Gynekológ - Modra, Pezinok
Dobrý deň .
Vie mi niekto poradiť dobrého gynekológa alebo gynekologičku? Najlepšie v Modre alebo v Pezinku.
Ďakujem za každú radu .
@natassa2 nerobi ti problem dochadzat? ako viem ze to nie je daleko no ak sa mas este potom parit v takom teple v cakarni tak je to dost.
@nicol_ka55 Pokiaľ má gynekológ modernú ambulanciu vybavenú klimatizáciou tak si myslím že sa nemáš čoho obávať 😉 Čiže keď aj chceš prestúpiť tak odporúčam prihliadať aj na tieto možno pre niekoho banality 🙂
Dochádzanie by bol asi najmenší problém v mojom prípade. Keď raz chceš poriadne vyšetrenie od odborníka, ktorý ťa navyše nepovažuje za len ďalšiu pacientku ale pristupuje osobitne k tebe, tak si myslím že tých pár minút autom ti nebude prekážať.
@grandzero9 a nema to uz kazdy gynekolog takto rozdelene? lebo mne sa vidi ze to je uz vsade. neviem nestretla som sa s tym este ze by to niekto nemal a musela by som cakat.
@nicol_ka55 tak ako napisala anitka. dochadzanie nie je problem a to ani z hladiska vysetreni. co sa robieva klasicky ster na sklicko a potom este rozne vysetrenia, tak napriklad pan doktor ti spravi LBC ster sa to vola. a ten je urceny aj pre zeny ktore su casovo vytazene, cize staci ti tam ist raz a z toho jedneho steru sa da porobit viacero roznych vysetreni. nemusis stale chodit hore dole.
@nikky6 Jasne chapem, ja tiez nie som z tych tabulkovych 😅 @tropkica Ved ale podla mna by to mali vsetci doktori bud dostat nejake preskolenia alebo ja neviem. Nie som doktor neviem ako to byva, no podla mna ked sa raz modernizuje vsetko aj systemy aj ambulancie ci vybavenie tak aj nove a nove skolenia by mali byt.
@oila Chapem, no podla mna to zas az take strasne zlozite nie je. A ked sa ti neda tak zase sme v 21.storoci existuju telefony popripade maily. Aj tak sa da komunikovat a zistis tak rovno aj ochotu z tej druhej strany.
@tropkica no mne to az take vav nepride. ako moze posudzovat zdravotny stav realne zijuceho cloveka na zaklade umelej inteligencie? ako chapem ze doba ide vpred a jedneho dna nas mozno nahradia stroje a umele inteligencie ale predsa len clovek a ludske zmyslanie je nenahraditelna vec.
@eko22 cez e-casenku ani neviem ci funguje, ani som ho tam nehladala uprimne. on ma svoj web a cez ten web tam ma normalne ze sa ozes objednat. navolis si kvoli comu tam ides ved a este kedy by ti to vyhovovalo. cize sa nemoze stat ze by ta tehotna alebo ta co ide na odbery predbehla😅
@jancazvalova no to vobec nie je zly napad a presne ako si povedala ze aspon zistim tu ochotu a komunikaciu aj z druhej strany. cize predpokladam ze ty so svojim doktorom nemas problemy. u mojho aktualneho by som teda nepochodila moc s telefonatmi to uz teraz viem. vlastne ani neviem ako som sa k nemu dostala 😀
@bert22 ved rozdelene moze mat ale ci to aj dodrziava 😅 tak som to skor asi myslela, teda medzi riadkami 😀 ja mam ist o mesiac zase na preventivku ved rocnu tak som zvedava co to tam bude.
@nicol_ka55 je to úplne normálne že máš zmiešané pocity. predsa len nejedná sa o prehliadku očí alebo zubov 😅 a zas druhá vec chápem doteraz si bola zvyknutá na svojho doktora.
@nicol_ka55 Pochopiteľne, to je ako keď si išla úplne prvý raz na prehliadku takúto. Tiež som mala zmiešala pocity, no fakt pán doktor je ľudský milý a vie perfektne odľahčiť situáciu 🙂
@grandzero9 jaj takto, chapem :D no tu sa nemusis bat ze by svoje ordinacne hodiny a rozdelenie vykonov prace nedodrziaval. stretla som sa aj s takymi co mali pisane odbery od siedmej do osmej ale do prace prisli o pol osmej 🙂 tu je to fakt presne. ani samotne vysetrenie dlho netrva, zrejme aj vdaka tomu modernemu sonu co tam ma.
@nicol_ka55 Tak verim ze sa ti bude pacit 🙂 Tie terminy su podla mna uplne v pohode dostupne, nemusis cakat na datum ako niekde pol roka apod. Ale tu aj ked je nejaky problem proste zavolas a ides 🙂
@oila absolutne. ja ked potrebujem tak sa dovolam, popripade sa dopredu informujem ci ma pnku alebo kedy nerobi. cize tam ta komunikacia neviazne nikde 🙂

@si_sa_6 tak to je potom super, este som sa s tym teda asi u nikoho nestretla, co sa tyka takychto beznych doktorov ktorych proste potrebujes. aj je to nejako rozdelene tie ordinacne hodiny?