Zmena dokladov po svadbe
22. júl 2022
Ahojte, pred mesiacom som sa vydala , treba mi vybavit novy obciansky , vodicsky, ,… nebola niektora z vas vybavit zmenu dokladov viac ako po mesiaci? Platili ste nejake pokuty ked ste prisli po dLhsej dobe ?? Ďakujem
Bola som po skoro 3 mesiacoch, lebo po svadbe som aj statnicovala a calala som na vydanie diplomu 😀 ked uz to vyslo tak naraz, tak som si to dala zapisat a nik nic neriesil ani slovkom, nie este pokutou 🙂 ale citala som, ze moze byt udelena...osobne vsak nikoho, kto za toto pokutu dostal, nepoznam
Ja keď som sa pred nedávnom bola pýtať na technický tak policajt ze lehota je 30 dní a lehoty teraz neplatia😃ze mam čas.... Tak neviem, či ešte stále kvôli covidu.

@anet235 ja som bola po 9 rokoch 😂 Policajt ze ci soferujem, ja ze denne. A on ze lebo mam 9r neplatny vodicak 😅 (nemyslela som si, ze len kvoli zmene mena bude automaticky ten predosly neplatny). Ale pokutu som neplatila ziadnu.
Este zalezi, v akom meste byvas, ale ak mavate vela ludi, odporucam ti rezervovat si termin vopred. Da sa vybrat konkretna pobocka PZ a hned si zadaj moznost viacero dokladov. V BA som sice cakala mesiac (termin mi dali o mesiac), ale nesurilo mi to (dcerin OP a pas, pricom stary pas mala este platny), ale stalo to za to, ziadne cakanie v dlhom rade ludi