icon

Gynekológ - Modra, Pezinok

brigitte93
7. okt 2021

Dobrý deň .
Vie mi niekto poradiť dobrého gynekológa alebo gynekologičku? Najlepšie v Modre alebo v Pezinku.
Ďakujem za každú radu .

Strana
z12
nicol_ka55
10. mar 2026

@rdi to som netusila, ze sa venuje aj zenam s tymito problemami. To je super, aspon poviem mamine 😉 Neviem, koho ma ona, ale velmi pravidelne teda nechodi na preventivky. Mna ide z toho porazit.

nikky6
13. mar 2026

@nicol_ka55 to je ako moja, neviem, preco si tie maminy myslia, ze uz to je jedno, ci chodia na preventivky 😀 Pritom vo vyssom veku je to podla mna rovnako dolezite.

si_sa_6
23. mar 2026

Tak už mám po a môžem povedať, že sa mi zas potvrdilo, ako dobre, že som zmenila lekára. Všetko prebehlo úplne v pohode, bez stresov. Zatiaľ sme špeciálne odbery ani nič neriešili, len klasická prehliadka a nejaké doplnky mi odporučil. Inak je všetko ok 😉

si_sa_6
23. mar 2026

@grandzero9 uzliny by si nemala podceňovať. Nechcem ťa strašiť ani nič, ale radšej choď k lekárovi a zbytočne, ako niečo máš podceniť. Toto sú tak dôležité kontroly, aj keď veľakrát majú ženy strach, že čo ak....Ale čo ak potom bude neskoro?

grandzero9
24. mar 2026

@si_sa_6 asi mas pravdu, akoze oni mi zmiznu, ale ked sa tak nejako pravidelne objavuju, neviem, ci to budem podcenovat. asi je fakt lepsie, ak sa objednam na vysetrenie, nech nie som zbytocne z toho v strese.

bert22
25. mar 2026

@rdi to som uz tiez postrehla, ze k nemu zacali chodit zeny v obdobi menopauzy. Myslim, ze mi sestricka aj spominala, ze sa zucastnil aj nejakeho seminaru, alebo co to bolo, ktore bolo na toto zamerane😉

nicol_ka55
8. apr 2026

@nikky6 ja mam pocit, ze v tom vyssom veku je to ovela dolezitejsie nezanedbavat akekolvek preventivne prehliadky, nehovoriac o tych gynekologickych. Ved po porodoch sa v zenskom tele deje kopec procesov a zmien.

nikky6
12. apr 2026

@nicol_ka55 ale vysvetlit im to je uz horsie 🙄 Ja som tu moju pekne prehlasila k doktorovi Pavlitovi a bolo vyriesene. Na zaciatku jej to sice trvalo, aby sa naucila na pravidelne prehliadky, ale isli sme spolu a obe som nas objednavala online 😉

grandzero9
13. apr 2026

@nikky6 to si super vymyslela, aspon ju aj mas pod kontrolou a mozno ju aj trochu motivujes, tym ze chodite spolu. to, ze sa da k nemu objednat online a nemusim cakat hodiny v cakarni, je za mna velky bonus.

bert22
14. apr 2026

@grandzero9 u mna zavazilo aj to online objednavanie samozrejme, ale najma jeho pristup. Esteze je dnes moznost vybrat si svojho lekara 😉

nicol_ka55
22. apr 2026

@nikky6 tak si jej to ustriehla ty, aby nezmeskala prehliadku. Ja este pockam, ci sa mamina sama prehlasi, alebo sa spytam ja, ci stale berie nove pacientky. Som jej to spominala, tak jasne, ze pojde.

si_sa_6
23. apr 2026

@grandzero9 aj si bola na kontrole? Veď pán doktor je v pohode, takže by si nemusela mať z toho žiadne stresy. Radšej mať istotu, že o nič nejde😉

grandzero9
24. apr 2026

@si_sa_6 bola som. ale kedze ich mam len zriedka, respektive len pocas menstruacie alebo ovulacie, vraj nie je nutne panikarit, ale je to super, ze som radsej prisla.

