icon

Vybavovanie dokladov bez očkovania

ummimaryam
12. jan 2022

Ahojte
Po dlhom case pridem na Slovensko a mam limitovany cas, musim vybavit dcerke pas. Nie sme ockovani. Ako to funguje? Pustia nas dnu iba s testom? Je tam nejaka cakacia doba alebo co? Ja uz mam z toho hrozny chaos 🥴

Dakujem 🌻

Edit: myslim dnu na policiu, na urad.

loginexistuje
12. jan 2022

@ummimaryam najprv musis absolvovat katantenu a na piaty den pcr test a ked dostanes vysledok potom mozes ist riesit

loginexistuje
12. jan 2022

a pas potom zavisi od poplatku aky zaplatis max 30 dninmaju na urobenie

loginexistuje
12. jan 2022

a nez sem prides musite sa zaregistrovat v eHranici ak priletis do BA tak je este jeden formular pozri si stranku korona gov
neviem odkial priletis ale zvycajne aj do lietadla treba pcr test

turga
12. jan 2022

@ummimaryam ahoj pustia ta dnu u nas manzel si bol vybavovat obciansky a nepytali ani test ani ocko

simca06022011
12. jan 2022

boli sme vybavovat doklady aj pred vianocami (ziadost) aj teraz (prebratie) a nic sa neriesilo

simca06022011
12. jan 2022

inak pas vedia vydat aj do 3 dni sa mi zda, ale teda tu karantenu atd, budes musiet poriesit co tu uz pisu predo mnou 🙂

gabrielkaa
12. jan 2022

@ummimaryam koli pasu cestovat nemusíš, da sa vybavit aj na SK ambasade

ummimaryam
autor
12. jan 2022

@loginexistuje dakujem velmi pekne ☺️

ummimaryam
autor
12. jan 2022

@gabrielkaa viem, ale chcem aj navstivit rodinu. A cez ambasadu to trva hrozne dlho... ☺️ Dakujem za odpoved a prajem pekny den

ummimaryam
autor
12. jan 2022

@simca06022011 vdaka 🌻

ummimaryam
autor
12. jan 2022

Dakujem za odpovede. Ja len mam pocit z toho co citam na dialku ze clovek sa nikde nedostane. Ale som rada ze mate pozitivne skusenosti a hadam budem mat aj ja.

mogaa
12. jan 2022

@ummimaryam no logicky neviem či to stíhaš, keďže ak prídeš zo zahraničia a nezaregistruješ sa na e-hranici, ľahko t príde kontorla na dodržiavanie karantény(vedia si spárovať tel,č,ľo prišli zo zahraničia,teda ak máš slov.operátora) s tel.číslami v e-karanténe .....a chceš navštíviť aj rodinu....