icon

Vyzdvihnutie jedla v druhom okrese

wolfsk46
4. jan 2021

Môžem si ísť po jedlo do druhého okresu?
Myslím to tak že si objednám telefonicky a pôjdem si pre to za odpoveď ďakujem.

ibrunova
4. jan 2021

@deedol jediná si pochopila pointu.

wolfsk46
autor
4. jan 2021

@viestta chcem sa informovať do budúcna.

wolfsk46
autor
4. jan 2021

@viestta a také mi nechutí ďakujem za radu

viestta
Odpoveď bola odstránená
ibrunova
4. jan 2021

@wolfsk46 ešte som chcela, že možno to uhráš ako tehotná žena 😁😁😁 ale už vidím, že asi nie 😂

elizabet173
4. jan 2021

@diusqa761 a napadlo aj niekoho, ze je auto sluzobne, teda SPZ nema podla bydliska sofera?

wolfsk46
autor
4. jan 2021

@viestta Počuli sme slovo pánovo

wolfsk46
autor
4. jan 2021

@ibrunova úprimne si myslím že som športový typ ale ďakujem

matqa411211
4. jan 2021

Ale keby bolo vo vynimke ist po jedlo uz je vsetko naporiadku😂🙏 normalne pol okresu nakazi, ale typek co mu to dovezie nie, to uz je ine

wolfsk46
autor
4. jan 2021

@matqa411211 to tiež nechápem uprimne

ibrunova
4. jan 2021

@viestta odpoveď-áno, bohužiaľ, máš pravdu.

ibrunova
4. jan 2021

@wolfsk46 nemyslela som postavu, to by som si nedovolila, ale tie chute😁😁😁

viestta
Odpoveď bola odstránená
wolfsk46
autor
4. jan 2021

@ibrunova jaaj 😀😀 môže byť

wolfsk46
autor
4. jan 2021

@ibrunova ospravedlňujem sa 😀

wolfsk46
autor
4. jan 2021

@viestta aj vám sa ospravedlňujem

deedol
4. jan 2021

@matqa411211 nie, nebolo by to "naporiadku". ide o to, aby sme vsetci minimalizovali pohyb, aj ked ide o povolene veci. napr. vyzdvihnutie z eshopu je povolene, ale otazka je, ci teraz naozaj potrebujem ist po nejake objednane veci, alebo vydrzim par tyzdnov bez nich. (moze sa stat, ze potrebujem - dieta vyrastie z topanok alebo co. ale moze ist aj o cisto moj rozmar - chcem nove tricka, hoci doma mam 20 kusov.)
ono tie pravidla tiez pisu len ludia a nedokazu to napisat tak, aby to malo 100% logiku, a este aj obsiahnut vsetky mozne vynimky. takze ano, niekedy je to nelogicke. ale pointa je, aby sme sa snazili dodrziavat, co sa da. kvoli zdravotnikom.

matqa411211
4. jan 2021

@deedol co je take hrozne si raz nieco objednat namiesto varenia? Teraz maju uplne skrachovat gastro podnikatelia? Podla mna jedlo nie je taka blbost. Este raz Aky je rozdiel ci si po to pojde on alebo mu to dovezu?

deedol
4. jan 2021

@matqa411211 myslim, ze uz som sa vyjadrila. ak si nepochopila, mrzi ma to.

matqa411211
4. jan 2021

Jasne, ked sa to netyka mna tak mi je jedno ze mi moj oblubeny podnik skrachuje, klasika

viestta
Odpoveď bola odstránená
wolfsk46
autor
4. jan 2021

@viestta môžem vám jeden očúrať a poslať ak chcete 😀

diusqa761
4. jan 2021

@zuzanka.zuzu nechápem prečo sa prejavujete ako sa prejavujete keď píšem iba SKÚSENOSŤ ktorú nám povedali známy a jednu čo sme videli na vlastné oči 🤷 pokiaľ viem nevyjadrila som svoj postoj voči diskutovanému tématu ani na rozdiel od Vás sa nesprávala pasívno-agresívne voči nikoho odpovedi tu vo fóre. Môj postoj je taký asi že: "ži a nechaj žiť". Nestarám sa o to čo robia iný. Napísala som len autorovi skúsenosť známych a nás akú sme mali aby si nerobil problémy aj keď rozhodnutie je na ňom a ak viem nijakým spôsobom sa ho nesnažím ovplyvniť ani uraziť. Tak si nechajte svoj detinský prejav pre niekoho iného a prosím vás, chovajte sa úctivo a neurážajte bezdôvodne druhých a miesta kde žijú. A čo si mysleli ľudia o ŠPZ toho auta neviem. Neviem ako Vy ale myšlienky nečítam.

viestta
Odpoveď bola odstránená
diusqa761
4. jan 2021

@elizabet173 ako som písala pani vyššie. Neviem kto ich zavolal ani čo si mysleli , nečítam myšlienky. 🤷 Ja len hovorím skúsenosti aké sme mali my a naši známi. Nechápem prečo sa nad tým má niekto potrebu pohoršovať a urážať druhých.

wolfsk46
autor
4. jan 2021

@viestta keď je človek hladný robí divy 😀

viestta
Odpoveď bola odstránená
ibrunova
4. jan 2021

@wolfsk46 ospravedlňuješ sa? Neviem síce za čo, ale ok, odpustené 😁😁

ibrunova
4. jan 2021

@wolfsk46 a pozerám, že okres Nitra, tak Vás o chvíľu zavrú všetkých doma.. Kde sa to tam u Vás tak veľa rozšírilo? Nevie sa, či v nejakom veľkom podniku, alebo tak?

zuzanka.zuzu
4. jan 2021

@diusqa761 nevykaj mi, porušuješ pravidlá fóra 😝 miesto mudrovania a moralizovania nad mojím príspevkom si ich radšej prečítaj 😉