial zmluvu nema, jednoducho treba mu ho zrušiť, musí to ale úrad??? neviem, skús sa poradiť s právnikom. to, že on nemá nikde inde trvaly pobyt je absolutne irelevantne - bude ho mat proste v obci, resp. uvedenú iba adresu obce, bez ulice, ci cisla domu.

luba28
•
19. jan 2014

@alena7070 to teba vobec nemusi zaujimat,..on ho bude mat v meste kde zije,alebo obci,...cize adresa bude len mesto,alebo obec,....

trasko
•
20. jan 2014

bude bezdomovec na papieri xexe