icon

Záujemca o zamestnanie popri rodičovskej dovolenke kvôli kurzu zdarma

alex1212
16. okt 2021

Ahojte. Je tu niekto, kto sa zaevidoval na UP ešte počas RD a absolvoval kurz cez UP zdarma? Čítala som o tejto možnosti, chcem sa opýtať, že ako dlho musím byť evidovaná, aby mi preplatili kurz.. na jeden som začala chodit, no asi už je preplatenie pase. No po skončení by som ešte jeden chcela a bolo by, keby som zaň nemusela zas platiť. Dakujem

Strana
z2
alex1212
autor
25. okt 2021

@goldana to bude ono. dakujem veľmi pekne

alex1212
autor
26. okt 2021

@goldana čítala som si to ale nie je to písané pre laika. Vôbec nič som nepochopila.. v začiatku sa spomína, že projekt je určený pre uchádzačov o zamestnanie a neaktívnych.. čo pojem to guláš.. nevadí. Zavolám na up.dakujem

goldana
26. okt 2021

@alex1212 NP Nestrať prácu - vzdelávaj sa je určený iba pre záujemcov o zamestnanie.

alex1212
autor
26. okt 2021

@goldana toto som si klikla a dáky asi iný projekt mi vyhodilo.. každopádne na Up mi povedali, že od 1.11 je to len pre uchádzačov o zamestnanie a nie zaujemcov

alex1212
autor
27. okt 2021

@goldana Nemylíš si pojmy záujemca o zamestnanie a uchádzač o zamestnanie? Asi preto si nerozumieme.. či? Lebo pozerám to opäť a je tam jasne napísané že je to pre uchádzačov len..nie zaujemcov..

Strana
z2