Zle vypočítaná dávka v nezamestnanosti
Ahojte..potrebujem poradit od niekoho kto sa tomu aspon trosku rozumie, lebo ja som z toho jelen🙂..3 roky som bola zamestnana a dalsie 3 na RD..cely cas mi trval PP..RD u zamestnavatela mi skoncila 16.11.2016 a PP dohodou 18.11.2016 preplatili mi akurat dovolenku a maly mal 3 roky 4.12.2016..tym padom sa mi skoncil PP este pocas RD..ale ide oto ze poziadala som si tym padom o davku v nezamestnanosti..prva mi prisla teraz vo february kedze v january mi prisla este RD..davku mi vypocitali na max.najvyssiu co mi pride divne lebo tolko som nezarabala..do SP som volala aj som tam bola osobne a vraj je to v poriadku..ze po RD sa to stava a aj zato ze mne tam vysia tie dva dni od 16.11.-18.11..neviem ci je to mozne preto hladam niekoho kto sa tomu trosku rozumie lebo nepotrebujem aby to o par rokov odomna zacali pytat..dakujem pekne
Ako ona mi nieco splietala v tej SP ze ked preplatili dovolenku zamestnavatel mi zaplatil take odvody tak im to tak vyslo..len ked sa clovek tomu nerozumie tak ma aj strach..je to kopa penazi predsa..preto som ich obvolavala aj obehavala..
@romanka_369 podľa mňa ti to dobre vypočítali... nemusíš mať obavy... a keby niečo, máš oficiálne rozhodnutie od nich o vypočítanej výške podpory... zodpovedať si to musia ony... nie ty...
@bocianka123
jaj no trosku si ma ukludnila..preistotu dam bokom a uvidim jak to pojde dalej..
:D zeny vydumuju a kalkuluju a so zamestnavatelom sa dohaduju aby sa im to takto vypocitalo-a tebe to vyslo vez nsmahy 🙂
Jj, ide o tu preplatenu dovcu.
Dievcata a neviete mi poradit? Ja som este na RDovolenke a chcela by som dat vypoved, poberat davku v nezamestnantosti, ibaze mi vyplacali dovolenku koncom decembra 2015 a az do 16 januara 2016. Z coho mi teda vypocuitaju tu davku? Z tych par dni co som si zobrala dovolenku na 2016? Dakujem pekne.

z tej preplatenej dovolenky zaplatili odvody .. a z toho potom priemer.. takže ti asi vyšiel dobrý denný základ ... 58 E ... to je maximum... pre 2.polrok 2016