icon

Zmeny v pravidlách pre dočasnú pracovnú neschopnosť

22. sep 2025

cakam co zo seba vypustia, co idu este menit na PNkach.
zachvilu budeme mat problem vobec ostat doma na PN.
uz aj tie nam budu brat

Strana
z2
autor
23. sep 2025
@anonym_3f4e40

@anonym_autor matky s malými deťmi nechcú už teraz. Je to veľmi smutné, že to nie je nijak ošetrené, stačilo by, keby im dali možnosť robiť od 7-16tej ako sú otvorené školské zariadenia.

@anonym_3f4e40 nechcu a je to diskriminacne. hlavne tie s malymi detmi.

vladuska20
23. sep 2025

Pocuvala som hentoho blba,ale zase to iste,co povedal som uz citala aj tu na mk,ze ludia vyuzivali podpori nie na hladanie si prace ale prave naopak oddych z prace.Odrobi 2r a ide si odpocinut na pol roka na podporu,prave kvoli takym robia aj tieto opatrenia,aby sa im neoplatilo byt tak dlho doma ale isli cim skor do prace.

vladuska20
23. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor vies kto chce si pracu najde,kto nechce ma len vyhovorky ako sa neda,ako to nejde.Aj mne sice pomohli znamosti ale tiez som musela preto nieco urobit,stale do muza dobiedzat nech mi to tam vybavi,vsetkych naokolo koho som poznala otravovala,a na koniec ked som dala posledny zivotopis,mi o par dni zavolali a tam uz dalej uradovali znamosti.To iste aj ked som menila poziciu,tak tiez uz vsetci vedeli odkoho som,co som.

anonym_3f4e40
23. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor napríklad mam aj staršie dieťa, ktoré ich vie vybrať zo škôlky, keď treba, ale ak sú každý druhý týždeň doma lebo sople, teploty, tak kto s nimi bude? Nenechám ani v škôlke choré dieťa, ani nikomu na starosť, lebo deti chcú mňa hlavne v chorobe. A toto nikomu nevysvetlis, a ja aj chápem takého zamestnávateľa, ale potom dokedy ma byt taka matka doma? Každý ti radi, keď nemáš dosť peňazí, choď skôr do prace, nikto ta nenúti byť doma 3 roky. A ja som takto bola 5 rokov nedobrovoľne, presne kvôli tomu, že len čo som nastúpila, tak jedno teplota, druhý začínal sopliť. Ani starí rodičia nemôžu byť nonstop s tými deťmi.

anonym_614e35
23. sep 2025
@domkakvet

@anonym_614e35 len ako by to skumali.

@domkakvet - normalne by nastavili tabulky

Strana
z2