Zabudla som sa hlásiť na úrade
Ahojte ,zabudla som sa hlásiť na úrade ,bola som tam az dnes po 5 dňoch odkedy som mala prísť! Čo teraz? Pani bola veľmi nepríjemná ,len že dostanem poštou list? To akože uz vyradenie? Neviem ako to je som tam nova po rodičovskom!viem,moja chyba ale mala som choré deti a úplne mi to vypadlo resp som myslela že dnes mám ísť...ako sa to teraz rieši? Skúsenosti? Ale nové nie. Pred 2-3 rokov dik
Sestra je na úrade a vždy dávala dopredu vedieť prečo nemôže prísť, ale stalo sa to výnimočné
@autorka ŽIADNA práca NIE JE podradná. Napr bez takých smetiari by sme v mestách by sme boli zasypaný smetím, bez operátorov vo výrobe by sa ľudia nemali ako odviezť, bez predavačiek by človek nemal ako kúpiť jedlo ( ak nerátam donášku 😁), bez pekárov by sme nemali rožky alebo chlieb (pokiaľ nepečieš doma 😁) takže žiadna práca nie je podradná a aby si tu podradnú prácu ako to ty nazývaš nemusela raz robiť ;)
Jasné, že nepôjdeš Z VŠ do podradnej roboty. Určite si pred dieťaťom pracovala na vysokom poste, keď nemáš po RD nárok na podporu. Neovládáš gramatiku, nevieš si sama dohľadať koľko je zdravotka, nevieš si poznačiť 1 dátum do kalendára, mobilu. Najprv nemáš peniaze, potom zrazu máš, ale nedáš, nech dajú cigáni. Tí, narozdiel od teba aspoň vedia, že keď chcú dávky a zdravotku od štátu, tak musia dodržiavať termíny na UPSVaR . Aj bez vzdelania si dokážu zistiť svoje povinnosti, čo ty s udajne VŠ nedokážeš. Čiže v tomto ťa každy cigán schová do vrecka. A exekutora, keď 6 mesiacov nezaplatíš zdravotku tvoj titul zaujímať nebude.
Odvolať na rozhodnutie z UPSVaR sa môžeš do 15 dní, ale bude ti to zbytočné lebo PN si povinná nahlásiť do 3 dní, ukončenie nasledujúci pracovný deň. Máš mobil, internet. Vieš meilom alebo telefonicky oznámiť, że sa nemôžeš dostaviť.
Nezaevidovala som sa na úrade práce

Ludia, neodpisujte tu!!!! zas si niekto robi srandu a snazi sa len ludi dohnat k reakciam. Toto je chori clovek co sa takto zabava