icon

Vyzdvihnutie jedla v druhom okrese

wolfsk46
4. jan 2021

Môžem si ísť po jedlo do druhého okresu?
Myslím to tak že si objednám telefonicky a pôjdem si pre to za odpoveď ďakujem.

wolfsk46
autor
4. jan 2021

@ibrunova Veru neviem a som mimo Nitry našťastie

wolfsk46
autor
4. jan 2021

@zuzanka.zuzu kľuuud len som dostal chuť na kebab nerobte zbytočne hádky 😀😀

zuzanka.zuzu
4. jan 2021

@wolfsk46 ja ani neviem čo si písal, ale kočka komentovala a očividne si vymýšľa, vadí mi, keď niekto hovorí "zaručené informácie" čo si vycucal z prsta len aby bol zaujímavý

wolfsk46
autor
4. jan 2021

@zuzanka.zuzu chápem

jana_eyre_2
4. jan 2021

A tá restika nemá dovoz? Lebo obávam sa že toto vo výnimkách nie je, ale reštaurácia rozvázat môže..

diusqa761
4. jan 2021

@zuzanka.zuzu Nabudúce možno postačí ak sa naučíš správať ako dospelá rozumná žena a prispôsobíš tomu svoj prejav . Na podobne infantilné komentáre sa rozumná dospelá žena nezníži, takže neviem ako Ty ale vyjadrujem sa podľa hodnoty môjho inteligenčného kvocientu a podľa mojich hodnôt ako človeka s heslom "správaj sa k druhým tak ako chceš aby sa správali k tebe". A ak sa bavíme o pravidlách , tak doporučujem načítať si pravidlá slušného správania radšej ako "ventilovať" nervy a niečo si dokazovať na koníku. Dokazuješ tu iba svoju infantilitu a zahambuješ svojim prejavom ako seba tak aj mňa. Celkovo nechápem prečo všetci prepli na útočný mód k autorovi. Autor iba položil otázku na názor druhých ohľadom momentálnej situácie s vycestovaním do iného okresu a miesto toho aby každý vyjadril slušne svoj názor (česť výnimkám ktorí ho naozaj vyjadrili normálnou formou) sa tu znovu začínajú žabo-myšacie vojny a pomaly virtuálna šikana. Aj rozdielny názor za dá povedať slušne . Alebo to tu naozaj niektorý celý deň striehnu len aby "vychytali" fórum alebo niekoho na kom sa po celom dni vyventilujú? Úprimne ľutujem po tejto diskusii autora, ešteže má evidentne nadhľad a neberie urážky a vyskakovanie tu vážne .

diusqa761
4. jan 2021

@zuzanka.zuzu a ja som povedala iba čo som ja a známy zažili čo si o tom ty myslíš ma naozaj nezaujíma. Evidentne s tvojím prejavom skôr ty prahneš po pozornosti.

zuzanka.zuzu
4. jan 2021

@diusqa761 daj mi už pokoj a neotravuj tu s týmito litániami, ani sa mi to nechce čítať

wolfsk46
autor
4. jan 2021

@jana_eyre_2 má ale je to drahw

diusqa761
4. jan 2021

@zuzanka.zuzu môj rozum zasa bolí čítať primitívne infantilné komentáre nevybúrených jedincov bez štipky bontónu a slušnosti. niesom človek ktorý sa nechá zahambovať a urážať rečami typu "chce slávu za komentár". Povedala som skúsenosť nič viac. Šikanovať sa od teba za to nenechám.

simca06022011
4. jan 2021

@wolfsk46 jasne, ze mozes ;) ak ukazes objednavku, ak by ta nebodaj kontrolovali...

diusqa761
4. jan 2021

@zuzanka.zuzu Isto získam ale z toho komentáru takú slávu však ? 😘

wolfsk46
autor
4. jan 2021

@simca06022011 to je dosť dobrý nápad 😀

simca06022011
4. jan 2021

.... od 1.januára 2021 v čase od 05.00 hod. do 01.00 hod. nasledujúceho dňa, obmedzenie končí uplynutím 24. januára 2021, pričom toto obmedzenie sa nevzťahuje na: .... 3. cestu na poštu (vrátane výdajného miesta zásielkovní), cestu na výdajné miesto internetových obchodov (e-shop), cestu na výdajné miesto iných obchodov a cestu späť,

