Zákaz vychádzania do prírody pre netestovaných
Ahojte, chcem sa prosim spytat, ci neviete nahodou ako to je teraz so zakazom vychadzania do prirody pre netestovanych? hladala som to a v najnovsich nariadeniach som uz tuto moznost nenasla. Dakujem
@gabika0825 ak nemá výnimku, nesmie ísť nikam. Toto čo si napísala môžu ľudia s výnimkou!
Som zvedavá, či všetky, čo sa tu bijete za dodržiavanie týchto nezmyslov, privolíte tak jednoducho aj k očkovaniu, ktoré bude čoskoro nasledovať. Asi áno. Nuž....Pán Boh vám pomáhaj potom.
@tslobik Umsernuje ta pani doktorka Krajnikova? :D :D a ty sa tu teraz hras na expertku.
Co si myslis, ze keby tie nariadenia boli naozaj nulitne (co je nove najpopularnejsie slovo a pouziva ho kazdy aj ked netusi co vlastne znamena), tak ze by to uz davno nenapadli na sude ini poslanci, clenovia vlady, alebo ini renomovani pravnici? Stale sa tym ohanaju len ti co konspiruju a siria hoaxy...
@sono2 prosím prečítajte si ešte raz nariadenia. 🙄 keď nebola na testovaní to znamená že má 10 dňovu karanténu s tým, že môže ísť si zabezpečiť nevyhnutné potreby, odviesť dieťa do školy/školky (nemože ale vkročiť na pozemok školy), môže ísť venčiť zviera do 100 metrov od bydliska, alebo ísť dokonca aj k lekárovi (ktorý ju zrejme neošetrí) .... ľudia čo majú negatívny test patria do výnimiek a takí ludia môzu teda navštíviť napriklad aj obchody s oblečením, obuv, íst na terasu do reštaurácie a pod.

Inak do kedy plati zakaz vychadzania, pre tych co neboli tento vikend na testovani, do nedele? Lebo na stranke je este len ten stary datum:
https://www.somzodpovedny.sk/nezucastnili-ste-s...