Úrad práce - prescanovanie novej zmluvy
Tak ešte raz, lebo mi to celé zmazalo.
Ahojte, žienky, chcela by som sa poradiť ako to je na urade práce. V terajšej práci končím 30.09 a sťahujem sa (trvalý pobyt nemením) ..chcela by som sa nahlásiť na UP pre istotu, aby som si nemusela platiť odvody. Ale pohovory v novom meste mám už dohodnuté tak prácu si raz-dva nájdem.
Myslíte, že bude problém s tým, že idem preč? A stačí pani na UP potom prescanovat zmluvu "na dialku"? Nemám skúsenosť, dlho som tam už nebola, pracujem už 6.ty rok.
Ďakujem
Nestaci,na registracii treba ist osobne,vypisat asi 5 papierov a potom uz ked budes registrovana a zameatnana, mozes zmluvu aj mailom poslat.
Áno, ja tam 3.10 pojdem s vypisanymi papermi, atď...len sa pytam, či nebudu mať reči, že idem preč a tak. 4.10 sa už sťahujem a mam naplanovane pohovory. Tak snaď budem mať šťastie na ochotnu a milu pani 😀
3.10 podas ziadost potom ta bude potrebovat ked bude mat vyhotovene oznamenie o zaradeni a stanovi ti najblizsi kontakt.

Ja si myslím že keď jej normálne vysvetlíš o čo ide, a vieš že tú prácu mať do pár dní budeš, tak nebude problém s tým že ideš preč.
Ja čo viem z skúsenosti priateľa tak on tam len zavolal že si prácu už našiel, nemusel nič posielať, len jej tuším povedal že ho môže vyradiť k xy dňu