Vrátenie tovaru z eshopu - náklady
Kto plati dopravu pri vrateni tovaru eshopu, myslela som, ze nie zakaznik, ale predajca, mylim sa?
Treba si precitat zmluvne podmienky. Ak sa tam nic o tom nepise, vtedy ich znasa predavajuci.
Voľakedy bol, ak z rozmaru zákazník, ak z chyby predajcu predajca. Ale veľa sa zmenilo a zákazník si myslí, že je Boh a každý predajca prehadzuje vidlami. Takže niekedy aj keď podmienky hovoria niečo, treba sa zamyslieť, či je to správne voči predajcovi.
Pri vrátení znášaš náklady ty , pokial to u predajcu nie je uvedene inak. Neviem, či ešte platí to, že ak si kúpila jednu vec a platila si postovne, tak Ti mali vrátiť sumu aj s poštovným. Toto ale neplatilo v prípade, že si mala napr. 5 vecí a vratila si iba jednu. Vtedy vrátili iba za tu danú vec.
Dakujem. Z notina mi prisiel fejk parfem smaradlavy tak sa pytam, dali mi k tomu darcek ten je normalny v poriadku, dali mi k nemu darcek tu reklamnu vzorku, pisu ze vratit s darcekom, ostatné veci si nechavam...tak ci nebudu vymyslat ze chcu darcek v bezchybnom stave je minute z neho
@kittykat22 po tomto aj ja, ani nebol zabaleny v celofane, nejde o drahu vec, za 31 eur ale ten smrad ako ja neviem fakt

Ano.