Výmer pri pandemickej OČR
Ahojte,je tu niekto kto mal pandemickú pn? Kolko vám prišiel výmer? Lebo môjmu mužovi prišiel dnes, a nejaké to je divné , 2, 357...eur na deň , nie je to nejaká blbosť? Aby za 14 dní dostal 32 eur? Ako ste to mali vy? Ďakujem za inf
@chrobacik41 ale ked tak pozeram, asi bude mozno naozaj len chyba v desatinnej ciarke. Lebo urcite neuvadzaju vymeriavaci zaklad na 3 desatinne miesta 😃 len na dve. Bude to tych 23,57e na den. Snad.
@alexandra2468 presne tak ako píše @evamarek77 .. tam je ešte veľmi veľa čísiel a nie len dve
@evamarek77 na čierno určite nie!!! Ani je ich 7 zamestnancov čo majú pevnú zmluvu a ostatní sú buď dohodári alebo brigádnici
@chrobacik41 dostáva výplatné pásky? ak nie, treba si ich pýtať.....podľa toho čo píšeš síce zarábať pekne mohol, ale PN tomu nenasvečovala ani minulý rok, takže niečo iné mal na zmluve a z toho mu aj išli odvody a ostatok dostával "na ruku", takže je veľmi rpavdepodobné že mu zamestnávateľ skrátil úväzok aby platil ešte menšie odvody a ostatné mu dáva "na ruku"........PN sa ráta z toho z čoho mu idú odvody....takže treba si pozrieť alebo vypýtať oficiálnu výplatnú pásku a pozrieť si z akej sumy mu idú odvody.....
Pravdepodobne sa sekli s desatinnou ciarkou
@evamarek77 to sa jedna o tú pandemickú pn lebo sme boli v karanténe, a volali mu zo socialnej poisťovne aj mu povedali že to je iná pn ako normalna, a na tom papieri pomaly na celú stranu samí paragraf
A teraz mi mama hovorila že jej kolegyni prišlo nejakých 150 eur a ona bola 3 týždne na pandemickej pn, no podľa mňa je to habadura na ludí od našich najmúdrejších a môžete ma aj ukamenovat všetko zatiaľ robia proti občanom... A ešte sa vrátim k mamine kolegyni ona je sestricka ako moja mama a po 35 ročnej praxi dostane za pn 150 eur? A ešte im aj zatrhli odmeny vážení aby ste boli v obraze to o čom sa hovorí že áno sú schválené odmeny ale všetci nedostanú 😡
@chrobacik41 pandemicka PN - je to 55% DVZ od prveho dna
Pri klasickej PN nie je 55% od 1 dna (1-3 den 25%)
@chrobacik41 aj priatel bol na pandemickej hned na zaciatku v marci a mal 55% DVZ cize mu to vyslo normalne
@lubka73 tak potom nerozumiem čo to ako urobili?
@chrobacik41 tak neodvadza odvody tak ako by mal

@chrobacik41 menilo sa akurát to že ak by mal minimalku aspoň, tak by mal 9 dnes... ale to nemá.....