Zmena priezviska bez sobáša
Ahojte. Je tu niekto,kto si menil priezvisko bez sobasa? Ze ste ako rodina otec,matka deti no matka ma ine priezvisko. A chce priezvisko muzove ale bez svadby.
Ak nemate skusenost len blbe pripomienky tie rolujte dalej.
Dik
@minenkaa a? vsak postup je ten isty, ides na urad a vybavis alebo aj nevybavis..ja netusim, ake su podmienky.. Mozno bude stacit dovod, ze nechcem mat so svojou rodinou nic spolocne, ani priezvisko.. . Je uplne jedno, aky ma status.
@anonym_9bd05a postup je ten istý dôvod iný ,nepíšem nič iné
@anonym_autor ja fakt nechcem rýpať,mňa to iba obyčajne zaujima ,prečo si teda chces meniť priezvisko ,keď každú jednu možnost ,myslím tým ľahšiu a jednoduchšiu ste zavrhli ,veď si nechaj normálne svoje priezvisko a je absolutne sa tým pre teba nič nezmení
@minenkaa neviem, ci je také nepochopiteľné, ze sa napr. niekto proste nechce vydať? Co to takto trosku rešpektovať?
A tvoje decko môže mat pokojne tvoje meno, ale je aj tvojho chlapa. A predstav si, že ja poznám aj prípad, keď si chlap bez sobáša zmenil priezvisko na partnerkino. To je co? To by teba asi rovno už vynieslo komínom. 😁
@minenkaa neviem, ci je také nepochopiteľné, ze sa napr. niekto proste nechce vydať? Co to takto trosku rešpektovať?
A tvoje decko môže mat pokojne tvoje meno, ale je aj tvojho chlapa. A predstav si, že ja poznám aj prípad, keď si chlap bez sobáša zmenil priezvisko na partnerkino. To je co? To by teba asi rovno už vynieslo komínom. 😁
@lienka.7 a ja píšem niečo iné?pytam sa,zaujimama to ,prečo si ľudia komplikujú život a uplne zbytocne
@lienka.7 a ja píšem niečo iné?pytam sa,zaujimama to ,prečo si ľudia komplikujú život a uplne zbytocne
@minenkaa co je na tom tak ťažké pochopiť, že nie pre každú musí byť vrchol blaha nejaká svadba? Za to sa tu treba do nej naviazať ze je úbohá chudera ktorú nechce chlap si vziať za ženu? Možno to nechce práve ona!
@lienka.7 hlasim sa, moj muz si vzal moje priezvisko, sice po svadbe, ale hotovy skandal! 😃
@minenkaa co je na tom tak ťažké pochopiť, že nie pre každú musí byť vrchol blaha nejaká svadba? Za to sa tu treba do nej naviazať ze je úbohá chudera ktorú nechce chlap si vziať za ženu? Možno to nechce práve ona!
@lienka.7 kde píšem niečo také ,že sa ma vydávať a navážaš sa do nej že ma chudáka chlapa ktorý si ju nechce zobrat
@lienka.7 A načo jej je cudzie priezvisko?
@anonym_d71bd2 a načo si niektore ženy po rozvode nechávajú cudzie priezvisko?
@anonym_13eb35 Asi zo zvyku, z lenivosti ... Ale ony už vydaté boli. Mali manžela. Úplne iná situácia.
@anonym_13eb35 ja som si nechala meno nie kvôli ex ale kvôli menu dieťaťa a teda aj s pohodlnosti že sa mi nechcelo meniť doklady

@anonym_9bd05a ani obaja ľudia prijali pre svoju rodinu uplne iné priezvisko ale tu si chce zobrat priezvisko len jedna osoba
@minenkaa a? vsak postup je ten isty, ides na urad a vybavis alebo aj nevybavis..ja netusim, ake su podmienky.. Mozno bude stacit dovod, ze nechcem mat so svojou rodinou nic spolocne, ani priezvisko.. . Je uplne jedno, aky ma status.