icon

Zmena priezviska dieťaťa

22domi
5. máj 2017

Pekný večer. Prosím Vás,vedel by mi niekto poradiť? Môj syn má 5 rokov. Priezvisko má stále po mne. Chceli by sme priezvisko synovi zmeniť,s partnerom nie sme zosobášený. Vedel by mi niekto poradiť,či to ide aj bez súdu? ďakujem.

natalienka12
6. máj 2017

@evittam to co si o tebe myslim je moja vec. Ja nikoho neosocujem napisala som hole fakty ako sa veci naozaj maju. Ja za to nemozem ze si ta tvoj chlap nevzal za zenu. 😀

esther03
6. máj 2017

@natalienka12 ty si riadne tupelo

evittam
6. máj 2017

@veronikaszabova No vies, niekto niekoho miluje a uzavrie manzelstvo kvoli vdovskemu dochodku, majetku, odpocitatelnej polozke a podobne.😉

natalienka12
6. máj 2017

@esther03 za to ze ty blednes zavistou ja nemozem chudinka

esther03
6. máj 2017

@natalienka12 a prosim ta nad cim by som bledla zavistou? 😀

evittam
6. máj 2017

@natalienka12 Osocujes a klames. Hotovo. A to ci ja som alebo nie som vydata je cisto moja vec. A teba do toho nic nie je.

natalienka12
6. máj 2017

@evittam Dokazom toho ze ma niekto miluje je to, ze si ma vzal za manzelku. Ale to vy vsetky co ste ostali stare dievky mate ako utechu.

evittam
6. máj 2017

@esther03 😀😀😀😀
No chudery sme vsetky.

natalienka12
6. máj 2017

@evittam Jasnacka ze je to tvoja vec ale ty si sem votrela a zautocila do mna. Tak pozor ok?

natalienka12
6. máj 2017

@evittam Opakujem mna nezaujima ze ty si stara dievka ani kolko si kojila alebo nekojila ani kolko x denne peries...mna ty nezaujimas. Mam ta v pazi ak si to nepochopila.

evittam
6. máj 2017

@natalienka12 A ten tvoj pribeh hovori len a len o sprostej zene-jej problem,ze vsetko platila zo svojho. Je tu dost diskusii aj o tom ako tu manzelky vyplakavaju,ze z RP platia vsetko sebe a dietatu, manzelik zaplati najom a na stravu jej moooozno hodi par drobnych a keby si vypytala viac tak nedostane-akurat tak vynadane,ze co robi s peniazmi....To je ucta...

nufiatko
6. máj 2017

@evittam pozor na nu 😅 Lebo posle na Teba jej dokonalu rodinku .

evittam
6. máj 2017

@natalienka12 A koho zaujíma tvoj?!

natalienka12
6. máj 2017

@evittam koho zaujima, precita si alebo da like koho nezaujima ignoruje. Tak sa riad aj ty tym ze ked ta moj nazor nezaujima tak na mna nereaguj a ignoruj ok?

evittam
6. máj 2017

@natalienka12 Zase a znovu sa strapnujes.
Ty potrebujes ako dokaz,ze ta niekto miluje manželstvo a nikto ti to neberie.
A ja nikde neutocim. Pisem len skutočnosti a pravdu. Jedina co tu utoci si ty. A nielen na mna.

evittam
6. máj 2017

@natalienka12 Asi tazko ma mas "v pazi". Keby si mala tak nereagujes.
Dovolila som si ta niekde na nieco upozornit a uz som ta zla😀😀😀.
A neviem preco by ta mali zaujimat uvedené veci-si nejak mimo.😀😀😀

evittam
6. máj 2017

@natalienka12 Ja som ta ignorovala.... Nemôžem za to,ze ty nie...

veronikaszabova
6. máj 2017

@evittam no ale sme to dopadli ;) neuzatvarame manzelstva len kvoli "uzasnym" benefitom statu ;) ;) ;)
Milujem svojho partnera a on mna - co sa zmeni po svadbe? Len moje priezvisko ;) a mne sa moje paci ;)

evittam
6. máj 2017

@nufiatko No nech posle.... Človek sa slusne k niecomu vyjadri, upozorni na mylnu informaciu a uz je zle a je osocovany.

natalienka12
6. máj 2017

@evittam Som mala o tebe inu mienku...nuz zmylila som sa. Manzelstvo nie je dokaz lasky ale je to institucia ktora zene a muzovi dava urcite istoty a zaruky ktore vo vztahu na hromadke nemas. To ze v mnohych manzelstvach su zeny tyrane financne vydelovane a pod ako ty pises je tiez pravda preto by nebolo tolko rozvodov. Ale o tom tu teraz tema nie je. V kazdom pripade ak ma dieta ine priezvisko ako matka su s tym problemy. A to potvrdili viacere zeny co to zazili. Viac na teba nereagujem. Nestojis mi za to. A poprosim ta moje prispevky ignoruj.

evittam
6. máj 2017

@veronikaszabova Teraz ti napíše,ze ci nevieš,ze priezvisko si mozes nechat.😉

evittam
6. máj 2017

@natalienka12 Ja tak isto -co sa tvojej prvej vety tyka. A ja neviem o ziadnych problémoch a ani som nikdy ziadne nemala-co sa mojich deti a ich priezviska tyka. Ak ma prestanes osocovat a klamat o mne tak sa nemam s tebou o čom baviť. Ak nie,tak sa budem branit. To je vsetko.

esther03
6. máj 2017

@evittam ja sa bavim na tomto: "Dokazom toho ze ma niekto miluje je to, ze si ma vzal za manzelku." No nesvojpravna zena co len kyvne na to, ze si ju niekto chcel zobrat 😀 Akosi jej unika, ze nie sme v stredoveku a aj zena si moze povedat ci sa vydat chce alebo nie 😉

evittam
6. máj 2017

@esther03 Ja sa bavim na viacerých veciach.😉

veronikaszabova
6. máj 2017

@natalienka12 tak my zijeme na hromadke a po rozchode zostane vsetko mne ;)
Moja vyplata + RP ... To mam na svoju utratu plus chalanom oblecenie
Priatelova vyplata - ucty a hypo.
A este nam zostane.

Takze vraviet tu nieco o "istotach" manzelstva je bezpredmetne...;)

esther03
6. máj 2017

@evittam ja cakam na to, ze mi odpovie co jej zavidim 😀

esther03
6. máj 2017

@natalienka12 co malachovska ta prestala stvat, tak si zacala robit zle inym zenam na fore? Ty asi tiez nevies kedy odist, ze?

moni244
6. máj 2017

@natalienka12 ty mas nejaky komplex? Alebo problem? Lebo totl tvoje moralizovanie a utocenie na nezosobasene pary je troska cez, nemyslis?

veronikaszabova
6. máj 2017

@moni244 ja mam z nej pocit, ze jej nejaky chlap ublizil, a takto sa ventiluje...

moni244
6. máj 2017

@veronikaszabova alebo si nejakeho zobrala, cakala obrovske vyhody a nema nic 😀