Vybavenie občianskeho preukazu pre dieťa do troch rokov
Prosím Vás, za aký čas je v súčasnosti možné dostať OP pre dieťa do 3 rokov? Viem, že je tam lehota 30 dní, no vraj je to skôr. Mňa by zaujímalo či to vraj je aj naozaj. Ďakujem
ak si priplatis, mozes ho mat aj za 2 dni. boli sme vcera, ale nedala som skratenu lehotu, lebo kamos vravel, ze mu dosiel skor. teraz vsak vybavuje vela ludi, tak o moc skor to nebude.
30 dni je maximum, dokedy maju doklad vydat. Zvycajne je to skor. Zalezi, kolko maju aktualne ziadosti. Ak ho potrebujes na istotu skor, tak radsej priplatit, ako trpnut, ci to stihnu alebo nie. Davala dom robit synovi nedavno a o tyzden pipla sms, ze je hotovy.
Ja som vybavovala tento utorok (pre deti 3r.10m, 2r.3m a 3mesačnú). Tento piatok mi prišli, tj za 4dni od vybavovania po doručenie 🙂 a dávala som klasicky, že do 30 dní 🙂
ALE! možno to aj závisí od miesta bydliska 🤷♀️ možno tu na okolí toho majú menej 🙂
mne prišlo za 10 dni
2dni -24,50€
30dní -4,50€ treba orig RL.
Doba vyroby sa stale predlzuje, je strasne vela ziadosti nielen na op ale aj pasy, takze za tyzden ho mat nebudes...
sme z BA, do cca týždňa OP aj pas, ale boli sme začiatkom mája, neviem ako teraz
Ja som bola so synom minulu stredu a dnes mu OP prisiel
Zeny a staci k tomu len original rodneho listu alebo treba prist aj s dietatom? A s detskym OP mozeme vycestovat do krajin EU bez pasu, ano? A ako dlho ma tento OP platnost? Vopred vdaka za odpoved, tiez sa na to chystam 🙈
Ja som si vybavovala teraz aj so synem 12r,do tyzdna bol hotový.

pred dvoma týždňami sme vybavovali ..prišiel na 10ty deň