icon

Uvádza sa na rodnom liste aj čas narodenia?

cacianka
16. júl 2025

včera sa ma pýtala suseda, či sa teraz na rodný list píše okrem bežných údajov, dátumu narodenia, aj čas narodenia. len tak nás to zaujíma.

marhulka13
16. júl 2025

@cacianka čas nie

michaela329
16. júl 2025

@cacianka čas nie.

cacianka
autor
16. júl 2025
@michaela329

@cacianka čas nie.

@marhulka13 @michaela329 - ďakujem, tvrdila som jej že nikdy sa čas nepísal, a jej svatka sa rozčuľovala, prečoooo to nepíšu do RL, že nevie kedy sa narodila jej vnučka.
Čo takto sa spýtať rodičky, alebo sa nestarať. Ja už neviem, prečo niekomu takto prepína....

marhulka13
16. júl 2025
@cacianka

@marhulka13 @michaela329 - ďakujem, tvrdila som jej že nikdy sa čas nepísal, a jej svatka sa rozčuľovala, prečoooo to nepíšu do RL, že nevie kedy sa narodila jej vnučka.
Čo takto sa spýtať rodičky, alebo sa nestarať. Ja už neviem, prečo niekomu takto prepína....

@cacianka podľa mňa zase čas nie je nejak podstatný údaj pre ostatných , tým stačí dátum

doriiis
16. júl 2025

Tam nie.Pise sa to do prepustacej správy z pôrodnice,napriklad

michaela329
16. júl 2025
@cacianka

@cacianka tak nech si pozrie kartu od Dr. V ten to mám, ale teda v živote som tento údaj nikde nepoužívala🤣 Synov čas si pamätám.

lienka.7
16. júl 2025

@cacianka 🤦‍♀️ omg, aj deň predsa a meno porodnika 🤦‍♀️ prepáč za iróniu, ale toto je už sila.

vroni
16. júl 2025

@cacianka na rodný list nie. Ale kedysi sa vydával aj výpis z knihy narodení a tam bol aj cas (ja som mala taký doklad, moje deti tiež, ale nenarodili sa na Sk, neviem, či sa ešte vydáva)

anjelicek26
16. júl 2025

Ona isla kontrolovat rodny list, ci su tam vsetky udaje ci ako 😅

cacianka
autor
16. júl 2025
@lienka.7

@cacianka 🤦‍♀️ omg, aj deň predsa a meno porodnika 🤦‍♀️ prepáč za iróniu, ale toto je už sila.

@lienka.7 podobne som to aj ja komentovala, že čo jej tá svatka rieši ?! veď všetky údaje su v pôrodopise, potom v prepúšťacej správe. ale toto riešiť v RL je už od premotivovanej babky cez. ked to ešte spomenie predomnou, tak už budem fakt ironická, či nechce aj farbu očí a veľkosť nohy pôrodníka.
mňa to len zarazilo, že wtf. odkedy sa píše čas narodenia do RL, a ona trvala na tom že jej inej susede to vnuk v RL má a má, a aj ona chce, prečo to sakra vnučka nemá 😂

januska12323
16. júl 2025

Nech si to tam dopíše 🙄 takéto kraviny riešiť

kiki68
16. júl 2025

Nie, to je iba v papieri z nemocky

kiki68
16. júl 2025
@cacianka

@lienka.7 podobne som to aj ja komentovala, že čo jej tá svatka rieši ?! veď všetky údaje su v pôrodopise, potom v prepúšťacej správe. ale toto riešiť v RL je už od premotivovanej babky cez. ked to ešte spomenie predomnou, tak už budem fakt ironická, či nechce aj farbu očí a veľkosť nohy pôrodníka.
mňa to len zarazilo, že wtf. odkedy sa píše čas narodenia do RL, a ona trvala na tom že jej inej susede to vnuk v RL má a má, a aj ona chce, prečo to sakra vnučka nemá 😂

@cacianka vie ta pani ako vyzera RL? 😂

cacianka
autor
16. júl 2025
@kiki68

@cacianka vie ta pani ako vyzera RL? 😂

@kiki68 ona vie ako má vyzerať, lebo ona chce. Šípim že je veľmi prezretá a vie lepšie ako matrika , čo MÁ a musí obsahovať RL 😂🤣