Gynekológ v Partizánskom
Ahpjte. Hladam v Batovke zensleho doktora/doktorku. Niekto mladsi kto do 10 rokov neodide do dochodku. Niekoho ludskeho. Chodim fo TO ale tiez stary, zlaty ale nazory take ze dnes sa da riesit aj inak. Dakujem
@jahapi bola si aj tehotna u nej? A sono ked robi plati sa daco ci jak to ma nevies mi.povedat? Naozaj hladam niekoho noveho ale ked uz prestupim nech je to na dlhodobo....
A sestricka zle v com? Akoze pristup, alebo neprijemna alebo co? Dik
@kacenkakika95 ahoj no tehotná som u nej terás prví krát, no doktorka je fajn všetko ti visvetli povie ukáže ,sestri ja je arogantná,alebo podľa nálady ako sa vispi🙂
@kacenkakika95 nebola az taka strasna ta sestricka. Troska som sa bala zaklopat ked prve dva razy len tak zavolala pacientky a ani poroadne na inych nekukla. Ale potom bola taka. Nie ze naj kamka ale pohode. Este ma sama poslala zaniest si ziadost o prestup ze aby sa mi to stihlo do utorka presunit a tak.
Ale tak snad nova bude este nieco lepsie 🥰
@jahapi tomu ver. Milunka zlatunka. Uppne top k pani doktorke teraz🥰 a teda naozaj aj pani doktorka 100% ma 🥰

@kacenkakika95 Michaela mariani alebo lucia rakosova. Doktori sú tu všetci starí pokial viem..