icon

Zákaz vychádzania do prírody pre netestovaných

8. nov 2020

Ahojte, chcem sa prosim spytat, ci neviete nahodou ako to je teraz so zakazom vychadzania do prirody pre netestovanych? hladala som to a v najnovsich nariadeniach som uz tuto moznost nenasla. Dakujem

Strana
z2
simca06022011
9. nov 2020

Inak do kedy plati zakaz vychadzania, pre tych co neboli tento vikend na testovani, do nedele? Lebo na stranke je este len ten stary datum:
https://www.somzodpovedny.sk/nezucastnili-ste-s...

tslobik
9. nov 2020

@sasa1310 Pozri, zatiaľ ma nesklamala a všetko, čo sa mi nebude zdať, dám na súd. A bude sa vidieť. Vy sa zariadte ako chcete, je to na každom.

sasa1310
9. nov 2020

@tslobik len aby si sa potom doplatila. 🙂 Majú to všetko zákonne podložené a podpísala zákon aj prezidentka mimochodom právnička tiež. V zákone, nie vo vyhláške ako ste vyššie písali.
Ale držím ti palce😅

sono2
9. nov 2020

@gabika0825 ak nemá výnimku, nesmie ísť nikam. Toto čo si napísala môžu ľudia s výnimkou!

tslobik
9. nov 2020

@sasa1310 Myslím si, že sú tu lepšie kapacity ako tá bábka - prezidentka. O to, či sa ja doplatím sa nemusíš ty starať.

sasa1310
9. nov 2020

@tslobik určite si ty tá kapacita, keď ani nevieš o čom tu píšeš

tslobik
9. nov 2020

Som zvedavá, či všetky, čo sa tu bijete za dodržiavanie týchto nezmyslov, privolíte tak jednoducho aj k očkovaniu, ktoré bude čoskoro nasledovať. Asi áno. Nuž....Pán Boh vám pomáhaj potom.

tslobik
9. nov 2020

@sasa1310 To je tvoj pohľad. Veľmi dobre viem, čo píšem. Za to nemôžem, že sa s tým nestotožňuješ. Našťastie nie som na tieto zložité veci sama a mám okolo seba nápomocných ľudí.

sasa1310
9. nov 2020

@tslobik to nie je len môj pohlad. To je jednoducho v zákone

elfi1
9. nov 2020

@sasa1310 🤣🤣🤣 ze pravnicka prezidentka. Nic nemaju zakonom podlozene,len to lataju piate cez deviate. Nsjprv by musel byt nudzovy stav vyhlaseny v sulade so zakonmi a to teda nebol ani prvy a ani druhy a az potom moze platit daco v suvislosti s nudzovym stavom

tslobik
9. nov 2020

@sasa1310 Nie je na to zákon. A ľudí oblbujú, tým, že všetko menia a vydávajú nezmysly úplne ľudí osprosteli a domotali. Ale nie všetkých

fokuska
9. nov 2020

@tslobik Umsernuje ta pani doktorka Krajnikova? :D :D a ty sa tu teraz hras na expertku.
Co si myslis, ze keby tie nariadenia boli naozaj nulitne (co je nove najpopularnejsie slovo a pouziva ho kazdy aj ked netusi co vlastne znamena), tak ze by to uz davno nenapadli na sude ini poslanci, clenovia vlady, alebo ini renomovani pravnici? Stale sa tym ohanaju len ti co konspiruju a siria hoaxy...

elfi1
9. nov 2020

@fokuska najpopularnejsie su slova hoax, konspiracia a este hejt🤣👍

gabika0825
9. nov 2020

@sono2 prosím prečítajte si ešte raz nariadenia. 🙄 keď nebola na testovaní to znamená že má 10 dňovu karanténu s tým, že môže ísť si zabezpečiť nevyhnutné potreby, odviesť dieťa do školy/školky (nemože ale vkročiť na pozemok školy), môže ísť venčiť zviera do 100 metrov od bydliska, alebo ísť dokonca aj k lekárovi (ktorý ju zrejme neošetrí) .... ľudia čo majú negatívny test patria do výnimiek a takí ludia môzu teda navštíviť napriklad aj obchody s oblečením, obuv, íst na terasu do reštaurácie a pod.

fokuska
9. nov 2020

@elfi1 V poslednon case vyhrava slovo nulitne 😅

kiwi3
9. nov 2020

@tslobik a v tom ockovani je teda ten cip, ci ako je to? nech to konecne pochopim.

Strana
z2