Gynekológ v Partizánskom
Ahpjte. Hladam v Batovke zensleho doktora/doktorku. Niekto mladsi kto do 10 rokov neodide do dochodku. Niekoho ludskeho. Chodim fo TO ale tiez stary, zlaty ale nazory take ze dnes sa da riesit aj inak. Dakujem
Neviem no ..MUDr Majercik tam je ešte a ten isto nieje starý
@jahapi bola si aj tehotna u nej? A sono ked robi plati sa daco ci jak to ma nevies mi.povedat? Naozaj hladam niekoho noveho ale ked uz prestupim nech je to na dlhodobo....
A sestricka zle v com? Akoze pristup, alebo neprijemna alebo co? Dik
@kacenkakika95 ahoj no tehotná som u nej terás prví krát, no doktorka je fajn všetko ti visvetli povie ukáže ,sestri ja je arogantná,alebo podľa nálady ako sa vispi🙂
@jahapi
Okiii dakujem
@kacenkakika95 nebola az taka strasna ta sestricka. Troska som sa bala zaklopat ked prve dva razy len tak zavolala pacientky a ani poroadne na inych nekukla. Ale potom bola taka. Nie ze naj kamka ale pohode. Este ma sama poslala zaniest si ziadost o prestup ze aby sa mi to stihlo do utorka presunit a tak.
Ale tak snad nova bude este nieco lepsie 🥰
@kacenkakika95 7.4. mam tiez termin tak som zvedava😇
@kacenkakika95 ahoj čo hovoríš na novú sestričku ,podľa mňa super
@jahapi tomu ver. Milunka zlatunka. Uppne top k pani doktorke teraz🥰 a teda naozaj aj pani doktorka 100% ma 🥰

@kacenkakika95 Michaela mariani alebo lucia rakosova. Doktori sú tu všetci starí pokial viem..