Gynekológ - Modra, Pezinok
Dobrý deň .
Vie mi niekto poradiť dobrého gynekológa alebo gynekologičku? Najlepšie v Modre alebo v Pezinku.
Ďakujem za každú radu .
Je to teraz komplikovanejsie, ale nemyslim si, ze je to len na strane zien problematicke. Myslim, ze to je aj v pripade muzov ine, ako to bolo volakedy.
@tropkica tak sa aspon podozvedas, ci treba nieco riesit, alebo staci doplnit nejake vitaminy😉
@bert22 tym som vobec nechcela povedat, ze len zeny maju problemy. Velakrat je to aj v pripade muzov tak. Odkedy sa s tym zacali zaoberat media a bulvar, tak som si to zacala vsimat. Muzi dokonca vraj ovela menej navstevuju lekara a uz vobec nechodia na preventivne prehliadky tak ako zeny ku gynekologovi.
@nikky6 ja som rada, ze s a o tom vobec uz verejne hovori, ze to nie je take tabu ako kedysi. Este by sa ludia mali naucit, ze nie vzdy je vhodne sa pytat, preco dany par nema este deti, alebo kedy ich bude mat. Nevedia, cim si prechadzaju, mozno ich nektore pary ani neplanuju, uz som aj take pocula.
@bert22 och no toto presne, ved to velakrat tak rani, ak sa zena naozaj snazi o babatko, teda obaja, ale zeny su ovela citlivejsie co sa takychto nevhodnych otazok tyka. Vie to velmi ranit.
@grandzero9 áno aj ľudia, ale aj keď sa lekár správa necitlivo, keď nechápe, že prečo to tak žena prežíva. Aj s takým som sa už stretla. Keď už sme pri tom, musím kuknúť, kedy mám mať preventívku😂

@si_sa_6 toto sme s kamoskami minule rozoberali. Zda sa mi, ze cim dalej, tym viac zien v mojom okoli s tym bojuje. Ale asi az po rokoch sa to bude dat zhrnut, ze cim to bolo.