icon

Gynekológ - Modra, Pezinok

brigitte93
7. okt 2021

Dobrý deň .
Vie mi niekto poradiť dobrého gynekológa alebo gynekologičku? Najlepšie v Modre alebo v Pezinku.
Ďakujem za každú radu .

grandzero9
4. júl 2024

@si_sa_6 tak to je potom super, este som sa s tym teda asi u nikoho nestretla, co sa tyka takychto beznych doktorov ktorych proste potrebujes. aj je to nejako rozdelene tie ordinacne hodiny?

nicol_ka55
8. júl 2024

@natassa2 nerobi ti problem dochadzat? ako viem ze to nie je daleko no ak sa mas este potom parit v takom teple v cakarni tak je to dost.

anitka63
9. júl 2024

@nicol_ka55 Pokiaľ má gynekológ modernú ambulanciu vybavenú klimatizáciou tak si myslím že sa nemáš čoho obávať 😉 Čiže keď aj chceš prestúpiť tak odporúčam prihliadať aj na tieto možno pre niekoho banality 🙂

si_sa_6
10. júl 2024

Dochádzanie by bol asi najmenší problém v mojom prípade. Keď raz chceš poriadne vyšetrenie od odborníka, ktorý ťa navyše nepovažuje za len ďalšiu pacientku ale pristupuje osobitne k tebe, tak si myslím že tých pár minút autom ti nebude prekážať.

bert22
12. júl 2024

@grandzero9 a nema to uz kazdy gynekolog takto rozdelene? lebo mne sa vidi ze to je uz vsade. neviem nestretla som sa s tym este ze by to niekto nemal a musela by som cakat.

natassa2
15. júl 2024

@nicol_ka55 tak ako napisala anitka. dochadzanie nie je problem a to ani z hladiska vysetreni. co sa robieva klasicky ster na sklicko a potom este rozne vysetrenia, tak napriklad pan doktor ti spravi LBC ster sa to vola. a ten je urceny aj pre zeny ktore su casovo vytazene, cize staci ti tam ist raz a z toho jedneho steru sa da porobit viacero roznych vysetreni. nemusis stale chodit hore dole.

nikky6
18. júl 2024

@ola101 jasne informovanost na mieste a to je aktualne u mojho terajsieho pana gynekologa number one alfa omega. aj ked len nieco nejaka drobnost sa mu nezda hned robi vysetrenia odbery.

eko22
22. júl 2024

@flientica @sadkoni Áno, úplne osm si predstavila moju nedávnu situáciu u doktora 😀 A druhá vec je že ja to ani nejako nedržím v hlave tieto dátumy a kalendár na ďalší rok ešte nepredávajú 😀 Čiže sa objednáš online cez čo? Normálne cez tú e-časenku?

ola101
23. júl 2024

@nikky6 Jasne chapem, ja tiez nie som z tych tabulkovych 😅 @tropkica Ved ale podla mna by to mali vsetci doktori bud dostat nejake preskolenia alebo ja neviem. Nie som doktor neviem ako to byva, no podla mna ked sa raz modernizuje vsetko aj systemy aj ambulancie ci vybavenie tak aj nove a nove skolenia by mali byt.

jancazvalova
31. júl 2024

@oila Chapem, no podla mna to zas az take strasne zlozite nie je. A ked sa ti neda tak zase sme v 21.storoci existuju telefony popripade maily. Aj tak sa da komunikovat a zistis tak rovno aj ochotu z tej druhej strany.

tropkica
1. aug 2024

@ola101 jasne, samozrejme. moj pan doktor pavlita ma napriklad len moderne vybavenie. najviac som ostala prekvapena z toho sono pristroja, ktory funguje na baze umelej inteligencie, co je za mna vau.

flientica
5. aug 2024

@eko22 ako kde. ano tu e casenku poznam, no pokial viem tam si za to objednanie na termin ktory ti vyhovuje aj platis. ja praveze idem normalne cez webovu stranku a tam je ta moznost.

rdi
7. aug 2024

@tropkica no mne to az take vav nepride. ako moze posudzovat zdravotny stav realne zijuceho cloveka na zaklade umelej inteligencie? ako chapem ze doba ide vpred a jedneho dna nas mozno nahradia stroje a umele inteligencie ale predsa len clovek a ludske zmyslanie je nenahraditelna vec.

