Uvádza sa na rodnom liste aj čas narodenia?
včera sa ma pýtala suseda, či sa teraz na rodný list píše okrem bežných údajov, dátumu narodenia, aj čas narodenia. len tak nás to zaujíma.
@cacianka čas nie.
@cacianka čas nie.
@marhulka13 @michaela329 - ďakujem, tvrdila som jej že nikdy sa čas nepísal, a jej svatka sa rozčuľovala, prečoooo to nepíšu do RL, že nevie kedy sa narodila jej vnučka.
Čo takto sa spýtať rodičky, alebo sa nestarať. Ja už neviem, prečo niekomu takto prepína....
@marhulka13 @michaela329 - ďakujem, tvrdila som jej že nikdy sa čas nepísal, a jej svatka sa rozčuľovala, prečoooo to nepíšu do RL, že nevie kedy sa narodila jej vnučka.
Čo takto sa spýtať rodičky, alebo sa nestarať. Ja už neviem, prečo niekomu takto prepína....
@cacianka podľa mňa zase čas nie je nejak podstatný údaj pre ostatných , tým stačí dátum
Tam nie.Pise sa to do prepustacej správy z pôrodnice,napriklad
@cacianka tak nech si pozrie kartu od Dr. V ten to mám, ale teda v živote som tento údaj nikde nepoužívala🤣 Synov čas si pamätám.
Ona isla kontrolovat rodny list, ci su tam vsetky udaje ci ako 😅
@cacianka 🤦♀️ omg, aj deň predsa a meno porodnika 🤦♀️ prepáč za iróniu, ale toto je už sila.
@lienka.7 podobne som to aj ja komentovala, že čo jej tá svatka rieši ?! veď všetky údaje su v pôrodopise, potom v prepúšťacej správe. ale toto riešiť v RL je už od premotivovanej babky cez. ked to ešte spomenie predomnou, tak už budem fakt ironická, či nechce aj farbu očí a veľkosť nohy pôrodníka.
mňa to len zarazilo, že wtf. odkedy sa píše čas narodenia do RL, a ona trvala na tom že jej inej susede to vnuk v RL má a má, a aj ona chce, prečo to sakra vnučka nemá 😂
Nech si to tam dopíše 🙄 takéto kraviny riešiť
Nie, to je iba v papieri z nemocky
@lienka.7 podobne som to aj ja komentovala, že čo jej tá svatka rieši ?! veď všetky údaje su v pôrodopise, potom v prepúšťacej správe. ale toto riešiť v RL je už od premotivovanej babky cez. ked to ešte spomenie predomnou, tak už budem fakt ironická, či nechce aj farbu očí a veľkosť nohy pôrodníka.
mňa to len zarazilo, že wtf. odkedy sa píše čas narodenia do RL, a ona trvala na tom že jej inej susede to vnuk v RL má a má, a aj ona chce, prečo to sakra vnučka nemá 😂
@cacianka vie ta pani ako vyzera RL? 😂

@cacianka čas nie