Vyhrážky políciou po neuskutočnenom predaji cez internet
Ahojte stala sa mi taka neprijemna situacia predala som knizku jednej pani bohužial knizku som jej poslat nevedela pretoze nastala taka situacia aka nastala nevedela som sa dostavit na postu tak ako som chcela tak mi navrhla aby som jej poslala hned naspat peniaze konkretne 20e suhlasila som ze jej poslem ale nie hned pretoze ja sa do toho mesta neviem dostat hned a vlozit peniaze ja mam mesto 15kilometrov a mam doma dieta priatel a ja vodicsky nemame jedine zo svokrom aj to iba cez vikend ona nesuhlasi vyhraza sa mi policiou ze ak jej do polnoci rano nepridu na ucet tak ma nahlasi a rano ide na policiu.. prosim vas ak pojde aj na tu policiu co mozu spravit? Ja nechcem mat znytocne problemy a ak by aj prisli zamnou policajti ja by som im to vysvetlila tak ako to naozaj je pretoze nastala naozaj taka zla situacia ach keby viem nic nepredavam...
@anonym_autor máš mobil. Každý novodobý človek má v mobile app banky. Ako to ona zaplatila , tak jej ty vráť späť. Tiež by som ti neverila
@kavasmliekom ano mam len nemam vlozene peniaze a jedine cez vikend viem ist vlozit a ona dovtedy cakat nechce ...
@kavasmliekom ano mam len nemam vlozene peniaze a jedine cez vikend viem ist vlozit a ona dovtedy cakat nechce ...
@anonym_autor nikto z rodiny nema na ucte 20 eur? 🙄
@anonym_autor nikto z rodiny nema na ucte 20 eur? 🙄
@anonym_d6b9e6 to ma ani nenapadlo skusim dakujemn😃
@anonym_autor no ak tato tema nie je vymyslena tak mozem byt aj papez 😀
No rychlo stihla minut tych 20eur,zaujimave.
No rychlo stihla minut tych 20eur,zaujimave.
@anonym_6dbe91 aj mne to pride divne, ze nemala ziadne peniaze, pani jej poslala a hned to aj minula.. pricom nema ani od manzela ani nikoho 20 eur.. same vyhovorky 😀
@anonym_6dbe91 aj mne to pride divne, ze nemala ziadne peniaze, pani jej poslala a hned to aj minula.. pricom nema ani od manzela ani nikoho 20 eur.. same vyhovorky 😀
@sweet20 pocitam,ze ani knizku nema a teraz sa zlakla.A ze do mesta to ma daleko,obaja bez vodicaku.Kokos,do prdele sveta bez vodicakov a 2 aut by som sa ani nestahovala.
Poslať knižku si nevedela ale vybrať peniaze si hneď vedela.
Mali by vás zatvárať do pracovného tábora kým nesplatíte všetky podvody aspoň dvojnásobne.
Keď máš poštu 15 km čo samé je hlúposť, vieš poslať zásielku cez box.
@anonym_autor a vam nechodia autobusy,vlaky??Ako muz chodi do prace,pocitam,ze je doma bez roboty a zijete len z rodicaku,tak???
@anonym_autor Autorka a kam si dala tych 20€ co ti poslala ta pani za knihu? To si ich tak na bleskovku minula?🙄 Nejako ti neverim tento tvoj srdcervuci pribeh a snad ta pani zavola policajtov, ak nenajdes v rodine obet, ktora jej ich posle🤷♀️ Najprv si premysli, ci mas aj ako vratit, pokial nemas ako poslat😄
@anonym_autor ty si pani proste okradla,inak sa to neda nazvat,a ano pani ma pravo ist na policiu.A ti to budu dalej riesit.
Hmmm, aj mne sa stalo ale... Pani išla druhý deň na poštu poslať mi balík. Žiaľ poštovné by bolo namiesto 7eur až 20 a tak mi to povedala a hneď obratom poslala peniaze nasoäť. V Tom príbehu niečo nesedí. Ani ja nemám vodičák a kedysi sme boli v takých ordeliviciachvbez pošty tiež. Nasadla som do busu aj s dieťaťom a išla kľudne do mesta.
Z celého srdca ti prajem, aby tá pani išla na políciu a nech si ťa podajú, lebo si obyčajná podvodníčka. Vylákala si od nej 20 eur aj keď si veľmi dobre vedela, že jej žiadnu knižku nepošleš.
@sweet20 táto pani má aspoň manžela či priateľa. Ale koĺké nemajú nikoho. ani súrodencov, rodičov, či partnerov. Na margo toho keď niektorá píše že potrebuje pomoc lebo nemá jej kto pomôcť.
@anonym_autor Peniaze jej vies vratit pekne z pohodlia postele, nemusis ist nikam vkladat. Tak ako si ich vedela minut ked ti prisli, tak ich vies aj vratit.
Normalne sproste si ju oyebala o 20€, a ktovie ci len ju…
To sú teda výhovorky! Najskôr nemáš ako do mesta, potom, že nemáš peniaze atď. Ak si nevieš zorganizovať odoslanie veci, čo predáš tak ani nepredávaj! Peniaze si vzala, minula, knižku aj tak nemáš zrejme v pláne poslať, takže si ju krásne podviedla a teraz sonduješ cez MK ako je to s políciou, a aký postih z toho budeš mať!
v dnesnej dobe nemate doma ani jeden internet banking? No na case sa zacat civilizovat
Také hlúpe výhovorky ti neuverí nikto... jednoducho si ju oklamala, žiadnu knihu nemáš,alebo si ani nezmienila ju poslať. Neznášam takéto typy, ktoré klamú ľudí s predajom a potom sa len hlúpo vyhovárajú,že nemohli poslať, nemohli sa dostať do mesta,lebo spoje,lebo dieťa,lebo neviem čo! Však sadni na autobus aj s dieťaťom a choď do mesta,či nemáš nohy?
@anonym_autor draha moja, neverím, že nemáš na účet 20€ .. od nej tych 20€ si stihla vybrat a zrazu maš plno výhovoriek .. ja by som ti tiež neverila
Omg to sa ani čítať nedá🙄 bodky, čiarky nepoznáš?
@1sally12 tiež si idem oči vyočiť, určite to bude najdlhšia veta dnešného MK.
ved tu poslala na ucet 20e,tak jej ich len prepošli. Ved píšeš, ze nemozes ist nikam, tak kde si ich stihla minut? Ja sa fakt nestacim divit, ze toto este v dnesnej elektronickej dobe existuje.
Ty si dostala 20 eur na ucet a tie hned zahadne zmizli a na ucte je nula ? Spolu s mnozstvom tazko uveritelnych vyhovoriek ako "nastala taka situacia aka nastala nevedela som sa dostavit na postu tak ako som chcela", posobis ako jasny podvodnik, mna by to tiez nastvalo.
Nemat 20 eur je nieco tazko uveritelne. Ci mas exekucie ?
@anonym_autor ty si pani proste okradla,inak sa to neda nazvat,a ano pani ma pravo ist na policiu.A ti to budu dalej riesit.
@anonym_6dbe91 20€ budú riešiť? Myslíš našu políciu? Hah

@anonym_autor máš mobil. Každý novodobý človek má v mobile app banky. Ako to ona zaplatila , tak jej ty vráť späť. Tiež by som ti neverila