Všeobecná zdravotná poisťovňa - e peňaženka
Dnes som sa vrátila z pobočky, kde som si chcela zaregistrovať e peňaženku cez grid kartu, nie cez aplikáciu. Sme traja , manžel, ja a dcéra 9,5 roka. Kázala nám najskôr zaregistrovať sa na e-pobočku VŠZP. A potom následne máme prísť a ona nás zaregistruje na e peňaženku. Teraz neviem, či už nie aj s tou Grid kartou, ktorá mi príde na adresu,ale keď som jej zopakovala, že zaregistrujem celú rodinu na e-pobočku a hneď v pondelok môžem prísť tak prikývla. Moja registrácia na e-pobočku VŠZP prešla, manželova asi tiež prejde ale dcéru mi neberie, že deti do 18 rokov nezaregistrujú. Tak ako mám teda postupovať?
syna som si bez problémov pridala do aplikácie pod sebou, v mojom telefóne, keď som bola zaregistrovaná.
Syna mam v apke pod sebou.. sa ostatne sa zaregistrovat neda
@andrea_82 ja nejdem cez aplikáciu, ja idem cez grid kartu. Mne mobil neberie apku so VŠZP, mám síce dotykový ale nie natoľko kvalitný, aby mi aplikáciu zobral. Dôveru mi tam zoberie ale VŠZP nie. Ale to je jedno. Mne ide o manuálne nahodenie cez notebook. A to, že som tam pridanie nenašla.
Ale ako som sa prihlásila, tak pýta grid kartu, ktorú ešte nemám, tak možno po kompletnom prístupe mi sprístupní aj dieťa. Neviem, preto sa pýtam tu.
@ollynka však choď na pobočku a oni ti to spravia
@andrejka1974 bola tam jedna pani asi už dôchodkyňa, že to by sme tu boli veľmi dlho mi povedala,...

@ollynka union ma napr možnost pridat si dieta pod svoje konto a tam sa viem preklikat aj na dcerinu pobocku. Nema aj vszp tak, ze moznost pridat dieta v tvojej?