icon

Výpoveď počas maródky

eliska191920
20. mar 2021

Prosím vás chcem sa na vás obrátiť, od januára som PN, počas PN mi dali výpoveď vraj k 11, januáru .....nič som nepodpísala ešte podotýkam...18 januára som PN skončila u obvodného a v ten deň 18 som PN u gynekológa...vlastne teoreticky aj keby mám tu výpoveď k 11 tých 7 dní som dodržala nie ? ...výmer mi dosiek len jeden ..tak neviem či to iba k tej prvej Pn alebo to patrilo na obe...ale tento mesiac mi zatiaľ PN neprišla ...tak mám obavy, že by mi to neschválili.??? Veď som to kvázi všetko dodržala.... nemáte niekto skúsenosť ? Alebo je možné že to ešte príde ?

Strana
z2
eliska191920
autor
20. mar 2021

@martinkatinka nie nepriniesla .....ja som bola u obvodného vlastne kvôli ruke ....ukončila som PN...a začala Pn u gynekológa ...vten isty deň to bolo

martinkatinka
20. mar 2021

@eliska191920 tak v pondelok zavolaj na SP a spytaj sa....

loginexistuje
20. mar 2021

@eliska191920 a tu novu pn si kam odovzdala ? nak je pravda nemozes mat v jeden den dve pn

zojanka
20. mar 2021

@eliska191920 a za január si dostala všetky peniaze ? Teda od začiatku až do 31.1.2021? Alebo len od začiatku do toho 18teho?

zojanka
20. mar 2021

@loginexistuje no ale keď ukončila PN tak jej potvrdili dátum práceschopná od ........ , čiže 18teho bola práceschopná, teda posledný deň pracovnej NEschopnosti bol 17.1.2021.
Keby si dala novú PN od 19.1.2021 bola by tam jeden deň fúga a keď si to dala takto tak jej to nadväzovalo. Či sa mýlim?

martinkatinka
20. mar 2021

@zojanka ukoncenie PN je posledny den, praceschopna je az nasledujuci den.

loginexistuje
20. mar 2021

@martinkatinka suhlasim a plus tu novu od gynekologa ved musela niest priamo a socialku kedze uz jej netrval pracovny pomer
je tam otazka aj ochrannej lehoty ci otehotnela pocas pracobneho pomeru tam je ochranna lehota 8 mesiacov

zojanka
20. mar 2021

@martinkatinka no ale na PNke sa vypisuje dátum od kedy je práce schopná (nie dokedy bola prace neschopná), ak potvrdia práceschopná od 18.1. tak v ten deň by už mala pracovať, už v ten deň nebola PN.

loginexistuje
20. mar 2021

@zojanka ale lekar ti neda praceschopna v dn kedy si vykazuje na teba kontrolne vysetrenie praceschopna od druheho dna
ako asi moze na socialnej poistovni posobit ze jeden den ju jeden lekar yhlasi za praceschopnu v den vysetrenia a druhy lekar za praceneschopnu
ti pracovnici na socialke tiez ie su blbi

martinkatinka
20. mar 2021

@zojanka no vidis, ano.... Ale ona v uvode pise, ze ukoncila k 18.(cize praceschopna 19) a aj druhu zacala ale uz 18. ... Tak kto vie, co ma na papieri, pretoze to tu tak chaoticky napisala....

martinkatinka
20. mar 2021

@loginexistuje tam bude zrejme chyba v datumoch a aj pojmoch, ako tak vidim

zojanka
20. mar 2021

@martinkatinka
@loginexistuje
Ja som tým len chcela povedať že podľa mňa jej tie dátumy sedia, len to zle napísala. Prvá PN trvala od začiatku do 17.1. (na tlačive potvrdené práceschopná od 18.1.2021) a druhá PN začala u iného dr. s inou diagnozou od 18.1.2021. Čiže jej to nadväzuje bez "fúgy" a neprekrýva sa.

drobec206
21. mar 2021

@zojanka pisala ze jeden den 18-teho bola u oboch lekaroch. Lekar ti asi spatne nenapise praceshopna na 17-teho ak si tam bola 18-teho. takze u obvodnej bola asi praceschopna od 19-teho a u gynekologa praceneschopna od 18-teho.

eliska191920
autor
21. mar 2021

@zojanka áno presne takto som to mala ...takže podľa vás je možné že mi neschválili niečo ? Vážne sa bojím, veď teraz som tehotná a byť bez príjmu nie je bohviečo ..

Strana
z2