nikky6
26. apr 2026

@grandzero9 tak radsej zistit, ze je to ok, ako prist neskoro a zanedbat to😉 tieto veci je neradno podcenovat, aspon teda ja mam z toho taku paniku, lebo velakrat, ked sa uz objavia tieto veci, byva to casto neliecitelne, da sa to len spomalit.

bert22
27. apr 2026

@grandzero9 tak si super dopadla, to je najdolezitejsie. Aj to budete dalej sledovat?

si_sa_6
28. apr 2026

Myslím, že ak aj doktor nič nepovedal, v karte to asi poznačené bude mať, tak sa tomu pravidelne pri preventívkach bude venovať, resp. sa pýtať. Aspoň ja mám takú skúsenosť, že keď som takto niečo riešila, ešte pár prehliadok to sledoval 😉

nicol_ka55
29. apr 2026

@si_sa_6 tak by to malo byt u kazdeho lekara, ale z vlastnej skusenosti viem, ze niektorym sa treba pripominat a pytat sa, ci je vsetko ok, pripadne tie vysledky, co su v karte, co znamenaju 🙄

nikky6
6. máj 2026

@nicol_ka55 nastastie to nie je pripad pana doktora, ale aj ja som sa uz takto musela vypytovat na vlastne vysledky u lekarky, lebo ona mi sice povedala, co to je, lenze povedala tie ich nazvy. A kedze som nestudovala medicinu, ani som len netusila o com hovori 😂

grandzero9
11. máj 2026

@bert22 budeme to sledovat samozrejme, ak by sa cokolvek zmenilo, hned mam prist. ci uz by boli v inej casti cyklu, ci zmena tvaru alebo bolestivost. proste cokolvek a samozrejme, mam to v karte, takze aj pri preventivkach to budeme kontrolovat. to je skvele, ked mam lekara, ktory venuje pozornost vsetkemu a dokladne.

si_sa_6
12. máj 2026

@nicol_ka55 mne doktorka na kožnom raz len založila výsledky do karty, nič nepovedala, a pritom som tam išla s problémom, ktorý som potrebovala riešiť. Dala mi recept a vybavené 😂 Tak reku a čo mi vlastne je?😀 Až potom sa rozhodla, že ma teda informuje, čo mi objavili. Keby sa nespýtam, tak neviem.

nicol_ka55
14. máj 2026

@si_sa_6 aj tak sa to da podla niektorych lekarov riesit 🙄 Ale tak snad ti aspon pomohlo to, co ti predpisala 😂 Nastastie su aj svetle vynimky ako pan doktor😉

nikky6
18. máj 2026

@si_sa_6 omg, to je teda pristup. ked si clovek mysli, ze uz ho nic neprekvapi, tak predsa😂 Keby sa nespytas, snad by ti aspon podla receptu uzivanie v lekarni vysvetlili😉

tropkica
20. máj 2026

@si_sa_6 to si mala co za lekarku, ked si isla svoje bez nejakej komunikacie s tebou 😂 hadam ta teda aspon poriadne vysetrila, ci len odhadla, co ti je, a dala recept?😂

grandzero9
2. jún 2026

jezis, takych lekarov je, mala som tu cest, zial. ale nie vzdy len pri mne, ale aj pri mojej mamine, ked som s nou niekam musela ist🙄

si_sa_6
Včera o 10:46

@nikky6 nebola to veľmi zdieľna lekárka😂 Asi si myslela, že však na čo jej to budem vôbec hovoriť a vysvetľovať, aj tak o tom nič nevie 😂
@tropkica vyšetriť vyšetrila, teda zo zdravotného hľadiska to posúdiť celkom neviem, ale úkony robila🙂

Strana
z12