icon

Vyplácanie rodičovského príspevku na vkladnú knižku

henika06
1. júl 2012

Ahojte mamičky aj nemamičky.
Prosím vie mi niektorá z vás poradiť?
Rada by som založila malej dcérke vkladnú knižku na ktorú by som chcela dať posielať rodičovský príspevok.
Neviete či s tým nie je problém? Vyplácali by mi ho na VK aj ak by nebola na moje meno ale na meno dcérky? Ďakujem za vaše radi🙂

Strana
z2
cicimon
1. júl 2012

@henika06 a preco chces VK a nie nejaky ucet?

nibiru
1. júl 2012

@henika06 neviem ake maju ine a či u nich sa da sledovat cez net jedine že sa skusiš poinformovat v tatrabanke je jedine poplatok za otvorenie 4€ a tie tam musia vždy ostat. nič viac.skus sa potom opytat na detske učty napr. v tb je učet pre dieta ak tam ma rodič ucet neplati za vedenie učtu poplatky a rodič može dieta kontrolovat takže asi budeš musiet info zohnat priamo s banky či maju take niečo na baze vkladnej knižky ale s možnostou kontroli cez internet.

henika06
autor
1. júl 2012

@cicimon Tak ako to už tu všade bolo písané tak je to na VK bez akýchkoľvek poplatkov.-)

henika06
autor
1. júl 2012

@nibiru O.k ďakujem pekne za odpovede a všetko dobré pekný večer🙂)

nibiru
1. júl 2012

@henikaneni06 neni zač pekny večer 😉

cicimon
1. júl 2012

@henika06 ved ani inde nemas poplatky ak to davas na ucet ktory uz existuje.. a na VK prakticky ziaden urok

henika06
autor
1. júl 2012

cicimon :::Nejde o úrok ale o to aby to bolo bezplatne mala som účet ale zrušila som ho lebo som dokopi ani nevyužívala muselaa som tam sama vkladať aby mi mali s čoho strhávať poplatky za vedenie účtu. Tak som na účty zanevrela🙂)

henika06
autor
1. júl 2012

Veľmi pekne ďakujem všetkým za rady🙂)) a pekný večer.

masinka
1. júl 2012

@henika06 zriad si ucet v m-bank alebo zuno, vedenie uctu mas zadarmo, kartu k tomu aj nejake vybery z bankomatu mas zadarmo, prevody zadarmo...vsetko riesis cez net ( ked ti nabehnu oeniazky, tak to hned vidis) dokonca ked si zalozis ucet, kurier ti prinesie domov podklady a nemusis tam ist osobne a hlavne, na rozdiel od VK tam mas aj nejaky urok.... aspon ciastocne pokryje to, co ti zozerie inflacia 😉

cicimon
1. júl 2012

@henika06 presne ako hovori @masinka

henika06
autor
2. júl 2012

@masinka Ďakujem pekne za radu budem nad tým uvažovať🙂)) ešte raz Vám ďakujem ženičky.

Strana
z2