Za koľko dní schvália opatrovateľský príspevok?
Ahojte,21.1.2015 syn (DMO)ZŤP s ktorym som bola na predlzneje rodicovskej dovolenke dovrsil 6 rokov.Podala som si ziadost o opatrovatelske.Ako dlho im to bude trvat kym ho schvalia??(pani na urade mi povedala ze 3 mesiace),ale zda sa mi to dlho byt tak dlho bez penazi (platila som z RP inkaso).Mam sa ist zaregistrovat na UPSVaR??A odhlasit sa zo socialnej poistovne??dakujem
Moja dcéra bude mať vo febr. 5 rokov. Má DMO - ale chodí pomerne dobre, ale nič nerozpráva - má poškodený sluch. Som na predĺženej RD. O rok končí. Máme šancu že dostaneme opatrovateľský, alebo podľa čoho to určujú. Resp. aké diagnózy nechávajú doma.
nas to caka v maji ale s inou diagnozou..ale je to tak maju na to 3 mesiace respektive 2 mesiace na schvalenie a mesiac kym poslu rozhodnutie a plus 15 dni kym rozhodnutie nadobudne pravoplatnost ...a aby som nezabudla este pojdete pred zdravotnu komisiu.a chlapceka pred komisiu brat nemusite ale ja odporucam ho tam zobrat aby pani doktorka videla v akom stave je,nech vedia ze to nie je prechadzka ruzovou zahradou.a s registraciou na up neviem ako to chodi kedze este nemate rozhodnutie pre istotu sa treba ist spytat.
potom dajte vediet ako ste dopadli kludne mozete napisat aj spravu...a drzim palceee 🙂
Ahojte. Chcem sa opytat ziadala som o opatrovatelsky prispevok na babku bola uz u nas kontrola povedali ze vidno ze babkin stav je naozaj odkazany na pomoc a budu apelovat na schvalenie prispevku, ale povedala ze teraz to je na lekarovi ze ma nato 15 dni na vyjadrenie.Myslite ze je moznost aby opatravatelsky prispevok lekar neschvalil? Alebo ze budeme musiet este ist pred nejaku lekarsku komisiu? Dakujem za skusenosti

ja som davala ziadost 6.10 odpoived uz viem, ale rozhodnutie este v rukach nemam, my sme nepresli , takze sa tes na cakanie 🙂 🙂 🙂 🙂