wolfsk46
autor
4. jan 2021

@simca06022011 berie sa to ako výdajné miesto? 😀

simca06022011
4. jan 2021

@wolfsk46 Ak su pochybnosti, infolinky covid-19 cakaju :D Vela je takychto kadejakych nejasnosti 🙂)) Ale takto to funguje napr. aj u nas, kedze mame eshop, chodia ludia zo vsade este stale, okres/neokres a bolo to tak aj na jar. Ak maju vydaj jedla tak si to normalne mozes ist zobrat... a na korona.gov vidim okres spomenuty iba pri "pobyte v prirode". Inde je to "najblizsie od domu",alebo najblizsie do vydajne... a predpokladam, ze ta restika je len jedna. Plus nas tiez policia neotocila nikdy, ani som o tom nepocula, ak som povedala, ze idem do Billy, aj ked tesco alebo jednotu mam blizsie... (dokonca v obci mame iba jednotu :D cize teoreticky by ma mohli zvrtnut) .

simca06022011
4. jan 2021

@wolfsk46 a ako inak by sa to mohlo brat, ked ti podaju jedlo a ty podas peniaze ? 🙂 Nevidim ziadne speci opatrenie pre restauracie, ze by nemohli pracovat.. mozno niekto ma ine informacie 🙂

wolfsk46
autor
4. jan 2021

@simca06022011 okej ďakujem

tncka
4. jan 2021

@ibrunova presne

tncka
4. jan 2021

@wolfsk46 v tvojom okrese nevie nikto navatit tak ze si objednas u vas a nebudes sa trepat kam nemas?

simca06022011
4. jan 2021

@diusqa761 a to bolo kedy? to s tym "vyhnanim"? Mozno zalezi aki motivovani su policajti... zajtra ideme na okruznu jazdu mestom, tak som zvedava 🙂 a spztky mam samozrejme uplne z ineho okresu 🙂

wolfsk46
autor
4. jan 2021

@tncka je to ďalej v mojom okrese keďže momentálne som v obci ktorá je na hranici okresu

wolfsk46
autor
4. jan 2021

@simca06022011 veľa šťastia prajem nech nestretnete nejakého premotivovaného

simca06022011
4. jan 2021

@wolfsk46 nie je za co, to len moj nazor .. :D ked to tu citam, tak skusenosti rozne.. zaujimave je ze si niekto mysli, ze vyzdvihnutim si niecoho niekde nejak ohrozuje clovek "verejne zdravie". Fakt to bude asi len na "obhajobe".

A dakujem za prianie, tak ked stretnem, mam dovod ist do mesta aj nakupny, aj pracovny, kedze naposledy som bola niekde v polke decembra , cize iba si pokecame :D ak budu kvoli tym spztkam zastavovat, tak to bude zabava 🙂

simca06022011
4. jan 2021

@wolfsk46 s este nemam dost, nasla som aj tuto výnimku: ... prevádzky verejného stravovania vydávajúce pokrmy a nápoje zabalené na odber so sebou alebo prostredníctvom donáškovej služby ... cize restauracie mozu vydavat jedlo... ;) nemusia len rozvazat.
https://korona.gov.sk/platne-hygienicke-opatren...

jaroe
4. jan 2021

@ibrunova nie, opatrenia sa nesprisnuju preto, lebo ich ľudia ignorujú.

wolfsk46
autor
4. jan 2021

@simca06022011 ďakujem

diusqa761
4. jan 2021

@simca06022011 2 dni dozadu. Tiež si myslím že je to na šťastí 🤷 a hlavne ako koho aj stretneš.

simca06022011
4. jan 2021

@diusqa761 no ved hlavne ja nikde nevidim nic o "okrese" pri vyzdvihovani hocicoho... este aj na postu chodim z BB do ZV. Tak uz sa tesim na zajtra 🙂

diusqa761
4. jan 2021

@simca06022011 lebo čo počúvam že jazdia aj niektorí kade tade a nič z toho nemajú a iný raz niekde výjdu a majú " šťastie ". Ono policajtov nieje dosť aby stali v každej dedine či meste na každej ulici tak treba skôr dúfať že neuvidia ľudia a nebudú "bonzovať". Čo sa vyzdvihovaní týka o tom netuším pri momentálnych zákazoch sme nikde neboli mimo okresu tak nechcem hovoriť niečo čo neviem. 🙂 Ale dúfam že nebudeš mať problém myslím že tú poštu pochopia. 🙏 Aj partner ide v stredu do iného okresu ale zasa na pohreb a čo sme sa pýtali nieje to problém keď sa jedná o pohreb. Len musia dodržať pravidlo v počte ľudí a rozostupy.