sadkoni
8. aug 2024

@eko22 cez e-casenku ani neviem ci funguje, ani som ho tam nehladala uprimne. on ma svoj web a cez ten web tam ma normalne ze sa ozes objednat. navolis si kvoli comu tam ides ved a este kedy by ti to vyhovovalo. cize sa nemoze stat ze by ta tehotna alebo ta co ide na odbery predbehla😅

oila
9. aug 2024

@jancazvalova no to vobec nie je zly napad a presne ako si povedala ze aspon zistim tu ochotu a komunikaciu aj z druhej strany. cize predpokladam ze ty so svojim doktorom nemas problemy. u mojho aktualneho by som teda nepochodila moc s telefonatmi to uz teraz viem. vlastne ani neviem ako som sa k nemu dostala 😀

grandzero9
13. aug 2024

@bert22 ved rozdelene moze mat ale ci to aj dodrziava 😅 tak som to skor asi myslela, teda medzi riadkami 😀 ja mam ist o mesiac zase na preventivku ved rocnu tak som zvedava co to tam bude.

nicol_ka55
19. aug 2024

@anitka63 @natassa2 dievcata uz som sa objednala na prvu prehliadku, tak som velmi zvedava. mam take zmiesane pocity, ale verim ze to bude vsetko okej.

anitka63
22. aug 2024

@nicol_ka55 je to úplne normálne že máš zmiešané pocity. predsa len nejedná sa o prehliadku očí alebo zubov 😅 a zas druhá vec chápem doteraz si bola zvyknutá na svojho doktora.

si_sa_6
26. aug 2024

@nicol_ka55 Pochopiteľne, to je ako keď si išla úplne prvý raz na prehliadku takúto. Tiež som mala zmiešala pocity, no fakt pán doktor je ľudský milý a vie perfektne odľahčiť situáciu 🙂

bert22
27. aug 2024

@grandzero9 jaj takto, chapem :D no tu sa nemusis bat ze by svoje ordinacne hodiny a rozdelenie vykonov prace nedodrziaval. stretla som sa aj s takymi co mali pisane odbery od siedmej do osmej ale do prace prisli o pol osmej 🙂 tu je to fakt presne. ani samotne vysetrenie dlho netrva, zrejme aj vdaka tomu modernemu sonu co tam ma.

tropkica
28. aug 2024

@rdi tak počkať aby sme sa pochopili - je to len jedna z efektívnych pomôcok ktoré urýchľujú a uľahčujú celé vyšetrenie. pán doktor sa stále riadi však dlhoročnými skúsenosťami 🙂

natassa2
3. sep 2024

@nicol_ka55 Tak verim ze sa ti bude pacit 🙂 Tie terminy su podla mna uplne v pohode dostupne, nemusis cakat na datum ako niekde pol roka apod. Ale tu aj ked je nejaky problem proste zavolas a ides 🙂

nikky6
4. sep 2024

@ola101 tu nejde ani o tabulkovost ako proste o to ze ma skusenosti a vie si dat dve a dve dokopy. proste ma za sebou uz tolko roznych pripadov a tolko zien ze sa fakt clvoek nemusi bat 🙂

eko22
5. sep 2024

@flientica @sadkoni Jaj on má aj svoj web? Ako úprimne s tým som sa ešte nestretla že by mali lekári svoju webovú stránku. Pán doktor je moderný 😀

ola101
6. sep 2024

@nikky6 No to potom áno keď si to vezmeš z tohto uhla pohľadu. Inak čo sa týka služieb tak poskytuje klasické vyšetrenia len alebo robí aj niečo nad rámec ? Lebo chcela by som tak doktora že keď už tak aby som nemusela potom behať po vyšetreniach inde rôznych.

flientica
9. sep 2024

@eko22 ano 🙂 no je moderny a to nielen v tomto smere. aj samotne vybavenie cakarne a ambulancie ma zmodernizovane 🙂 podla mna je to dobre ked doktori idu takto s dobou, lebo ved na com inom zalezi viac ako na zdravi? a aj veda ide v tomto smere vpred.

tropkica
10. sep 2024

@ola101 neviem co je pre teba nad ramec sluzba 😅 kedze v podstate berie pacientky aj mlade zeny aj zeny v produktivnom veku aj tehotne aj zeny v klimakteriu. a tm su predsa len potom tie vysetrenia ine.

jancazvalova
11. sep 2024

@oila absolutne. ja ked potrebujem tak sa dovolam, popripade sa dopredu informujem ci ma pnku alebo kedy nerobi. cize tam ta komunikacia neviazne nikde 🙂

rdi
17. sep 2024

@tropkica aha takto. no dobre tak to uz beriem trosku inak 😀 takze on posobi nejaky dlhsi cas hej? a nie je to praveze skor take ze by mal zastarane metody vo vysetrovani alebo teda lieceni?

sadkoni
18. sep 2024

@eko22 no veru on nie je ako iny doktori za co som v podstate aj rada, lebo predsa len ked zanas noveho doktora tak je to podla mna pre teba plus ze si vies poziret jeho oficialnu webstranku kde ma rozpisane aj sluzby ake ponuka 🙂