Vymeriavací denný základ
Ahojte, mam takú otázku. Ešte som PN do Pondelka a to posiela soc.poisťovňa vymeriavací denný základ, koľko máte mať na deň € ? Bola som PN aj v Novembri a tiež žiaden papier mi neprišiel. 🤷♀️ Pýtam sa,lebo sme sa bavili so známou,že či mi to prišlo,ale nič neprišlo. Tak neviem ako to teraz je.
@loginexistuje Posielajú ešte tie papiere domov na adresu? Alebo už sa to neposiela
@mariinak poslali mi ale az ked prisla prva PN na ucet po par dnoch
Ahoj, áno soc. poisťovňa by ti to mala poslať a isto aj poslala... Ale ide to ako obyčajná listová zásielka a slovenskú poštu asi poznáme všetci. Koľkokrát mi nabehli peniaze a potom asi 2 týždne na to papier :D.
@loginexistuje ouuu, tak to musite vela zarobit ked vam niekedy SP vypocitala na den 40€ 🙂 40€ mozte mat v praci DVZ. SP vam neplati 100% DVZ.
@xtimkax ja poznam rozdiel medzi VZ a davkou 40 eur je suma na den krat pocet kalendarnych dni poberala som PN od septembra do konca decembra a od zajtra musim ist znovu na PN kvoli covidu
@loginexistuje ale ak by mala pani 40€ zo SP musela by mat dost vysoky plat ci?
Ja mam nieco viac ako 1,2 nasobok a vyslo mi cca 15€ na den co mi vyratala SP.
@xtimkax ano mam vyssi plat ako je standardne ale teda radsej ako PN by som mala zdravie a mohla normlane robit atd
@loginexistuje tak ked mate na den zo SP 40€ tak to mate naozaj dobre 🙂
@loginexistuje to vam verim. Tak hlavne vam prajem vela zdravia. To je naozaj najdôležitejšie. Drzte sa 🙂
Mne neposlali žiadny papier a mne vyšlo 4,99 za deň

cca 40 eur na den ale to zavisi od tvojho platu