icon

Gynekológ - Modra, Pezinok

brigitte93
7. okt 2021

Dobrý deň .
Vie mi niekto poradiť dobrého gynekológa alebo gynekologičku? Najlepšie v Modre alebo v Pezinku.
Ďakujem za každú radu .

Strana
z12
nicol_ka55
10. mar 2026

@rdi to som netusila, ze sa venuje aj zenam s tymito problemami. To je super, aspon poviem mamine 😉 Neviem, koho ma ona, ale velmi pravidelne teda nechodi na preventivky. Mna ide z toho porazit.

nikky6
13. mar 2026

@nicol_ka55 to je ako moja, neviem, preco si tie maminy myslia, ze uz to je jedno, ci chodia na preventivky 😀 Pritom vo vyssom veku je to podla mna rovnako dolezite.

si_sa_6
23. mar 2026

Tak už mám po a môžem povedať, že sa mi zas potvrdilo, ako dobre, že som zmenila lekára. Všetko prebehlo úplne v pohode, bez stresov. Zatiaľ sme špeciálne odbery ani nič neriešili, len klasická prehliadka a nejaké doplnky mi odporučil. Inak je všetko ok 😉

si_sa_6
23. mar 2026

@grandzero9 uzliny by si nemala podceňovať. Nechcem ťa strašiť ani nič, ale radšej choď k lekárovi a zbytočne, ako niečo máš podceniť. Toto sú tak dôležité kontroly, aj keď veľakrát majú ženy strach, že čo ak....Ale čo ak potom bude neskoro?

grandzero9
24. mar 2026

@si_sa_6 asi mas pravdu, akoze oni mi zmiznu, ale ked sa tak nejako pravidelne objavuju, neviem, ci to budem podcenovat. asi je fakt lepsie, ak sa objednam na vysetrenie, nech nie som zbytocne z toho v strese.

bert22
25. mar 2026

@rdi to som uz tiez postrehla, ze k nemu zacali chodit zeny v obdobi menopauzy. Myslim, ze mi sestricka aj spominala, ze sa zucastnil aj nejakeho seminaru, alebo co to bolo, ktore bolo na toto zamerane😉

nicol_ka55
8. apr 2026

@nikky6 ja mam pocit, ze v tom vyssom veku je to ovela dolezitejsie nezanedbavat akekolvek preventivne prehliadky, nehovoriac o tych gynekologickych. Ved po porodoch sa v zenskom tele deje kopec procesov a zmien.

nikky6
12. apr 2026

@nicol_ka55 ale vysvetlit im to je uz horsie 🙄 Ja som tu moju pekne prehlasila k doktorovi Pavlitovi a bolo vyriesene. Na zaciatku jej to sice trvalo, aby sa naucila na pravidelne prehliadky, ale isli sme spolu a obe som nas objednavala online 😉

grandzero9
13. apr 2026

@nikky6 to si super vymyslela, aspon ju aj mas pod kontrolou a mozno ju aj trochu motivujes, tym ze chodite spolu. to, ze sa da k nemu objednat online a nemusim cakat hodiny v cakarni, je za mna velky bonus.

bert22
14. apr 2026

@grandzero9 u mna zavazilo aj to online objednavanie samozrejme, ale najma jeho pristup. Esteze je dnes moznost vybrat si svojho lekara 😉

Strana
z12