Vyzdvihnutie jedla v druhom okrese
Môžem si ísť po jedlo do druhého okresu?
Myslím to tak že si objednám telefonicky a pôjdem si pre to za odpoveď ďakujem.
@simca06022011 hej to chápem že večne sa niekomu vysvetľovať že ideš napr do práce alebo bývaš tam len máš ŠPZ z iného okresu musí byť únavné . Toto naozaj nikomu nezávidím
@simca06022011 inak to by ma tiež zaujímalo ako je to s tými hraničnými mestami či skôr dedinami 🤔 však ak niekto má bližšie z dediny mesto už v druhom okrese ako mesto v jeho tak je to naozaj hlúposť cestovať kvôli tomu ďalej 🤷
@diusqa761 iba som bola prekvapena, lebo tiez nemam na aute SPZ okresu v ktorom byvam a isla som autom do prace cez dalsie dva okresy, nikde som policajtov nevidela, ani nikoho moje auto nezaujimalo. Kludne ma mohol niekto nahlasit, nemam ani SPZ okresu v ktorom pracujem. Ale v kazdom pripade som za dodrziavanie nariadeni, situacia je viac ako zla.
@elizabet173 presne tak. No aj baby dnes medzi fotkami čo pridávali som zastihla sa jedna kočka pýtala na Nitru ako to je a vraj je ich tam húfom a zastavujú námatkovo. Tak asi ako koho 🤔
@diusqa761 v Nitre je situacia velmi zla, mozno preto.
@elizabet173 zrovna som to pozerala na FB. Možno budú robiť postupne okresy . Raz jeden , potom druhy atď 🤔

@diusqa761 no ja som korona gov prehrabala nakomplet a o okrese je rec iba pri "vyletoch do prirody".. ako fakt, nech mi to niekto ukaze :D inde je "najblizsia prevadzka/najblizsi obchod/vydajna atd toho druhu" a v pripadoch ze ide fakt o hranicne obce, tak najblizsie moze byt u nas aj v inom okrese, ved predsa mame ich tolko ze to je kolkokrat par km... AKo ja problem nebudem mat, lebo mam to spojene s pracou, nejdem sa prechadzat, ale uz to obhajovanie je take neprijmne.