Zmena priezviska dieťaťa
Pekný večer. Prosím Vás,vedel by mi niekto poradiť? Môj syn má 5 rokov. Priezvisko má stále po mne. Chceli by sme priezvisko synovi zmeniť,s partnerom nie sme zosobášený. Vedel by mi niekto poradiť,či to ide aj bez súdu? ďakujem.
@evittam no lebo si sa jej nezastala ako revans, vies? A to sa medzi kamoskami nerobi
@veronikaszabova asi tak 😀
Čo je to tu zasa za debatu? Ako ja by som osobne chlapovi dieťa neporodila bez krúžka na prste, no je to môj názor a nikomu ho pchať nebudem. Keď pre niekoho nie sú tieto zákonne formality dôležité (napr bezdetný pár, byt písaný na neho, niečo sa s ním stane, príde jeho rodina a baba odíde s igelitkou a nikoho nezaujíma, že polovicu výdavkov platila ona, atď atď), je to nepravdepodobné a "nepatrí sa" na podobné veci myslieť, no stále je to rozhodnutie konkrétneho páru. Poznám aj babu, ktorá sa naschvál nevydala, lebo si nebola chlapom istá a byt bol na ňu napísaný, za jeho prachy sa zrekonštruoval... A po jej materskej odišiel s tromi trenclami a balíčkom ponožiek. Nie vždy je žena "chudinka, ktorá sa musí chrániť sobášom". Život je na to príliš pestrý. Poznám aj takých, čo im naopak sobáš majetkovo ublížil... Ži a nechaj žiť.
@evittam Laskavo mi daj pokoj ok? Kto povedal ze si bola moja kamoska? Nikdy si nebola ani nebudes. Ja mam kamosky v realnom zivote a nie internetove. Mam ta vies kde? Nechci vediet. Ale stale do mna rypes. Ale ty si uplne normalna ze?
@natalienka12 Ja s tebou nič nemám ani ti nič nepíšem. Tak neviem čo sa rozčuľuješ. Vôbec s tebou nekomunikujem. Či máš nejaké iné " videnie" alebo iný problém?
A ešte raz - čítaj pomaly (aby si pochopila) - ja nikde do teba nerýpem! Ty si osočovala mňa a klamala o mne a urážala ma - bol ti aj pozastavený príspevok kvôli tomu, že áno. Takže sa ukľudni a daj pokoj ty mne.
@evittam pises inym o mne tak sa laskavo o mne nezmienuj. Moj prispevok pozastaveny nebol. Ale je mozne ze ty vidis a vies aj veci ktore sa nestali. 😀
@natalienka12 A toto je čo:
Príspevok bol upravený adminom, lebo nespĺňal pravidlá fóra. Porušoval pravidlo "Neurážaj, neprovokuj".
Včera o 11:37 • natalienka12
A toto je verejná diskusia - ja si môžem písať s kým chcem - a robím to verejne a neohováram cez IP. Takže ak chceš mať pokoj tak ty ho daj mne. Ty sa stále ozývaš - a sama sebe protirečíš - keď už ma tak moc máš v "paži"....😎
😂 ty fakt nemas co na praci len ma vsade sledovat?
@natalienka12 nuz tiez som nebola vydata ked som rodila a dcera mala meno po muzovi a? Nikto sa nad tymnikdy nepoxastavoval...dieta boloplanovane...a o nejakom vazeni ci nevazeni nemoze byt ani rec kolkokrat taketo pary ziju usporiadanejsie ako tie manzelske kde sa zvazokudrzuje len preto aby susedia nepovedali aby malo dieta kompletnu rodinu a podobne kecy...
@natalienka12 pokial si vsimam, ty sledujes skor ju, lebo ti dovolila oponovat v jednej diskusii, kde sa vyzna viac ako ty 😉 kdvtedy ju vsade prenasledujes a snazis sa ju urazit
@natalienka12 Si fakt trápna - už to píšem neviem koľkýkrát. A zhadzuješ samú seba. Ja ťa prenasledujem?! Kde konkrétne. Ja ti v jednej diskusii nedám za pravdu a ty už si za pár hodín v ďalšej kde ma osočuješ a klameš o mne a potom v tejto, ktorá nie je ani o praní, ani o dojčení ani o ničom podobnom ale hlavne, že teba nezaujíma ako dlho som ja dojčila a ako často periem....
😂😂😂
A ja že som psychicky vadná........😅
@natalienka12 akoze nic v zlom, nevies citat nazov temy? Lebo ak nie, tak sa o to pokus znova a ked mas potrebu davat rady, tak si zaloz svoju temu, myslim, ze autorka dostala odpoved na svoju otazku a blaboly ktore tu vedies, si skus odlozit do svojej temy, alebo na pokec s kaaaaamoskami😉
Apropoooo, teba musel nejak chlap v zivote riadne nasrat, lebo tolko zatrpknutosti, sa len tak u mladej babenky nevidi, inak peknu slecnu sobotu
@alenkay7 a otec pri pocati nebol??? Ako moze byt dieta hlavne matkine???
@natalienka12 no mozno @veronikaszabova nechce, aby muz dedil po nej.... 😉
@veronikaszabova nie matkine, ale hlavne matkYne 😨
@obsadenemeno vzor otcov, matkin...nic?
@sorciera24 reagovala som na prispevok od @alenkay7 , dnes 13:25.
...nic...???
@natalienka12 pis do tej temy o podrazdenej bradavke, tam @evittam neni.... mozes sa tam vysantit dosytosti.... kedze tu, kde si excelovala, uz zamkli..... pocitam, ze tato je tak akurat na tvoje mentalne schopnosti 👏
https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/podrazdena-bradavka-2/
@obsadenemeno chudera už prestaň
@natalienka12 a vyprosim si, aby si mi kradla "jeziskove huslicky" 😠
@natalienka12 vsetky sme chudery, len ty si hviezda 👏
@obsadenemeno vieš čo ja viem, že je dlhý víkend, ale v utorok už budú lekári ambulovať, tak by si mohla skočiť, lebo vidím, že tebe nestačí a musíš stále provokovať a vyhľadávať stupidity.
@natalienka12 ambulovat? A to sa ako robi? 😝
@obsadenemeno To som bola ja. Som sa ti chcela ospravedlniť len admin zamkol temu. Tak mi prepac,ale musela som si to pozicat. 😊😉😇
@evittam tebe poziciam, no problem....😉
ale kukni stranu 2, prispevok od pani veducej 7:51

@moni244 dostane vdovsky, manzel si ju odpocita na daniach... ;) ;) ;)